Prietenie la plesneala 55- Karry, te iubim[pup]
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas dodo ce reprezinta astea??? ca nu ma ducemintea la ora asta.., _..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._ _..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._ eu nu mai pot de fericire ca s-a reinors langa noi nemtaloaica noastra... kari hallo!!! wie geht es dir? Ich habe Sie sehr viel Willkommen zurück www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
M-am jucat cu tastatura si asa ceva mi-a iesit fiind fff inspirata de o alta mamica de pe DC

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
dah...norocul meu ca mai aveam o vopsea in casa, tot o nunta de blond, gri reflex...si am turnat-o in cap...si a iesit ceva ce clar nu am mai avut pana acum: radacinile gri si spre varfuri asa bate spre mov-rosiatic-caramiziu...oricum ceva ce nu are toata lumea, ce nu am mai avut pana acum![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kokiy spune:
Fata Delphi, poate ramai cheala
...eu sunt la munca 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Bazar pentru Bogdan 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui kariguld Dodo, am avut mereu un ochi asupra voastra, am vegheat mereu, mereu..... pup pe Isabela, cred ca e o scumpa! si pe Bodo de asemenea! |
Te-am simtit
Isabella oare cum arata?

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui Delphinas dah...norocul meu ca mai aveam o vopsea in casa, tot o nunta de blond, gri reflex...si am turnat-o in cap...si a iesit ceva ce clar nu am mai avut pana acum: radacinile gri si spre varfuri asa bate spre mov-rosiatic-caramiziu...oricum ceva ce nu are toata lumea, ce nu am mai avut pana acum www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
Nu ma pot abtine sa nu

Kari, bine ai revenit!

TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Dodo-pui spune:
Vero
bine ca nu mai ai nici o "vocsea" prin casa
...caci inventai o noua moda

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
Dodolico....tare dulce e balerina!O scumpa!Ca si Sonia...o dulceata de fetita!
Kokiy...cand ai de cand sa-i f..i vreo doo suturi in cur si doo capete in gura la vecina ta,sa ma chemi si pe mine,sa-i dau si io indesat,ca si asa inca nu m-am refulat de acu doo saptamani in urma si de evenimentele ce au urmat dupa...si sunt precum kukta si nu am unde ma rabufni....si cand am citit de "fecina" ta,mi-am zis "asta-i"....asa ca te rog nu ma uiti,da?![]()
Io am avut musafiri importanti aseara,mi-am cunoscut nepotica,in sfarsit...si-s happy de asta...ca m-am revazut cu sora mea si nepotii....Am pus ceva pozele la pi casa 3...
In rest...liniste si pace....si maine e luni
Va tzuc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
kariguld spune:
salutare natiune!!!
Delfino mama, ce puii mei ti-ai facut la capul ala? ferita sfantul....
tu vrei sa ramai fara par pe cap? sper ca te-ai rezolvat pana la urma...
Dodo, vazut bebelina!
e tocmai buna de smotocit!
de MISHA mai stie careva ceva? cand i-am spus ca dupa "nastere" va uita si cum o cheama? voi vreti sa-si mai aminteasca si parola de la mess?
in alta ordine de idei, am cetit si eu la subiectul din keller (keller e pivnita in limba germana). sincer, nu ma mai mira nimik pe lumea asta. scria cineva acolo, unii traiesc doar pentru ai hartui si jigni pe altii. altfel nu pot. in virtual, arma cea mai buna e IGNORANTA! altfel te apuci de vbsingur in casa, in somn, in U-Bahn...si e de rau.
Koky, spunei la vecina ta sa-si tina comentariile intr-un caiet de notite zilnice, iar cand nu mai poate si vrea sa dea pe afara, sa le verse la gunoi si sa-si ia alt caietel!
noi locuim pe o strada, unde la 90% din case locuiesc persoane in varsta. ai mei boraci se mai dau cu bicicletele pe strada, fac ei intrecere, dar in limite normale, nu tipa, nu urla, nu galagie, nimik. cateva babe, au ocheanele vesnic pe geam, unele m-am abordat asea finut...(aici lumea nu-si permite sa se ia de tine) ca sa merg cu copii la locul de joaca....iar eu le-am replicat scurt :"hast du problem???" "nein?", "gut!" "Auf Wiedersehen!" si gata. nici buna ziua nu le mai spun. eu eram draguta, spuneam hallo la toate babele.
concluzia? rautatea si lipsa de respect a existat dintotdeauna si peste tot in lume, sub o forma sau alta. nu cred ca se va eradica vreodata. trebuie noi sa ne canalizam fortele si energia spre lucruri cu adevarat folositoare si constructive, iar gratuitatile/rautatile de pe forum....tratate cu ignore.
va pupacesc pe toate.
AIDA, bun venit in club! io de aia m-am intors, ca nu pot sa traiesc fara stilatele de la mahala! ca aici, numa lumea stilata si buna "care este".
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
uitasi, SORANA, nu vrei si tu in Afganistan? aici e liniste si pace, ma antenez...de ce crezi ca m-am intors?
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
mai multumesc de griji...faza cea mai buna e ca inca mai am podoaba capilara...daca cumva risc sa raman doar cu pufu, pun si-mi fac repede o peruca din paru de pe picioare a lu max....ca zau ca nu e mai lung decat cel actual al meu.
am stat si m-am mai invartit prin oglinda...m-am ciufulat si aricit....si incepe sa-mi placa...voi vedea cum se va comporta la spalat...cireasa de pe tort e "movuliu varfurilor" e demential...
tre sa ma scoata max afara si iau sa-mi fac ceva poze...sa vedeti si voi frumusete de culoare ce mi-am tras.![]()
kari tre sa povestim o barfa lunga cand ai timp.
de misha va zic eu, am vb chiar dimineata cu ea. cred ca am trezit-o...pai eu de aseara am dat un sms la mihalea sa anunt vestea cea mare si cand am vazut ca nu am primit report...am zis ca e cam devreme de sms, si am renntat pt dimineata...si dimineata o treaba am avut...sa treaca timpu sa se faca o ora rezonabila sa pot anunta lumea....
misha e ok...alex la fel...de luni merge la scarbiciu...sunt ok...alex dimineata incepuse a da semne ca va fi de un real ajutor mamei in bucatarie...probabil precum iubitu meu...incepuse a scoate de prin sertare...noroc ca farfuriile erau mai sus si nu ajunge.
si ce daca maine e luni ano...eu sunt in concediu asa ca imi permit sa dorm cat vreau.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare