Mamici de zmeurici de iulie-august (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu sunt la Florina Mihalache, de la CF2. Mie initial mi-a zis ca fiecare alege cum vrea sa nasca, deci e deschisa la cezariene. Acum cred ca e prea deschisa.

Citat:
citat din mesajul lui Grishca

noce, poate facem schimb de dr, nu prea ma incanta nasterea pe cale naturala.

33+ Tudor

35+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 5 sapt!!!

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Mie dr mi-a spus ca el considera ca operatia cezariana nu este o optiune a fiecaruia ci este o alternativa in cazul in care nasterea naturala nu este posibila. Eu n-am nimic impotriva niciuneia dintre variante dar mi-e teama putin pentru circulara de cordon, in caz de nastere naturala. Consider ca medicii au obligatia sa ne informeze corect despre cele doua tipuri de nasteri cu specificitate pe cazul fiecareia dintre noi. Eu inca nu-s hotarata ce voi face

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Am reusit sa fac si pozici la carucior si la lucrusoare si partial la camera aici.
Am vazut ca va faceti griji de circulara de cordon, dr meu mi-a explicat clar ca, ciruclara de cordon nu e indicatie de cezariana, nu are nici o treaba, ptr ca imediat ce iese capsorul se trage de cordon sa se largeasca si gata! Deci eu una nu mi-as face griji.
Mqqm am vazut pozicile cu burticuta ta, funny, sunt fenomenale! Cine le-a facut?
voiam sa mai scriu ceva , dar zau ca nu-mi aduc aminte ce , of doamne neuronu'asta.....imi aduc eu aminte

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Heloou burticutelor si mamicutelor.Am intrat pe graba si am citit si mai pe graba si in extra diagonala ce ati scris,si am retinut ca MCai nedumeriri despre Polizu.Iti zic acum ca ai voie sa iti imbraci copilul cu hainite de acasa,asa ca poti pune linistita cate ceva,dar subtirele(body salopetici fara picioruse etc)despre restul bagajului am sa revin.Imi pare rau ca nu ai reusit la Suciu,si eu a patit-o ca m-am dus pana acolo degeaba.Cat despre sterilizator,mai asteptati,poate o sa alaptezi si atunci sunt bani aruncati degeaba,iar cantarul chiar nu il recomand,e o sursa de sters in plus pt parinti.Copilul ajunge sa fie cantarit la vizitele de la pediatru.Daca il ai in casa ai tendinta sa il pui mereu pe cantar si sa te stresezi ca de ce nu a luat ca la carte sau ca nu mananca suficient.Eu nici sa primesc nu vreau cantar in casa
Noce,eu am 2 nasteri la activ la Polizu si acum tot acolo am sa nasc,deci e ok,din punctul meu de vedere,mai ales daca ai rezerva platita sau chiar si la cele fara plata.Am sa revin deseara cu o postare despre impresiile mele la Polizu si sper ca ajut pe cele care vor naste acolo.
Scuze nu mai stiu cine a intrebat de burtica mea arsa.E mai ine,ca m-am dat atunci repede cu Sudocrem si nu s-a basicat,acum sunt ca niste plagi maronii,dar le las in pace ca nu vreau urmepe burtica,daca nu am facut vergeturi pana acum,sper sa scap si de acum.
Gata,fug sa hranesc familionu sa mergem pana la birou ca am uitat ceva ieri acolo,si apoi sa incercam sa mergem cu tero mare la Cioufolici sa ii taiem coama,tineti-ne pumnii ca de fiecare data se lasa cu urleteeeeeeeeee si scandal chiar si cand il tundem noi acasa

Pupici pe burtici si un we racoros va doresc tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

33sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Helllo..WOW ce mult ati scris..las'ca-i bine .
Dragele mele mamici si viitoare mamici de zmeurici ..gata am sscapat de cel mai mare stress as leu..zugravitul..si pentru ca puiul meu si-a vrut si el cuibusorul gata cat mai curand a fost foarte cumintel desi mami a muncit si ea la covoare si rearanjat si curatenie..aseara cand am vazut patutul instalat.cu tot cu salteluta,ca a venit ieri ,eram foarte fericiti.Inafara de faptul ca m-au durut picioarele f tare ..totul e ok, burtica e bine si zmeuricul meu e cuminte..cred ca ii place la caldurica.Luni mergem si noi la doctor sa vedem ce si cum ca vineri intram oficial in 9LUNI.
Va si va doresc un weekend super..merg sa recuperez sa vad cum sunteti si revin.

Ylla 36+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Alex@Sara si MC2008 multumesc pentru informatiile despre Polizu si astept cu interes postarea de diseara

Grishca, nu te mai teme de circulara, stiu doctorii ce fac. Am citit de bebelusi nascuti natural cu dubla circulara, perfect sanatosi si frumosi.

35+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 5 sapt!!!

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi e cald...noroc cu AC, nici pe pitic nu l-am dus azi afara, ca eram prea plostita. asa ca tati a facut curat printre noi.
am prestat si eu praji de la pooh aseara, jumate de tava cu capsuni, jumate cu caise. a iesit bestiala.
azi de dim. am copt si niste vinete...sunt delicioase.

ma bag la citit si revin.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Motana trimit eu cirese, visine si caise, tu arunca cu mango. pacat ca nu se gasesc fructele astea la voi, te cred ca ti-e dor...numai pofte va facem.
Rallu acum am citit ca nu ti-a desfacut cerclajul. hai ca mai ai putin, lasa morcovii si frunzele...totul se pierde cand iti vei vedea bebeul.
Siacob hai repaus si odihna, poate nu e asa grav si te lasa acasa.
Noce pai cum e mare la 3600? Dr. meu chiar zicea ca iasa mai usor...eu am nascut natural cu 3850, o prietena cu 4200. se poate, mai greu e drept, dar se poate.
Dr. meu e invers fata de a ta. el ma linisteste ca va fi mic, ca nu cumva sa ma gandesc la cezariana.
Lucialu imi pare rau ca esti cu dureri de CM. sper sa vii cu vesti bune de la dr. marti. baga No-spa, Gynipral si stai cumintica. trimite sotul dupa crema miraculoasa.
Danielle asa si eu...vreau sa stea bb cat mai apraope de 40sapt. marco s-a nascut la 39 sapt. si o zi, macar atat sa prind si cu bb2. Sapt. 37 dr. meu e in concediu, asa ca musai sa stea bb acolo. oricum, miercuri merg la control, sper sa fie totul bine, caci joi dr. decoleaza.
Elenada bravo tie mamica, sa te ajute DD sa mai stai 2 sapt. in pat.
Andreea ai grija de tine si verifica tensiunea.
Grishca eu am nascut cu circulara, tip esarfa natural. am prietene care au nascut cu dubla circulara tot normal. Ma gandesc ca dr. stiu ei ce fac, si daca doamne fereste e in pericol viata puiului actioneaza pe cealalta cale.
Coccorina frumoase lucrurile bebelinei. sa le poarte sanatoasa.
Alinutza mersi, azi sunt mai ok. eu am avut probl. cu fierea intotdeauna, dar uite ca nu ma asteptam la indigestia asta.
esti plina de optimism si de informatii, multumim doamna!
Ylla ma bucur ca totul e ok, foarte bine ca e cuminte zmeurelul. sa mai stea acolo ca e bine cat e in burtik.
mQQm talentata fetitza mai ai. Foarte fain a pictat burtica, care e mare si rotunda...super simetrica.

fete va, o zi faina sa aveti.
fug si eu la baietii mei, ca prea se distreaza fara mine.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

A mai trecut o saptamana ,si mai este f putin ,
Data viitoare cand ma duc la control o saa-i povestesc lui doc cate vitamine am luat eu din ce mi-a dat el ,adica maxim o folie jumate de elevit si putin fier acum la sfarsit cand imi iesise in limita inferioara dar in grafic. Important e sa mancam sanatos ,variat si de calitate. fiecare aliment are importanta lui ,eu nu am cautat articole deastea stiintifice ca "slaba domnului" astia de fiecare aliment scriu tratate ,asa ca am aplicat ceea ce stiuu eu si nu am avut anemii, ca m-am verificat mereu ....ca in caz de ceva bagam supliment nu stateam eu asa....

Meleea 35

AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Inr-o ora am avut trei contractii, dintre care prima rea, rea de tot. Dupa ea am luat un no-spa, am facut un dus si au mai urmat doua dar mai mititele. Nu am idee daca sunt adevarate sau nu . Sper sa fie false totusi, ca nu sunt pregatita.

Tocmai a venit si a patra. Ma duc sa ma plimb prin casa.

Daca a fost alarma falsa, va scriu eu .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput