Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Danutza exact... noaptea uitat pe pereti, pozitii de somn de unde...paarca nici perna de gravida nu ma mai ajuta iar intr-o parte amortesc si ma dor oasele de la sold, pe spate ma sufoc, pe burta nu se pune problema... cred ca voi dormi in fund sau in picioare
Iulika, fundul pe mine ma doare de mai mult timp, noada si zona lombara asa simt ca mor de durere si se lasa pe picioare, cand pe unu cand pe altu, de nu pot sa calc pe ele... vai de capu meu
Stiam eu la ce sa ma astept da parca nu mai imi aduceam aminte asa de bine. Vad insa ca inca nu ma umflu ceea ce pentru mine este extraordinar la cum am fost data trecuta...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Fetelor eu sunt trista ca Bebitza asta nu mai face scandal cum eram obisnuita, inca de ieri e cuminte....prea cuminte. Daca il mangai si imi "zdruncin" burtica zice si el ceva acolo....slabut si cum nu mai fac nimic ...nu mai face nici el nimic. Eram obisnuita sa fie super activ din proprie initiativa si nu sa-l zgandar eu asa. Era super activ peste zi. Oare are ceva de nu se mai misca ? Am baut si "apa Dianei" si face poc poc si gata. Mult mai usor si mai finut. Inainte se misca continuu si cate jumatate de ora, prin toatele zonele burticii. Acum nimic. Cea mai fericita 28 + cu |
Lutonia, nu iti mai fa griji sunt sigura ca totul e bine!
Si eu imi faceam griji pt ca am impresia ca unul din bebei misca mai mult decat celalatDar la control mi-a zis ca totul e bine!!!
KIKI 25+ si
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui mary_07 Hello Si eu am fost azi sa-mi fac analizele,iar acum sunt lesinata de foame(chiar n-am crezut vreodata ca pot ajunge in starea asta)....astept sa se termine portia de cartofi parjiti Fetelor din Cluj,va rog spuneti-mi daca ati auzit de dr. Muresan Daniel de la Gine 1 Am eu niste idei prin capsorul asta mic al meuDoamne ajuta sa fie cum vreu eu...sa vedeti atunci ce chef fac pe forum Poze cu noi Noi Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 29+, cu -Razvan |
Mary, sorry dar nu am auzit de el...si eu tot la Gine 1 voi naste.
KIKI 25+ si
ramsan spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Ramsan am vazut filmuletul. Super fain så va uitati fetelor.. Si cu datele de contact banuiesc ca pt mine nu e valabil sau?? Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas |
Cu datele de contact, stai linistita, daca te-ai simtit intr-un fel vizata, este valabil pentru toata lumea care face parte din aceasta odisee de 123 de burtici mai mult sau mai putin active sau "vizibile".
Eu va voi stressa periodic cu acest "proiect" comun. Asta este meseria mea.... printre altele.
Ramona
Tudor Gruia 24+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
laura78nico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Laura, felicitari pt vestile bune!!! KIKI 25+ si |
KIKI multumesc sa dea DD sa auzim numai de vesti bune de la toate fetele
Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
citat din mesajul lui alex25 Chiar daca nu am ajuns inca in trim III pe mine cel mai rau ma deranjeaza spatele, nu imi gasesc pozitii de somn si ma scol cam din 2 in 2 ore sa fac pp! Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ... |
Sa stii ca si eu ma duc la baie din 2 in 2 ore. E foarte enervant noaptea.
Monica 21+ cu
claucia spune:
Buna dimineata pe la 12 asa...nu prea am multe de spus dar am spus sa salut si eu fetele de dimineata, sa fac prezenta. Mai ales ca e mult mai placut aici cu voi decat la birou (bine, aici sunt ) unde am o colega care de 2 zile nu se mai opreste din vorbit! Frate, ce-o avea?
Monica ai mare dreptate, asa cu trimestrul 3, ma simt o mica balena, nu sunt chiar dar asa ma simt dupa amiaza si seara...mai ales spre seara parca burta e atat de mare, o simt ca pe un butoias, e mare si ma trage in fata. :-)) s-a lungit asa in fata, a devenit burta fff proeminenta incepand de saptamana asta, of. daca mai iau 5 kg, asa am citit ca in ultimul trimestru majoritatea iau cam 5 kg, atunci o sa fie cu totul 15-16. Data trecuta am luat 17 si le-am dat jos asa ca nu disper.
Eu nu ma trezesc de discomfort ci pt ca mai cere pitica mea de acasa apa sau pe mama noaptea. Dar e asa de greu sa te dai jos din pat...mai ales din unele pozitii cand ma dor oasele bazinului.
Am gasit si eu programare la eco pe 6 iulie si o promisiune sa sun luni la CMU ca poate ma primesc saptamana viitoare. am spus eu ca sunt fff dragute fetele de acolo, dar de la Arcul de Triumf.
Nu am facut nici "clatitoaiele" Theeei nici altceva, poate fac astazi ca tare mi-e pofta. Dar am fost in parc cu copilul. Astazi avem program de calcat si de spalat a n-spea masina de spalat de cand ne-am intors din vacanta, parca sunt tot mai multe, si pun masina dupa masina si cosul de rufe tot plin este, adica erau bine presate probabil
Va pupam si noi
Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
anadomnica spune:
Fetelor, intr-o ora plec si eu la control sa vad bebelina. Spuneti va rog o mica rugaciune si pt. mine, sa fie totul bine.
Va pup pe toate si va doresc week-end placut. EU diseara plec la Sovata sa ma relaxez, cine mai vine?? In concediu intru abia in august, asa ca in iunie si iulie mai rup si eu cate un sf. de saptaman pe unde mai pot.
Doamne ajuta!
21+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui ramsan Cu datele de contact, stai linistita, daca te-ai simtit intr-un fel vizata, este valabil pentru toata lumea care face parte din aceasta odisee de 123 de burtici mai mult sau mai putin active sau "vizibile". Eu va voi stressa periodic cu acest "proiect" comun. Asta este meseria mea.... printre altele. Ramona Tudor Gruia 24+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Nu am inteles mai nimik ..
Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Anadomnica så vii cu vesti bune de la control.
Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas