Copilasi de Iulie-August 2004 * (24) * LMA
Raspunsuri - Pagina 10
roberta04 spune:
Dragelor, LA MULTI ANI in avans sarbatoritilor de inceput de iulie!
Eu nu cred ca am cum sa intru next week, asa ca va pup si... sa ne vedem online sanatosi!
szivarvany spune:
WE frumos tuturor !
Vacanta placuta celor care pleaca !
Drumuri cu succese fetelor cu traninguri !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
philip spune:
roberta, drum bun si distractie placuta.
Philip e in faza de joaca non-stop, de preferinta cu mami si atunci cand alapteaza :)
US
szivarvany spune:
Andreea, ce-ti fac feciorii cei frumosi ?
Vad ca nu va plictisiti Multi pupici tie sa treaca oboseala si sa ai multa rabdare
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
mey nu-i naveta spatiala!!..si nu-i nici spaga inclusa, ca banii sint luati de administratia financiara.Dar avem de gind sa nu lasam lucrurile asa,platim si apoi actionam!
Ioana dubios de ieftin..Iar mie plaja din Eforie oricum nu-mi place..Cit despre reviste ,eu cumpar si apoi le arunc..sitn cam porcarii.Doar una,Poveste mea parca-i zice..are ceva povesti ..La noi succes au Aventurile lui Habarnam (imprumata de la Patrick )
..si apropo, a fost o oferta electronica gratuita la Crisan, eu am ratat-o..o are cineva?
We placut! Noi plecam in vreo 2 ore ,este concert pe plaja, preferata lui Luca, Duffy!
g_ioana spune:
...meii nu ma speriati acum...io oricum sunt o optimista incurabila si sunt sigura ca totul va fi ok(ma incurajez singura)...merge si nepoata mea si un prieten din parc de al mandrei...macar ea nu se va plictisi
Distractie placuta tuturor!!!
carmenp spune:
gioana, ahaaa, asa deci, pai sa propunem scisuu` si mai mic ;)) iost de parere ca poti sta bine si la bani mai putini (poate mai putin confort) da` la fel is de parere ca la buni multi poti sta la fel de "bine" ca la bani putini, prietenii stiu de ce
philip, cum ie mama la trei baieti? auz ultimele cercetari arata ca dupa doi baieti vine si fata nu da...
philip spune:
hehe, desi am refuzat categoric sa-mi leg trompele, eu la inca unul nu ma bag. tzatzuca asta mic inca suge la 2-3 ore zi si noapte si citesc ca poate dura inca mult si bine. ieri a facut o luna, nici nu-mi dau seama cum a trecut timpul, parca am alaptat in permanenta :) azi mi-e a iesi undeva si nu stie sotul unde sa ma duca...as merge la piscina dar baie nu pot inca face si nici sa ma expun in costum de baie cu sanii siroind de lapte nu prea pot :)
in rest, suntem sanatosi si voiosi, asta-i cel mai important.
US
kim222 spune:
Ieri la concert a fost super!! Azi am fost pe o plaja in salbaticie,ca sa zic asa...Luca vreo 3 ore nu a iesit din apa!
Ioana copii au fun oriunde, mai ales daca nu-s singuri..deci o sa fie sigur bine! Poate veniti si prin Constanta/Mamaia...
mitzura spune:
Buna fetelor
Am intrat sa va salut in graba, maine plecam (8 zile) in Bulgaria, Duni Resort, am emotii cat casa, legate de drum (ca astia doi in combinatie fac urat in masina), legate de cum va fi acolo, si mai ales emotii sa nu patim ca anul trecut, cand au facut amandoi enterocolita si au luat injectii trei zile.
Relaxare pentru noi doi cred ca prea putina va fi.
Va pup pe toti si toate, si speram ca totul e bine pe aici.
Editez ca vad ca intrebati de mine si era si un sondaj pe aici. Noi mergem la All Inclusiv, 5 stele, 7 nopti, si ne-a costat pe toti patru vreo 800 de euro. Da am luat beletele de prin aprilie si am prins si reducerea aceea ca le-am luat din timp.