Gravidute si mamici de Timisoara (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Hrubaru e ok, iar la Bega daca ai doctor din cei "importanti" esti si bagata in seama, din pacate asa merge treaba pe la noi.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza gagigi

Toshador, felicitari ptr bebe mic. Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi

Ghostro, bine ai venit! Te asteptam si la Pufuleti de ianuarie-februarie .

Cristina, vb pe mess.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cat se mai da la o cezariana? Tot 300-350 euro?

A nascut cineva sau va naste in Ungaria?

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Ceau fetele.

Cristina cand o tin pe asta mica in brata e cum....sincera sa fiu nu cred ca am un grad de comparatie cu ceva...e ceva deosebit. Cand o vad cum rade prin somn si are o mie si una de mutre pe minut imi vin sa o pap toata.... banuiesc ca asta e sentimentul matern.

In rest suntem bine. Am nascut foarte fain. Adica...na...ca o nastere. Am nascut natural fara nici o interventie...cu anestezie locala pt epiziotomie. A asteptat pana a iseit fata ca a zis ca poate facem fara dar pana la urma mi-a facut o mica taietura. Cu mandrie recunosc ca mi-a zis ca am fost o pacienta exemplara si m-a laudat la toti ca am vrut sa nasc natural si ca asa am si facut. Durerile au fost ...mari..dar cand am vazut-o pe Angelica a trecut totul.

Cam asa am nascut noi.

Va pupam .

Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Fetele am o intrebare.

Eu stiam ca daca esti pe ciclu nu e bine sa mergi la bebe
voi ce ziceti? Voi stiti de chestia asta? Trebuie sa imi vina cineva la noi azi si nu stiu daca sa o intreb pe fata de asta sau nu. Ma streseaza chestia asta dar nici nu vreau sa o supar pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui toshador

Fetele am o intrebare.

voi ce ziceti? Voi stiti de chestia asta? Trebuie sa imi vina cineva la noi azi si nu stiu daca sa o intreb pe fata de asta sau nu. Ma streseaza chestia asta dar nici nu vreau sa o supar pe ea.

Este o chestie babeasca dar foarte adevarata. Chiar pediatra mea m-a avertizat (care este o tipa moderna si nu ai banui ca pleaca urechea la asa ceva). Eu am patit-o cu nasa buburuzei care era pe ciclu si a venit in vizita. A doua zi fetita era plina de bubite pe fata ca alea de la caldura. Si am mai auzit de asemenea cazuri. Acum depinde de fiecare...faci cum crezi de cuviinta. Unii rad de asta, altii cred...

http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Citat:

Fetele am o intrebare.

Asta e inceputul Tosha. Sa vezi cum incepi sa te stresezi daca s-a spalat pe maini, te uiti unde o pupa te miri cine etc.

De ex. mie nu-mi place cand vine cate cineva, cu care n-am nimic in comun, si il pupa pe Vlad pe maini sau, mai rau, le baga in gura (persoanei care pupa). Mi se ridica parul in cap. Si mi se pare jenant sa spun sau sa-l sterg pe maini de fata cu persoana respectiva...

El toata ziu isi linge mainile.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Fetele am o intrebare.

felicitari pt printesa!!
mie una mi se pare o mareeee prostie....dar nah acum fiecare face cum vrea. din cate stiu, tot din babisme se zice ca si dc iti spune ca e stop e ok.... oricum mi se par prostii...daca ar fi sa tii cont de toate babismele ce ar fi???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Toshador, am auzit si eu acum ca mi-a zis o prietena ca n-are voie sa vina sa vada fata Mie mi se pare o prostie, da' faci cum crezi. Nu prea vad eu legatura, ce i se poate intampla copilului ca fata e pe ciclu?

Tu parca ziceai ca i-ai cumparat fetei patut de panza. Imi zici te rog de unde si cat a fost? Vreau sa iau si eu unul pentru deplasari si n-as da foarte mult pe el.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor !
Felicitari noilor mamici ! Sa va creasca mari si sanatosi puiutii !
Nu scriu prea des, dar va citesc mereu. Vad ca doar eu am mai ramas dintre pacientele pe ultima suta de metri ale doctorului BACILA.
Voiam sa va intreb daca a mai avut cineva parte de un asa ghinion ca mine : Dr.Bacila e plecat din 29.06-07.07, mi-a spus ca ma va lasa la dr.MURARIU (dar am aflat asta seara ca va fi plecat si el) si asa am ajuns la Dr.VASILE . A nascut cineva cu el (parca OTIM), cum este ca om ?
Sunt atat de stresata si spariata ca nu sunt cu dr. in care am incredere!
Am 38 sapt (DPN 04.07) si azi la control mi-a spus ca am colul inchis si ca se poate sa nu nasc pana vine el...Asta ar insemna sa trec de 40 de saptamani ceea ce n-as prea crede...
Va rog daca puteti sa-mi dati detalii despre dr.Vasile

+ 38 sapt cu Darius

Mergi la inceput