Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Va multumesc de urari dragelor!! Eu am priceput ca e vorba de Victoras al meu (mare magarus s-a facut...am doua obraznicaturi acasa) si chiar ma gandeam ieri seara ca nu am mai intrat de mult pe forum sa va mai povestesc cate ceva, dar lipsa de timp bat-o vina!!!

Victor e mare deja, are cinci ani si o gramada de fitze!! Ieri seara mi-a spus ca ma iubeste cred ca prima data pe anul asta, ca in rest e tare zgarcit cu dragalaseniile asa aricios n-am mai vazut. Si la gradi il pupa toate fetele si il iubesc si el nimica..."lasaaaa-ma...pleacaaaa" ...serbarea de 5 ani a fost la gradi, cu toti copii din gradi, cu un magician si o gramada de mizerie de coifuri, confeti, fluiere, baloane, etc. Piesa de rezistenta a fost tortul de martipan cu Naruto...care i-a lasat pe toti cu gura cascata...de' stia mama-sa ce-i comanda Pun si poze imediat ce recuperez apatratul de la gradi...ca eu din pacate nu am fost prezenta...mi-am schimbat jobul (again, dar cred ca v-am mai spus nu?) si acum alerg prin delegatii prin tara si pe la Viena de-mi sar capacele... dar pentru bani ce nu face omul cu rate si obligatii...

Victor a luat si locul I la concursul de karate la care a participat in cantonement (l-am trimis la munte la Piatra Arsa...mama nebuna ca al meu era cel mai mic acolo...daca va povestesc ce figuri mi-a facut lesinati de ras) si are si medalie de "aur" (un minunat gablontz) si de atunci e foarte constiincios (si mai constiincios decat inainte daca se poate) la antrenamente, cred ca daca si la scoala o sa fie macar 30% asa nu o sa am probleme.

mai intru si va mai spun, acu fug ca-mi incepe workshopul ...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!

Na ca ne incurcaram in mamici de Victorasi...hihihi
Sa va traiasca la amandoua si daca o sa aiba incurcaturi in viata numai din astea sa fie!
Eu chiar voiam sa amintesc ca a fost memorabila Dana cu dusul de la nunta la spital

Maria mea e din ce in ce mai obraznica si mai rasfatata, cred ca trebuie sa luam masuri pen' ca a inceput sa tipe si sa bata din picior si mie imi vine sa o trag de urechi de fiecare data...Sper sa fie doar o faza. Nu stiu cum o sa treaca, de obicei le apuca atunci cand se joaca impreuna.
Gata pauza, ma duc la dentist!
O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Andries, vezi ca te asteptam sa aduci pozele, da ? Felicitari campionului
Cristalina, da, e doar o faza ... care poate fi mai scurta sau mai lunga

Eu pe Giulia o inscriu la inot Sa vedem ea ce parere are Sunt cursuri de la orele 19,00 era sa am orgasm la asa o stire, caci dupa orele 17,00 nu mai e nimic in acest oras, se uita lumea la mine si nu intelegea de ce radiam de fericire Asa ca pot eu duce don`soara si nu mai trebuie sa suport mutre de la dadaca

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, bianca, alexander, maria si victor!
felicitam caratistu`, bravoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sunt si eu pe aici dar zau ca nu-mi vad capul de treaba...piticii sunt ceva mai bine, cred ca miine il duc pe Stefan si la gradi, macar sa-l serbeze de ziua lui la gradi. Petrecerea cu pitici o avem simbata dimineata, sper sa fie amindoi sanatosi pina atunci!!

Andries (am corectat in mesaj) - scuze, m-am luat si eu dupa mesajele fetelor fara sa verific in lista... sa-ti traiasca Victoras si sa fie sanatos!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, BRADUT! Un gand bun si speranta ca mamica ta te vegheaza!

LA MULTI ANI, STEFANEL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!!!
Azi e o zi de sarbatoare pentru noi - Stefan implineste 5 ANI!!!!!!
Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...
Puiule, sa cresti mare, sanatos si voios!!!!!!

LA MULTI ANI si pentru Bradut!...si un gind pentru mamica lui, Alina, odihneasca-se in pace!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.

BRADUT

STEFAN

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

La multi ani, Stefan! Gabitzu, sa-ti creasca baiatul mare, sanatos si frumos!

La multi ani, Bradut! Multa lumina in viata ta, liniste si frumusete si amintirea dulce a mamei tale sa te calauzeasca in viata!

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Bradut!

La multi ani Stefan!

Sa aveti o copilarie minunata si o viata plina de bucurii.
Gabi, sa va traiasca voinicul!

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput