*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*
Raspunsuri - Pagina 8
Olivia26 spune:
Eu tot nu ma dau dusa la somn ca al meu sot inca munceste, de-acasa, si-i tin companie
Oti, deci asta e riscul? O sa fie cracanici?
Cherie, abia acum l-am vazut eu bine pe Ale, e incantatooor mai ales in poza asta e atat de delicat si de frumoooos! N-am prea inteles unde-s urechile....
Sebi are nevoie de noi
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Chiar ca a fost lumea la soare azi.
Mie imi place de Ale aici, parca vad venind inspre el o droaie de fete sa-l aline.
In poza de aici i se vad urechile mai bine, dar zau daca mi se par urate.
Raman la concluzia mea, o frumusete de baiat. Cui l-ai promis Cherico, cine-i fericita soacra?
Criss, m-am tot uitat la pozele Paulei, are ceva copanele si totusi fata de a mea 2 kilogramje in minus, oare de unde? Poate e mai putin lata in spate.
Mie Elisa la nastere mi s-a parut piele si os, iar in poze arata uman, asa-i cand in casa-s numai grasi .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Olivia26 spune:
Azi e si Father's Day
La multi ani, taticilor!
Sebi are nevoie de noi
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
oceanborn spune:
Neata!
In sfarsit, dupa 19 zile iasa si multasteptatul dintisor nr.2, cand ne-am trezit am vazut gingia crapata, celalalt deja se vede binisor cand rade, plange sau tipa cu gura mare. ieri s-a matait toata ziua si m-am gandit ca asta o fi..
La multi ani micutilor sarbatoriti de azi!!!!
La multi ani Diana, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!
Mersi de aprecieri fetelor
Am vazut asa:
- o domnisoara cocheta cu palarie Paula mica si scumpa! si ce-i place la dus ,draga de ea....aici se potrivesc ai nostri copii..al meu tipa de bucurie cand vede apa..ca-i dus, vana, vanita sau mare(sa nu mai zic),
- un dom'director David care nu sta locului,sa-i pap ochisorii, adica sa-l pap tot!,
-pe Balacila cel urias si frumos cu niste ochisori expresivi,
-pe venetianul Ale frumos foc cu pulpaneeee, care nu ne intrece la urechi veci! noi suntem clapaugi din nastere
-pe Crinuta bebe, o finuta si jumatate, cred c-o sa se faca o gagica superba, pazea la golani(gen DAvidutz de Olivia)
am mai vazut bebei, nu mai tin minte pe cine...of, imi amintesc eu!
cu statul in picioare, fund etc...eu am mai zis, fiu-meu e grabit, n-am ce-i face, nu-l pot lega, si eu zic la fel, fiecare are propriul ritm, atata timp cat nu-i fortam eu zic ca nu e nici o pb.. mai nou nu se multumeste cu ridicatul in picioare, mai face si pasi pe langa bara patutului, intr-o zi l-am gasit in picioare cu o mana se tinea iar cu cealalta se intindea dupa eticheta unui ursulet din carusel...am sa pun poza.. acum e pe jos si trage premergatorul dupa el..
Cherie vine dintisorul, probabil de aia-i marait, al meu inainte sa-i iasa primul se trezea de 5 ori pe noapte, si ora de trezire e 5! nu 7 , azi dimi de ex a fost 6 tnx good! e cald si aici acum s-a mai racorit c-a plouat ieri, dar si noi stam in pampers cam mult si in putza goala cat sa ne aerisim vreo ora pe zi..
Duminica placuta tuturor!
mami de Thomas
fluturasha23 spune:
Buna dimineata la toata lumea! Va invit la o !
Iulia e maraita ca mai toti copii, cred ca o incearca ceva dintisori, sper sa iasa mai repede, ca a inceput sa se trezeasca noaptea de mai multe ori.
anca_27 ai PM
mami de Iulia
anca_27 spune:
Diana21, La Multi Ani si TOT ce vrei, al tau sa fie!
(eu tot mai arunc cate-o privire la dialogurile strumfesti, dar te inteleg, nu dovedesc eu cu una, d-apai tu, cand sa mai scrii...)
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Olivia, nu te prosti, mie-mi place sa ma uit la vitezoman, as pune si eu da` mi-e prea lene, chiar ma uit cu placere si mai chem si soatza sa se minuneze.
Happy Father`s Day!
What Makes A Dad?
God took the strength of a mountain,
The majesty of a tree,
The warmth of a summer sun,
The calm of a quiet sea,
The generous soul of nature,
The comforting arm of night,
The wisdom of the ages,
The power of the eagle's flight,
The joy of a morning in spring,
The faith of a mustard seed,
The patience of eternity,
The depth of a family need,
Then God combined these qualities,
And then there was nothing more to add,
He knew His masterpiece was complete,
And so, He called it - Dad.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
oceanborn spune:
Anca, cum se impaca Zibe frumoasa cu ortezele? saracuta, mai ales acum pe caldura, sper sa treaca repede timpul sa scape de ele
Malinas, thomas s-a pricopsit cu refluxul la 3 luni , avand colici groaznice ni s-au prescris picaturi mai tari, eu idioata nu m-am uitat prea atent la efecte secundare...si cu toate ca i-am dat foarte rar picaturile alea , pot sa numar pe o mana, sunt sigura ca de acolo i s-a tras. acum , cand il aud pe pitic ragaind ca un purcel si vad ca nu da afara deloc mi se pare o minune!
mami de Thomas
Olivia26 spune:
Neata
Me = varza Ne-am culcat la 3 si de atunci tot intr-un urlat de davidutz o tinem asa ca mai dormi daca mai poti...in picioare doar
Pupam toata gasca.
Sebi are nevoie de noi
babyzapi spune:
Mersi fetelor pt raspunsuri Olivia, Anca, Criss, BraveGirl, Cherie si pt site, foarte util intr-adevar.
I-am dat caisa, am curatat-o de coaja si i-am dat-o asa sa molfaie de 3 ori din ea. Vad ca e ok, nu i-au aparut bubite, deci o sa-i mai dau.
Olivia Doamne ce scumpic e David cum se ridica el in picioruse simai ales asa in ritm cu muzica . Super super
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii