Puiuti de Randunici 2008!! (274)
Raspunsuri - Pagina 2
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic off, mi-a raspuns Ioana... " Nu stiu, nu ii scade febra. Dimineata avea 38,5 si dupa paracetamol, nurofen, novocalmin si impachetari in decurs de 6 h abia i-a scazut la 38. Acum e cu perfuzie de 3 h, dar tot e fierbinte. L-a trecut pe Penicilina si tot nimic. Ce naiba o mai fi si asta?" Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Kya spune:
Am scapat aspiratorul electric de muci pe jos si s-a spart. Trebuie sa iau altul. Ma gandeam sa incerc BB, poate o fi mai eficienta. Voi cu ce curatati mucii????
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
citat din mesajul lui natynic off, mi-a raspuns Ioana... " Nu stiu, nu ii scade febra. Dimineata avea 38,5 si dupa paracetamol, nurofen, novocalmin si impachetari in decurs de 6 h abia i-a scazut la 38. Acum e cu perfuzie de 3 h, dar tot e fierbinte. L-a trecut pe Penicilina si tot nimic. Ce naiba o mai fi si asta?" Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Doamne ajuta, Ioana
Vlad
Mami de ursulet
bebe
bubu05 spune:
Mai, mi-e mila tare de David si de Ioana...de ce oare nu-i scade febra?? of...
Ursulico, ai greturi, ma?? nasol si de tine dar o sa treaca!!
Kya, cu BB scot eu, o atasez la aspirator.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
ursulico esti vomitacioasa?
naty tinem pumnii Davidutului sa se faca bine repede..foarte aiurea febra..unde sunt internati?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Ioana tinem pumnii sa fie bine. Sanatate multa Davidutului!
Ursulica grea sarcina? Greturi multe? Hai ca mai ai cateva luni si trece si partea asta. [emoticon care te imbratiseaza]
Bubulina foarte frumoase pozele! Am vazut ca era si nava foarte mare, boierie.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Mi-am adus aminte de cand am fost internata cu Vlad, cand avea 1 an si 10 luni si la fel, nu-i scadea febra. Si il tinea pe perfuzii cu paracetamol si apoi tot gentamicina si inca un antibiotic in vena...cam o zi a durat pana au inceput sa-si faca alea afectul...
Fetele, dar Tuchi ce face??
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
ursuleata spune:
Nu Bubulino, n-am nicio greata, chiar nu am nimic, decat crize de nervi
Am spus ca sunt in sevraj si ca la vlad nu a fost atat de greu.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
natynic spune:
citat din mesajul lui Kya Am scapat aspiratorul electric de muci pe jos si s-a spart. Trebuie sa iau altul. Ma gandeam sa incerc BB, poate o fi mai eficienta. Voi cu ce curatati mucii???? |
BB, the one and only
Am avut si eu de-ala electric...crede-ma, NU se compara cu BB!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Aaa, pai crize de nervi avem toate E bine ca nu esti vomitacioasa , ce haios suna, Luny!
Kya
Ce-o fi, frate, cu mucii astia???
Si eu am iar!
Bubu mic
Bubu mare
Poze