*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (58)*
Raspunsuri - Pagina 20
cherieactiv spune:
a...ca imi statuse pe creier chestia asta...
..cum sa nu spalam copii dupa fiecare masa???doar n-o sa-i lasam asa , mazgaliti ...ii spalam cu apa.
pt piele uscata,asta iarna ,io il dadeam pe fata cu crema mea personala!si sa vezi ce piele are piticul...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
oceanborn spune:
Neata!
Poftiti la o cafea cu lapte!
Dandusa am ras de m-am prapadit cand am citit , si stii de ce? ca" infractoru'" de cand am plecat din tara cred ca s-a mutat la Constanta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salut si celelalte fete cu apucaturi isterice![]()
Criss, Olivia... la mine din copilarie exista planuri de evacuare in caz de incendiu, scurgeri de gaz si chiar razboi![]()
![]()
in caz de incendiu mi-am planuit pe vremea aia(aveam vreo 7 ani) sa sar pe bradul din fata camerei mele care ajungea la et 3 unde stateam eu, imi inchipuiam ca o sa cobor usor pe crengile bradului..
iar in caz de razboi, asta pt ca fratele meu ma punea sa ma joc cu el de-a razboaiele, stiam ca gontul, nu trece prin perne![]()
![]()
si stiam ca daca aud ca e razboi ma ascund intre perne si ma salvez...imi faceam griji ca n-o sa incapem toata familia dupa perne..
Infractorul m-a vizitat prin liceu, cand la orice zgomot imi inchipuiam ca e cineva in casa, o data am luat un cutit la auzul unui poc(pocnea parchetul) si am zis: "iesi ca am un cutit!" si credeti-ma, la mine in familie toata lumea e calma, n-am vazut scandaluri, injuraturi, cutite care sa zboare prin casa, am avut o copilarie sanatoasa din orice pdv...
O data m-a prins si piticul cu urechi mari de maneca![]()
![]()
![]()
, tot pe cand aveam vreo 14 ani...ma uitam la tv seara, ai mei se culcasera mai devreme ca erau obo , eu ma uitam pe rtl zwei
, era un talk show la care participa si un calugar mic de inaltime cu niste urechi imense pozitionate mai jos decat le e locul, am atipit vreo 5 min dupa care m-am trezit am stins tv si cu ochii intredeschisi sa nu-mi sara somnul ma indreptam inspre camera mea, cand maneca de la pijama mi s-a agatat in clanta si m-a tras inapoi, eu pe jumatate adormita va dati seama ce sperietura am tras si am urlat la mama: mamiiiiiii hai repede ca m-a prins piticul cu urechi mari de mana si nu-mi da drumul...
asa ca ...la apucaturile astea cred ca ma pot autodefini o mare isterica...
Spre marea mea surprindere, de cativa ani nu mai am ganduri de astea, singurul lucru pe care-l fac e sa incui usa...pe infractori si pitici pe creier i-am inchis afara![]()
O zi frumoasa va doresc!
mami de Thomas
oceanborn spune:
Daca tot doarme piticul meu si casa-mi fuge, dar n-am chef de ea, sa va mai pove ceva, cum ma regasesc in ceea ce scrieti... sper sa nu va stresez cu postarile mele...daca va stresez sariti peste![]()
bani de mers la psiholog n-am![]()
am remarcat in ultimul timp ca m-am salbaticit rau ! Anca intamplarea cu vecina si spiridus cu privirea urata aruncata celor care te saluta....
sapt
Saptamana trecuta cand inca era vreme buna si ieseam afara la plimbare, la cutiile postale am intalnit o tipa mai in varsta prezentabila, draguta, genul de persoana care te incarca cu energie pozitiva.....ma saluta prima, ii raspund, ma intreaba daca stau aici(e o zona inchisa cu 3 vile, vecinii de bloc mi-i stiu ca-s numai 3 apartamente in bl meu dar pe cei din celelalte cladiri nu prea) eu ii raspuns sec:da, se mai hizileste la thomas eu ii zambesc tamp... la orice intrebare de-a ei raspund sec... dupa o perioada eu o iau inspre intrare ea pleaca...
urcand scarile mi-am dat si eu seama, femeia, draguta, vroia sa faca conversatie, eventula sa facem cunostinta, ca na , stam la 20 m.. iar eu, salbatica i-am raspuns sec la toate intrebarile si am taiat-
o...
of of
apropo, de rusi nici urma nici la mine...
mami de Thomas
Mirtha spune:
Mamiseli acum am observat ca Mirunica are problemute cu temperatura. Febra crescuta nu are nicio legatura cu dintii. Din cite stiu in genral temperatura si in special cea care depaseste 39 nu este si nici nu poate fi asociata cu aparitia dintoshilor. Nu stiu daca ati trecut pe la pediatru dar cred ca cel mai bine ar fi o vizita sau poate , daca e disponibil , reuseste pediatrul sa va faca o vizita. Poate nu este nimic grav dar cred ca e mai bine sa afli cauza. Pina la pediatru banuiesc ati folosit ceva antitermice pt. a tine sub control tempe. Multa sanatate iubita ! Sa treceti repede si cit mai usor de aceasta perioada ! 
Alra asa carevasazica concediu....Mai sa va fie de bine. Inca nu am vizualizat pozele dar in cel mai scurt timp ma "reactualizez".
Cheriule ...in concediul din vara asta poate ne vedem. Intentionam o vizita in Venetia , in functie de mijloacele de transport pe care le gasim in Croatia. Asa ca te anunt....Poate facem o mitingeala in Italia..
Edit - Simone iti dau de veste cum stiu ceva clar de la soata. Am retinut cu telefonul.
Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)
isaelena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Daca tot doarme piticul meu si casa-mi fuge, dar n-am chef de ea, sa va mai pove ceva, cum ma regasesc in ceea ce scrieti... sper sa nu va stresez cu postarile mele...daca va stresez sariti peste bani de mers la psiholog n-am am remarcat in ultimul timp ca m-am salbaticit rau ! Anca intamplarea cu vecina si spiridus cu privirea urata aruncata celor care te saluta.... sapt Saptamana trecuta cand inca era vreme buna si ieseam afara la plimbare, la cutiile postale am intalnit o tipa mai in varsta prezentabila, draguta, genul de persoana care te incarca cu energie pozitiva.....ma saluta prima, ii raspund, ma intreaba daca stau aici(e o zona inchisa cu 3 vile, vecinii de bloc mi-i stiu ca-s numai 3 apartamente in bl meu dar pe cei din celelalte cladiri nu prea) eu ii raspuns sec:da, se mai hizileste la thomas eu ii zambesc tamp... la orice intrebare de-a ei raspund sec... dupa o perioada eu o iau inspre intrare ea pleaca... urcand scarile mi-am dat si eu seama, femeia, draguta, vroia sa faca conversatie, eventula sa facem cunostinta, ca na , stam la 20 m.. iar eu, salbatica i-am raspuns sec la toate intrebarile si am taiat- o... of of apropo, de rusi nici urma nici la mine... mami de Thomas |
Toti mai avem zile mai proaste si zile mai bune, zile mai indispuse, sau in care radiem...data viitoare cand te intalnesti cu doamna o bagi tu in seama, si probabil veti deveni prietene.
Cat despre rusi nici la noi nici un semn! dar am o durere de coloana de aseara de numai stiiu de mine!
mamiseli_11 spune:
Mirtha febra usoara si scaunele moi sunt asociate eruptiei dentare. Miruna a facut cam 38.5 cu variatii si mai mici si o zi de scaun moale iar pedi a zis ca nu gaseste nimic in neregula, e posibil sa fie de la dinti. Am tinut febra sub control cu panadol si nurofen alternativ la 4 ore si a fost ok. Acum nu mai are febra dar cred ca nici dintii n-au fost vinovati pt ca are o eruptie pe piele, ca niste pete roz de forma neregulata, nu foarte intense ca si coloratura si sunt cam pe tot corpul, mai putine pe picioare. Pana ajungem la dr, fetele cu bebeii care au avut roseola, cum erau bubitele? E posibil sa aiba si Mirunel asta?
Cherie iubita ma distreaza tare posturile tale, esti super simpatica. Daa, asa e, eu am fost pe post de container pt un tati in miniatura
. Balia aia (vana) cu perna a inlocuit cu succes scaunul pt bebei
(eram de pasti la bunici cu tot familionul: noi, sorm'mea cu mama, socrii mei si in micuta mea masina abia am incaput noi oamenii, accesorii pt bebe nu s-a mai putut.) Ale se vede clar ca a mostenit trasaturile tale dar mi-a placut mult cum sta tati cu el. Pupici la pici si mamici.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
isaelena spune:
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! Poftiti la o cafea cu lapte! ![]() Dandusa am ras de m-am prapadit cand am citit , si stii de ce? ca" infractoru'" de cand am plecat din tara cred ca s-a mutat la Constanta salut si celelalte fete cu apucaturi isterice ![]() Infractorul m-a vizitat prin liceu, cand la orice zgomot imi inchipuiam ca e cineva in casa, o data am luat un cutit la auzul unui poc(pocnea parchetul) si am zis: "iesi ca am un cutit!" si credeti-ma, la mine in familie toata lumea e calma, n-am vazut scandaluri, injuraturi, cutite care sa zboare prin casa, am avut o copilarie sanatoasa din orice pdv... O data m-a prins si piticul cu urechi mari de maneca asa ca ...la apucaturile astea cred ca ma pot autodefini o mare isterica... Spre marea mea surprindere, de cativa ani nu mai am ganduri de astea, singurul lucru pe care-l fac e sa incui usa...pe infractori si pitici pe creier i-am inchis afara O zi frumoasa va doresc! mami de Thomas |
Multumesc de cafea! Nu te supara, insa mi-am luat portia de ras ayi!
Mirtha spune:
Da , daca e usoara - sub 39 si asociata cu scaune moi se prea poate sa fie de la dintoshi dar daca pediatra zice pas iar acum are o eruptie....se prea poate sa nu fie dintoshii.
Acum cu bubitele neregulate si pe tot corpul asa pare : o boala a copilariei. Am inteles ca invariabil aceste boli se.....cam fac. Am avut si noi , sigur si tu deci fruntea sus.
Ma bucur ca ati reusit sa tineti temperatura sub control. Asta e cea mai pacatoasa daca nu cedeaza .
Poti face o poza pentru fetele care au trecut prin experienta rozeolei ? Poate ne-ar prinde bine si celorlalte , in caz ca ...sa o recunoastem.
Starea de spirit a Mirunei cum este ? Sa ne povestesti ce zice pediatra.
Hera da" stiu ca v-ati speriat. Hai ca acum a trecut ! Sananate ! 
Bertha vint in pupe cu donsoara Sclifosel !
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Mirtha febra usoara si scaunele moi sunt asociate eruptiei dentare. Miruna a facut cam 38.5 cu variatii si mai mici si o zi de scaun moale iar pedi a zis ca nu gaseste nimic in neregula, e posibil sa fie de la dinti. Am tinut febra sub control cu panadol si nurofen alternativ la 4 ore si a fost ok. Acum nu mai are febra dar cred ca nici dintii n-au fost vinovati pt ca are o eruptie pe piele, ca niste pete roz de forma neregulata, nu foarte intense ca si coloratura si sunt cam pe tot corpul, mai putine pe picioare. Pana ajungem la dr, fetele cu bebeii care au avut roseola, cum erau bubitele? E posibil sa aiba si Mirunel asta? Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)
mamiseli_11 spune:
Pozici noi
http://good-times.webshots.com/photo/2659458280103489348IxIYlg
Mirtha daca mai astepti 10 min (acum mai incarc niste poze) sa vezi o poza cu bubitele dar sa stii ca nu prea se disting, tre sa te uiti foarte atenta pt ca petele sunt roz pal.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica