Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Noi am venit acusica de la plaja.Luca a cazut rapus de atitea valuri si joaca cu Luca.
roxanaz spune:
Maria la multi ani fericiti si bucurosi si sanatosi!!!
Cristal iarta-ma!! de dimineata cu capu in gradinitele mele nici nu am apucat sa ma uit pe listuta. forgive mi
Daria, nu prea am sfori de tras dar cica educatoarea lui Pat care era si directoare se zbate sa ii mute in alt sediu tot aici langa noi.. iar daca nu ne ajuta sa gasim loc unde mai sunt. sper sa fie asa.. am un raspuns saptamana viitoare.
alice2004 spune:
Salutare !
De concediu nu e vorba inca, doar ca sint acasa din motive de lipsa de bona/sotz personal, plecat cu trebi cintatoare pe litoral ... unde bai da uei, este frumos si soare, doar aici la bucuresti ploo cu spume, hahah !
La Multi Ani pentru Tudor si pentru Maria , sa creasca mari si sanatosi ! Cristalinoo, pfff, de ce tunsesi fetele atit de scurt ?? Si eu sint pro par scurt acum vara, dar parca mai puteai sa le lasi ceva ceva pe cap, macar de un pieptanat !
Citii si despre peripetiile fetelor plecate in deplasari, se pare ca murphy loveste nu doar in cazul lui Calamity Jane ! Nu dejaba sintem noi grup unit, nu facem exceptie nici la peripetii in tari straine, nu ??
Noi stem bine, paici pacasa, am reusit performanta azi sa ard doo feluri de mincare, ca fii-miu nu reusea sa se joace la wii si m-a chemat pe mine sa il ajut !! Si iote asa, cu ochii in joc, mi-am adus aminte tuu leit ca lasasem pe foc ceva ... bucataria era in fum dens cind am intrat ! Si am salvat si prost tot ce facusem la joc, sou azi nu e una din zilele mele bune !!
Daca tot sint la calculatorul de acasa, am pus neshte poze (nu multe) de la penultima deplasare la gratar la padure - le puteti vedea aici - www.dropshots.com/alice2004#date/2009-06-14/10:14:18" target="_blank">pustnicu 2009.
O zi faina sa aveti si cu sanatate multa ! Ma duc sa culc odrasla, cel putin sa incerc ... ca altfel nu ne mai intelegem pina seara ! Va pup cu drag pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Buna seara
La Multi Ani, Tudor!
La Multi Ani, Maria!
Fetelor, sa va traiasca puiutii!
Robi,imi pare rau de aventura, stiu cat de aiurea poate fi.
Olivia, servici usor! Cum e cu casa?
Cristalule, daca azi nu zbor dintr-o bucata pot sta linistita: am luat eu toate alea...
Vazut Varsovia din hotel printre ploi si pe noapte. O fi frumoasa si ziua, da' io n-am prea apucat...Data viitoare, poate Oricum nu ne-a luat apa. Inca.
Va pup dulce. Somn usor.
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Azi e vineri, tralalalalaaa
Si scriu in avans ca voi avea un we zbenguit,
ALEXANDER
BIANCA
MARIA
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristalina spune:
Buna dimineata!
Multumim frumos! Noi am serbat la mic, 5 copii cu 5 adulti, seara cand au plecat parca daduse cu bomba in casa....
Maria a fost bucuroasa, a avut tort in forma de inimioara cu balerine pe el si multe cadouri...
Ieri dimineata ne aminteam cum am spalat-o in chiuveta a doua noapte dupa ce am adus-o de la spital... si se pierdea pe acolo. Azi dimineata zicea John ca nu mai avea loc in pat de ea... ...ce rau imi pare ca trece timpul asa repede.
In alta ordine de idei, Oana e in greva foamei, ca tot nu manca bine de cand cu virozele astea. Cred ca s-a obisnuit asa si ii place , cand se aseaza in pat pe spate si i se vad coastele si oasele bazinului ma ia cu ameteala. Azi dimineata am ramas eu pana pe la 10 acasa ca sa ii dau sa manance...o banana pasata si cantata .
M-au trecut toate transpiratiile, 5 minute am muncit la fiecare lingurita. Asta dupa ce facusem de dimineata bagajele ca sa plecam la bunici.
Acum ma relaxez la servici...ca deh, eu sunt soferul casei si tre' sa fiu apta!
Anca, multumim pentru vesti despre Bradut!
Andreea/Philip, tu vrei sa-mi facui in ciuda!? Eu mai vreau, dar nu e problema de vrut ci de putut...
Dana, Roberta, pot sa stau linistita tura asta...
Alice...wiiiii, arsesi mancarea!?...
Roxana, urata veste. Sa ne spui cum merg cautarile.
Daria, dar cand nu e la voi weekend zbenguit?!
Olivia, e o mizerie de salariu, o rusine! (eu cand aud de salarii din astea la profesori si medici ma apuca boala urata!)
Sper sa ne vedem la mare! Noi vrem sa dam o tura la sfarsitul lui iulie si una pe la sfarsitul lui august. Daca nu mucegaim pana atunci de la atata umezeala!...:)))
O zi linistita sa avem si un inceput frumos de weekend!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
La multi ani Mariuca!
Ioana, sa va traiasca printesa!
La multi ani Alexander!
La multi ani Bianca!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi