Prietenie la plesneala 55- Karry, te iubim[pup]
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Buna ziua,buna ziua
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
andruskandu spune:

Hai saluti, fetelor!
Si eu pe-aicea, cand la munca, mai rar pe-acasa. Am si avut probleme cu calculatoru'....
Dar am cerut ajutor si sper sa nu mai am asa probleme.
Mishule, tot plecata esti?
Aseara iar mi-a facut-o Andrei... cand l-am luat de la cresa, seara n-a prea vrut sa manance, si mi s-a parut ciudat, dar l-am lasat in pace. Eii, pe la miezul noptii ardea, si se foia in pat langa mine.
Asa ca l-am trezit si i-am dat nurofen. Dimineata tot avea febra, asa ca suntem obligati sa stam in casa. Ufff....
Sper sa-i treaca pana luni, ca bombane ta-so![]()
Delphi
, nu v-am parasit, de citit v-am citit de cum am intrat pe forum, dar daca incercam sa scriu nu ma lasa.
Andrei e pe langa mine cu o masina de pompieri care scoate sunete infernale si face baloane... o sa am casa plina de sapun.
TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Mihaelutza de la mare, confirm c-am primit PM....![]()
TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Delphinas spune:
dah...intirisant...nimic nu ati scris azi...se vede treaba ca sunteti plecate care si pe unde puteti.
eu acasa...am gatit...bors de pasare si varza calita la cuptor. m-am tuns si urmeaza operatiunea decolorat si maine vopsit...ma fac iar o culoare nedefinita ![]()
acum mi-e somn...dar tb sa beau un ceai intai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kariguld spune:
H A L L O
Facettttiiii llloooocccc!!!!!!!!!!!!!
M-am intors!!!!! va iubesc, mi-a fost dor de voi, uratelor/frumoaselor/suplelor/dolofanelor/cotofanelor.......
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
PS. Va rog nu dati reply with quote la mesajele mele! multumesc!
Delphinas spune:
nu-mi vine a crede ochilor....
mahala, mahala, mahala...iesiti repede sa vedeti cine a revenit
KARIIIII iubita noastra mentaloaica...te-ai intors...
ce dor mi-a fost de tine...te iubesc enorm...

special pt tine, pt revenirea ta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Dodo-pui spune:
bun revenit...desi nu ai fost plecata de langa noi
niciodata!
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kariguld spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas nu-mi vine a crede ochilor....mahala, mahala, mahala...iesiti repede sa vedeti cine a revenit KARIIIII iubita noastra mentaloaica...te-ai intors... ce dor mi-a fost de tine...te iubesc enorm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() special pt tine, pt revenirea ta ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
auzi soro, tu sa nu mori acolo, ca pana ajung io sa te resuscitez....adica sa-ti fac respiratie gura catre gura......
DANKE!!!

asta da surpriza! acum sa nu credeti ca va bantuie stafiile....

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
dodo ce reprezinta astea??? ca nu ma ducemintea la ora asta..,
eu nu mai pot de fericire ca s-a reinors langa noi nemtaloaica noastra...
kari hallo!!! wie geht es dir? Ich habe Sie sehr viel
Willkommen zurück
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
kariguld spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui bun revenit...desi nu ai fost plecata de langa noi_..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._ _..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._ ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei _..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._ goblenuri-relatii pe blogul Donului _..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._..-*-.._ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dodo, am avut mereu un ochi asupra voastra, am vegheat mereu, mereu.....
pup pe Isabela, cred ca e o scumpa! si pe Bodo de asemenea!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********