Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia
Pe tipa a luat-o de la 5 luni , eu sper sa te lase si pe tine curand.
Da' nu poti sa tii nimic sau se intampla din cand in cand?
Nasa mea dadea afara absolut orice manca sau bea pana la 5 luni iar dupa a ajuns in 4 luni de la 50 kg la 90.

Iulia 23+ cu bebe

Mie imi e rau in fiecare dimineata. Incerc sa inghit cate ceva pt am o amaraciune groaznica in gura cand ma trezesc. Drept urmare, mananc ceva. Nu dureaza 5 minute si dau afara. Ideea e ca daca nu mananc nimic tot dau un lichid ceva ce a ramas de noaptea la mine un burta. Asa ca, cum as da-o tot acolo ajung. Totusi, nu dau inapoi ce mananc la pranz. Foarte rar dau seara inapoi cate ceva. Depinde. Dar gandesc pozitiv.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Sa aveti o zi insorita, plina de vesti bune si intamplari placute!

Azi e vineeeeeeri! Ce bine!
Moni_iulia ceea ce simti tu este bebe care misca intr-un loc, dar nu te baza pe asta, ca bebe va misca peste tot, inclusiv in partea de jos, spre vagin. La contractii nedureroase burtik se intareste pur si simplu partial sau total si se relaxeaza cam in 15-20 secunde.
Monica multumim pentru reteta
Techila relaxare placuta alaturi de toti musafirii tai Am trecut la listuta si numele tau cu datele pe care le aveam de la tine.

Mai bag un ochi la ce ati scris aseara si revin.
Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor eu sunt trista ca Bebitza asta nu mai face scandal cum eram obisnuita, inca de ieri e cuminte....prea cuminte.
Daca il mangai si imi "zdruncin" burtica zice si el ceva acolo....slabut si cum nu mai fac nimic ...nu mai face nici el nimic.
Eram obisnuita sa fie super activ din proprie initiativa si nu sa-l zgandar eu asa. Era super activ peste zi. Oare are ceva de nu se mai misca ?
Am baut si "apa Dianei" si face poc poc si gata. Mult mai usor si mai finut.
Inainte se misca continuu si cate jumatate de ora, prin toatele zonele burticii.
Acum nimic.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna,
Sora mea este insarcinata in saptamana 29, doctorul i-a dat sa faca in sap. 32-33 velocometrie doppler. Stiti ceva despre asta? Voi ati facut?
Va rog frumos sa-mi raspundeti ce stiti despre acest lucru.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am trimis si eu mail cu datele de contact - trebuia si altceva in afara de numerele de telefon?

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

luto, stay calm, asa face si al meu. Are cateva zile in care misca non-stop si 2-3 in care le cam doarme si tot asa. Sti ca eu ma panicam mereu dar se pare ca asta ii este programul. De ex ieri si alaltaieri nu a stat locului macar un sfert de ora, fara sa exagerez, azi a dat de cateva ori asa finut din picioare. Cred si eu ca doarme la cat s-a zbenguit zilele trecute.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Buna,
Sora mea este insarcinata in saptamana 29, doctorul i-a dat sa faca in sap. 32-33 velocometrie doppler. Stiti ceva despre asta? Voi ati facut?
Va rog frumos sa-mi raspundeti ce stiti despre acest lucru.
Multumesc!

Nu am auzit despre asa ceva. Ma gandesc totusi ca este denumirea medicala pentru masurarea fluxurilor la doppler(IR-uri)... daca asa este atunci e normal se masoara doar fluxurile sanguine de la mama catre copil, uter si placenta.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Velocimetria doppler reprezinta procesul prin care se masoara fluxurile sanguine cu dopplerul, nu e nimic complicat.

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata si de la noi! maine e sambataaaaaaaaaa

Ioana 26+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor eu sunt trista ca Bebitza asta nu mai face scandal cum eram obisnuita, inca de ieri e cuminte....prea cuminte.
Daca il mangai si imi "zdruncin" burtica zice si el ceva acolo....slabut si cum nu mai fac nimic ...nu mai face nici el nimic.
Eram obisnuita sa fie super activ din proprie initiativa si nu sa-l zgandar eu asa. Era super activ peste zi. Oare are ceva de nu se mai misca ?
Am baut si "apa Dianei" si face poc poc si gata. Mult mai usor si mai finut.
Inainte se misca continuu si cate jumatate de ora, prin toatele zonele burticii.
Acum nimic.

Cea mai fericita 28 + cu

Cu un pahar de cola rece ai incercat?
Oricum, cred ca au si ei perioade si perioade. Eu zic sa nu-ti faci griji.

Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput