Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Lutoniana, asa am patit si eu de multe ori si am intrat in panica, ca peste cateva ore sau a doua zi sa fie distractie mare la mine in burtica....eu zic sa stai linistita, are perioade si perioade, daca nu exista alte simptome nu are rost sa te agiti!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Gata am terminat de citit din urma,dar mult ati mai scris
Eu momentan nu pot sa ma plng de sot ca stau cu socrii si ca sa nu faca baiatul face mama Sa vedem din septembrie cand se vor muta.
In rest fetele eu una va sfatuiesc sa le luati usor si pe rand.
Ma duc sa-i trimit si eu datele Ramonei

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
Si eu am fost azi sa-mi fac analizele,iar acum sunt lesinata de foame(chiar n-am crezut vreodata ca pot ajunge in starea asta)....astept sa se termine portia de cartofi parjiti
Fetelor din Cluj,va rog spuneti-mi daca ati auzit de dr. Muresan Daniel de la Gine 1
Am eu niste idei prin capsorul asta mic al meuDoamne ajuta sa fie cum vreu eu...sa vedeti atunci ce chef fac pe forum

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ce liniste pe aici!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor eu sunt trista ca Bebitza asta nu mai face scandal cum eram obisnuita, inca de ieri e cuminte....prea cuminte.
Daca il mangai si imi "zdruncin" burtica zice si el ceva acolo....slabut si cum nu mai fac nimic ...nu mai face nici el nimic.
Eram obisnuita sa fie super activ din proprie initiativa si nu sa-l zgandar eu asa. Era super activ peste zi. Oare are ceva de nu se mai misca ?
Am baut si "apa Dianei" si face poc poc si gata. Mult mai usor si mai finut.
Inainte se misca continuu si cate jumatate de ora, prin toatele zonele burticii.
Acum nimic.

Cea mai fericita 28 + cu

Poate se pregateste de marea intoarcere cu capul in jos, sau poate sta cu fundicul catre burtika ta. Ai incercat sa dai drumul la apa la robinet, de ex., ca Tudorel se trezeste instant cand eu spal vasele sau ma spal pe dinti, imi da doua suturi si se culca la loc

Hai nu intra in panica. Sigur mai ia si el/ea o pauza.

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Ioana 26+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor, nu stiu cum sunteti voi dar eu am intrat in trimestrul 3 cu brio. Adica: ma dor oasele bazinului de imi vine sa urlu, au inceput arsurile, obosesc groaznic de repede si nici nu mai stiu ca le-am pierdut sirul... voi va simtiti la fel???

Asa, Elle, esti absenta de 2 zile, speram ca esti bine si vii cu scutire

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata si de la mine!
Vine weekendul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monica,

Sa stii ca si eu de vreo cateva zile ma simt de parca m-a batut cineva. Sunt in permanenta obosita, ma umflu daca merg fie si cateva sute de metri (ma mai plimb si eu seara cu sotu- dam o tura de Cismigiu), de 2 zile am zi si noapte arsuri stomacale nasoale, ma doare spatele, dorm cate 12 ore, ma trezesc noaptea si ma uit pe pereti, nu-mi mai gasesc nicicum pozitii de somn etc.

Deci daca astea sunt simptomele...pai e nasol ca mai avem 3 luni...

Dana 26+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetele hai sa radeti si voi cum am ras si eu cand am vazut filmuletul asta cu berzele aducatoare de bebelushi http://www.noob.us/humor/partly-cloudy-new-pixar-short-film/
Am postat linkul si pe emailul comun.

Enjoy!

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput