Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 10
pooh spune:
Giova,ma bucur ca ti-a iesit si ti-a placut prajitura!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
siacob spune:
Multumim mult pentru incurajari. M-am mai linistit acum, astept ziua de luni sa vedem ce urmeaza....dar as vrea sa nu ma tina in spital pana considera dr ca poate face cezariana....daca nu...asta e...
Imi cer scuze ca nu va multumesc fiecareia dintre voi dar azi am stat mai putin la comp.
Se pare ca ii vom face galerie Corneliei inainte
. Asteptam vesti!
36+
Beatrice
jojo_miha spune:
Cornelia punem majoretele sau nu?sa ne dai de stire.
Andreea ai grija cu tensiunea,eu zic ca poti lua dopegyt de azi daca nu scade sub 14,stiu ce zic ,sunt patita.
Desi trebuie sa stau la pat,azi toata ziua am stat in picioare,insa mare lucru n-am facut,acum mananc grisine cu iaurt si stau cu "cracii in sus"
,profit ca e Teo la plimbare.
Se pare ca in noua saptamana se vor ingramadi bebelusii,sunteti bineveniti puilor,noi urmam peste doua
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
35+
Erica Gabriela
AMR 2 SAPTAMANI !
Giova spune:
Cornelia sa ne ti la curent. poate e o alarma falsa si trece cu No-spa.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Cornelia spune:
Nu cred ca e momentul
. Sunt in acelasi stadiu cu ceva contractii si dureri stanga jos care radieaza spre spate. Totusi, datile trecute din momentul in care au inceput contractiile, au crescut progresiv in intensitate, iar acum e invers: sunt din ce in ce mai usurele. Cred ca si-a facut no-spa efectul.
In schimb, mi s-a facut rau (cred ca de emotii
), sunt toata lac de transpiratie si mi-o luase razna si tensiunea.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Giova spune:
aoleu...ai grija de tine. nu esti singura acasa, asa-i?
ma bucur ca au scazut, mai sta bebe putin in burtik.
mergem si noi la o terasa, ca NU AM IESIT AZI DIN CASA.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
alinutza78 spune:
Cornelia ne dai emotii
Cum te simti? Au mai incetat contractiile? Te-ai mai linistit?
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
andreea_1979 spune:
Buna seara fetele ! Multumesc mult pentru incurajari !
Jojo_miha am inceput deja sa iau dopegyt pentru ca aveam pe la 5.00 aveam 15 /7 si picioarele umflate . Am luat o jumatate de dopegyt , am incepu momentan cu o jumatate dimineata , o jumatate seara su daca nu scade sub 14 o una dimineata , una seara intregi .
Voiam sa te intreb , e posibil sa dea somnolenta . Ca mie mi-e cam somn dupa ce am luat-o ?

s 35+
blanca000 spune:
Buna fetele,
Ce?!? contractii la Cornelia...pai cine stie..ca am auzit ca al doilea /al treilea copil vine mai repede, nu asteapta termenul. Sa ne tii la curent pls 
Totusi sa bag o agitata..sa fie
..Gooooooo Cornelia
Am intrat de dimineata am scris un mesaj frumos si lung..si...
nu sa trimis, sa blocase totul..daca am dat refresh sa sters tot asa ca m-am suparat si am inchis calculatorul si am plecat la ai mei la curte.
Ziceam in el ca va multumes cpentru aprecierile referitoare la camera verde a bebicei, sper sa se simta bine in ea si noi la fel.
Mi-a disparut si mie pofta de mancare, dar e clar de la caldurile astea, manac oricum fructe multe si beau lapte..ce se aduce de la mine din stomac nu se mai pune..bine macar ca face doar zgomot ![]()
Saptaman viitoare sigur va "ploua" cu bebei..e clar..Rallu, Siacob, poate Cornelia..si cine stie ce surprize 
s36
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
micaalsa spune:
Voua v-a disparut pofta de mancare, mie acum mi-a venit. Balotez tot ce prind ![]()
Azi a facut soacra-mea pupuri cu varza in cuptor ... cred ca stiti ce-s alea, dar pe vatra, nu in aragaz ... pai ce sa ma mai pot opri
Mi-era si dor ca demult nu mancasem, si astea facute in cuptorul electric nici nu se compara cu alea.
Dupa asta, mi-am tras o praji cu visine, reteta care a postat-o si pooh cred, cea cu 4 oua, 2 cani zahar, 1 ulei, 1 lapte ... si eu tot asta o fac intotdeauna cand vine vorba de praji cu fructe. Suuuper buna a iesit, mi-am taiat o felie cat tava de lunga de se uita al meu sot chioras la mine
Eu ma simt relativ mai bine, se vede ca mi-e Iulia in delegatie
Ea ma mai purta incoace-ncolo, n-aveam timp de leneveala ca acum. dar mi-e un dor nebun de ea, de-abia astept sa o aduc acasa. Azi m-a intrebat la telefon ca pe ea de ce n-o aduc la casa ei ...
Dar tot ea a zis: "lasa mami ca tu trebuie sa te odihnesti sa nu faci buba la burtica
" Cat e de micuta si cate intelege ... ma si minunez cateodata.
Deci pe saptamana viitoare asteptam zmeurici noi
Suuuper, de-abia astept.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
35+ cu
Teodora
Nasterea printesei