Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
Neatza fetelor!!Am facut si eu ochisori..Astept sotu cu cafelutza
Monica ai descris perfect ceea ce simt si eu pe langa asta ma mai doar si fundul azi..habar nu am de la ce..Så ma auzi ce sunete scot cand ma ridic de pe canapea zici ca fac arte martiale
Lutoniana stii ce mi-a zis moasa cand i-am zis ca am un bebe foarte activ si nu imi fac probleme ca nu misca ci din contra ca nu mai sta locului macar 10 minute?! A zis ca ehe dar el o så se si odihneasca si ai så vezi tu ce inrosesti telefoanele pe aici ca nu mai misca..Apoi mi-a zis diefrenta daca da un bum bum acolo e oki se misca in somn si asa ,fiind foarte activ doarme dus
Asta m-a spus mie..si chiar se mai intampla sa fie mai linistit si nu imi fac probleme ca un bum acolo då incet..
Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas
alex25 spune:
Chiar daca nu am ajuns inca in trim III pe mine cel mai rau ma deranjeaza spatele, nu imi gasesc pozitii de somn si ma scol cam din 2 in 2 ore sa fac pp!
----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Chiar daca nu am ajuns inca in trim III pe mine cel mai rau ma deranjeaza spatele, nu imi gasesc pozitii de somn si ma scol cam din 2 in 2 ore sa fac pp! ---------------------------------------------- Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ... Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
La faza cu spatele subscriu si eu
Abia imi gasesc pozitii, in rest e ok momentan
Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
ramsan spune:
Va reamintesc ca eu astept datele voastre de contact pentru momentul "zero" - de anuntat odiseea cand sa scoata majoretele la inaintare...da?
Pana acum am 17 inscrise (inclusiv persoana mea)
Emailul meu este ramonapetronela@yahoo.com sau le puteti trimite pe PM.
Ramona
Tudor Gruia 24+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Iulika29 spune:
Ramsan am vazut filmuletul. Super fain så va uitati fetelor..
Si cu datele de contact banuiesc ca pt mine nu e valabil sau??
Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui Dana15 Fete dragi, intru sa va salut scurt..eu mi-am luat zi libera de la lucru astazi, ca mergem la socrii la Bistrita..stau la casa, au 2 catei, o mata..eee , si niste visini, niste tufe de zmeura..nimic deosebit! o sa ma gandesc la voi, dragelor!! Ce zici tu Lucia de cereale cu scortisoara? suna interesanat..am la plic scortisoara! Monikus cred ca pe mine ma intrebai daca pot manca dimineata...acuma pot! ideea este ca daca nu iau ceva dimineata, risc sa am simptome de hipoglicemie, asa ca un bol de cereale (nu din acelea dulci, sau cu cacao..ci d'alea sanatoase, fulgi de ovaz, grau etc) este binevenit! Monica multumim de reteta! mai ales ca we acesta ma aprovizionez cu visine; oare merge si cu zmeura?! eu, never ever in viata mea nu am facut praji..poate imi surprind placut barbatu'. Bine, va tzuc apasat pe obrajori! (cum fac bunicutele, nu?) Dana 24s www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Buna dimineata burtici! Eu astazi sunt iar fff harnicaspal haine si calc de zor...DAR cu pauze intre...si mai vreau sa curat bucutaria
Dana sa ai un weekend fain!!!E frumos la Bistrita si eu am fost de vreo 3 ori pe acolo...
KIKI 25+ si
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui laura78nico Buna dimineta dragi burticutze! Ieri am fost la control si doctorul ginecolog zice ca suntem foarte bine ceea ce m-a bucurat din plin. Ma duc sa citesc din urma. Moni iulia si pe baietelul meu tot Mihai o sa-l cheme inca negociem al doilea nume. Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Laura, felicitari pt vestile bune!!!
KIKI 25+ si
anadomnica spune:
ramsan - super filmuletul!!! Trebuie pastrat si aratat copiilor nostri - sa stie si ei cum se face copchiii
Doamne ajuta!
21+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
MangaGirl spune:
buna dimineata si de la mine...ce buna e cafeaua de la Starbucks! Saracu' pici, cata cafeina ia de la mama-sa.
lucia nu-ti face griji. in cel mai rau caz, fa o plimbare cu trenul...sa vezi ce se zvarcoleste :) al meu e activ tare cand ajung la metrou
cu dormitul noaptea...si eu mari probleme...nu mai stiu pe ce parte sa stau si ma trezesc mereu pe spate. cred ca cedez si imi cumpar perna de gravida.
ma enervez totusi ca m-am ingrasat 2 kg in 2 sp...in ritmul asta ajung 100 cu siguranta. exagerez...dar am ajuns la 63 si nu dau semne ca m-as opri din macnat. mi-am facut niste poze aseara si ori a fost fotograful prost...ori am gusa
mai bine nu ma mai uit la ele. dar eu cred ca e fotograful (sergiu) neindemanatic.
MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
mimika spune:
Bine v-am regasit! Am vazut ca ne-ati dus lipsa si ati intrebat de noi. Am fost o saptamana la mama, plus ca am facut renovari acasa, zugravit, mobila, canapea cu fotolii pentru sufragerie. Ca am zis ca daca nu am acum, atunci cand...Ca dupa ce or sa vina prichindeii...V-am citit in ultimele zile, insa ori nu ajungeam "in zilele noastre" ori eram prea obo. Mi-au placut povestirile din tarile adoptive, foarte instructive. Am trimis si eu datele de contact la Ramona, careia ii multumesc si eu. Si ca sa ajung in zilele noastre cu subiectul...Si eu simt ca am intrat in trimestrul III. Simptome: daca merg 15 minute, poate si mai putin daca sunt obo de prin casa, simt ca ma dor ligamentele, parca simt nevoia sa imi tin burta cu mana, si ma doare si spatele, imi vine sa ma asez pe trotoar. Am contractii nedureroase. Mai multe daca fac ceva prin casa, mai putine daca stau in pat.Mi se intareste burtica cum ma ridic din pat sau de scaun. Eu iau 2 no-spa pe zi, de ala normal, asa mi-a zis la 24 sapt dr., dar atunci de abia aveam 1 contractie pe zi. Uneori ma mai stresez ca mi se pare ca am si ceva dureri difuze, dar asta cand spal vase de exemplu si stau un pic aplecata asupra chiuvetei. Si nu imi dau seama daca are legatura cu contractia sau ma doare oricum spatele de la pozitie...Au inceput sanii sa ma doara din nou, cam ca la inceput si e destul de neplacut. Un pic de greata dimineata. In primul trimestru aveam greata seara. Azi dimineata m-am trezit cu durere in piciorul stang, se pare ca nervul sciatic e cam agresat. De vreo 2-3 zile sunt foarte ciufuta si il tot bomban pe sot, il stresez cu telefoane, cat mai intarzie, de ce s-a mai dus nu stiu unde...Noroc ca e intelegator. Le-am aranjat raftulelete grasilor, am constatat ca nu prea am hainute mici mici, asa ca trebuie sa mai dau o fuguta prin Auchan (sport extrem adicatelea). Azi mi-am luat analizele de intrare in trimestrul III si se pare ca sunt bine toate. Asa mi-au transmis colegele care mi-au ridicat analizele. Luni ma duc la dr sa na vada si sa ne masoare. Si eu deja ma gandesc la bagajelul de spital, pentru ca le gemenuti nu se stie niciodatam. De la 32 saptamani putem sa ne asteptam oricand. Sper ca grasii sunt tot grasi, oricum sunt destul de puternici, pentru ca uneori ma si sperie cu cate un sut. As mai avea multe de sporovait, dar trebuie sa ma intind ca ma doare piciorul. Stiti vreun remediu eficient? Va pup dulce.
La semnatura ar trebui sa apara 28+, dar cred ca n-am modificat-o. Data aviatoare.
27+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti