Gravidute si mamici de Timisoara (31)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Feteloooooooooooor.... Am fost cu bebe la bazin. Si tare i-a mai placut. N-a plans nici macar ca l-am trezit (adormise pe drum in masina). S-a balacit toata ora si la intoarcere pe drum a picat de somn. Nici macar mancare nu i-a mai trebuit. Sper sa se trezeasca acusi sa pape. Una peste alta am facut si eu miscare asa ca am impuscat 2 iepuri deodata. Ca la ce pret are sedinta bine macar ca ne balacim amandoi. ![]() Am mers la Arena si intr-adevar sunt conditii bune. Mai bune decat aveau la Beauty Center anul trecut cand mergeam eu la Aquagym. |
Bravo, super!!! ce bine ca ii place! Numai sa ai grija la ochisori!!!
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Ashera spune:
Neatza fetele
Haideti la forumeala ![]()
Cristina, eu s-ar putea sa plec sambata pana in Ungaria, nu e sigur inca. Daca vrei, iti pot lua eu ceea ce ai nevoie.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si
7+
toshador spune:
Neata fetelor.
Am revenit si noi. Doamne cata activitate pe la voi pe aici!!!!!
Va multumim din suflet pt urarile si felicitarile primite.
Sa va zicem cate ceva despre noi ![]()
Noi am venit cu 2820g acasa si crestem in greutate, sper cel putin, ca asta mica e destul de papacioasa. Azi a fost prima noapte impreuna si acasa si a fost chiar foarte bine. Am mancat de pe la 1 la 2 si dupa pe la 6 si apoi la 10, asa ca am reusit cat de cat sa dorm. Am facut prima baita azi dimineata dar doar asa stearsa fiindca are vaccinul facut ieri si ieri nu am facut baita ca dormea fata.
E dulcica foc, dar asa cred toate mamicile despre copii lor
. Pana acum am lapte si asta mica chiar suge destul de bine, ptiui sa nu deochii
.
La nastere a fost destul de bine. Nu ma asteptam sa fie chiar asa de bine. Recunosc ca medicul meu a depasit orice asteptare si a fost la cel mai inalt nivel. Daca nu era el cred ca nasterea mi s-ar fi parut mult mai grea. M-a incurajat si a vorbit toata nasterea cu mine cum as fi fost fiica lui si mi-a dat forta sa o aduc pe lume pe ingerasul nostru.
Cred ca astea-s cam toate noutatile si voi incerca sa mai intru din cand in cand sa va scriu ce mai facem.
Azi vom pune ceva poze pe picassa.
V-am pupat pe toate
Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica
ade24 spune:
Cristina - multumesc pentru info. Am luat din Real. Abia astept sa mergem la balaceala
. Sper sa ii placa.
Toshador bine ai venit acasa. Ne bucuram ca sunteti bine. Sa fiti sanatoase si Angelica sa fie papacioasa si fara colici. Asteptam poze.

Fetele noi azi facem 6 luni!
. Nu imi vine sa cred cum a trecut timpul...parca ieri va anuntam ca merg la spital, pentru control, si daca nu dau niciun semn inseamna ca raman amanet...si asa a fost
.
http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
ghostro spune:
Buna dn nou
Datele pentru adaugat in capul listei sunt astea DN 24.02.1976 UM 06.05.2009 DPN 09.02.2010.
Eu acuma vreau sa imi fac programare la doctor pentru eco si supraveghere pe toata sarcina, eventual sa si nasc cu el.
Am 2 optiuni din ce am mai aflat de pe la prietene Dr Hrubaru si Dr Anastasiu Doru... voi ce ziceti? Nu prea stiu pe care sa-l aleg... desi stiu ca o sa trebuiasca sa ma hotarasc repede ca bebe... creste...
In rest sarcina e usoara si va doresc si voua la fel
Pupici
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Ashera Neatza fetele Haideti la forumeala Cristina, eu s-ar putea sa plec sambata pana in Ungaria, nu e sigur inca. Daca vrei, iti pot lua eu ceea ce ai nevoie. Mami de Chris (08.08.07) ) si 7+ |
Merci!!!
Iti trimit id ul meu de yahoo pe PM si vb.
PUpici
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui toshador Neata fetelor. Am revenit si noi. Doamne cata activitate pe la voi pe aici!!!!! Va multumim din suflet pt urarile si felicitarile primite. Sa va zicem cate ceva despre noi Noi am venit cu 2820g acasa si crestem in greutate, sper cel putin, ca asta mica e destul de papacioasa. Azi a fost prima noapte impreuna si acasa si a fost chiar foarte bine. Am mancat de pe la 1 la 2 si dupa pe la 6 si apoi la 10, asa ca am reusit cat de cat sa dorm. Am facut prima baita azi dimineata dar doar asa stearsa fiindca are vaccinul facut ieri si ieri nu am facut baita ca dormea fata. E dulcica foc, dar asa cred toate mamicile despre copii lor La nastere a fost destul de bine. Nu ma asteptam sa fie chiar asa de bine. Recunosc ca medicul meu a depasit orice asteptare si a fost la cel mai inalt nivel. Daca nu era el cred ca nasterea mi s-ar fi parut mult mai grea. M-a incurajat si a vorbit toata nasterea cu mine cum as fi fost fiica lui si mi-a dat forta sa o aduc pe lume pe ingerasul nostru. Cred ca astea-s cam toate noutatile si voi incerca sa mai intru din cand in cand sa va scriu ce mai facem. Azi vom pune ceva poze pe picassa. V-am pupat pe toate Suntem parinti de Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica |
Bun venit acasa!!!
Sa ne povestesti cum a fost la nastere cum ai nascut???
Pupici multi si fara colici!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
Roxyn spune:
| citat din mesajul lui ghostro Buna dn nou Datele pentru adaugat in capul listei sunt astea DN 24.02.1976 UM 06.05.2009 DPN 09.02.2010. Eu acuma vreau sa imi fac programare la doctor pentru eco si supraveghere pe toata sarcina, eventual sa si nasc cu el. Am 2 optiuni din ce am mai aflat de pe la prietene Dr Hrubaru si Dr Anastasiu Doru... voi ce ziceti? Nu prea stiu pe care sa-l aleg... desi stiu ca o sa trebuiasca sa ma hotarasc repede ca bebe... creste... In rest sarcina e usoara si va doresc si voua la fel Pupici 6+ |
Bine ai venit Ghostro! Sarcina usoara si sa fiti sanatosi, amandoi. Despre medici... nu stiu ce sa-ti spun.
Aici s-a format un miniclub a doctorului Bacila. Toate am fost foarte incantate de el.
Tosha, e superba Angelica. Ca un ingersas. Mi-au dat lacrimile.
mamica de
Vladut
strunfita spune:
| citat din mesajul lui ghostro Buna dn nou Datele pentru adaugat in capul listei sunt astea DN 24.02.1976 UM 06.05.2009 DPN 09.02.2010. Eu acuma vreau sa imi fac programare la doctor pentru eco si supraveghere pe toata sarcina, eventual sa si nasc cu el. Am 2 optiuni din ce am mai aflat de pe la prietene Dr Hrubaru si Dr Anastasiu Doru... voi ce ziceti? Nu prea stiu pe care sa-l aleg... desi stiu ca o sa trebuiasca sa ma hotarasc repede ca bebe... creste... In rest sarcina e usoara si va doresc si voua la fel Pupici 6+ |
Bine ai venit!
Hrubaru stiu ca e ok, de celalalt n-am auzit.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cristina_nagy spune:
Toshador, ce scumpica e Angelica. Ce super ideea cu poza aia cu piciorusul!!! super super!!!
Cum e???? acum ca o tii in brate???
pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008