Licurici de ianuarie-februarie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Bebelusi, Cris, pompa de la Avent, manuala sau electrica? Si 300 ml pe ZI, din vreo 3 mulsori, nu la o mulsoare . Ce ma distreaza cuvantul asta, mai ales ca eu eram tare impotriva. Ziceam ca ori suge bebele ori asta e! Dar ce nu face o mama pt puiul ei!

Alina1976, nu-i nimic, daca nu a fost cu intentie!

Porumbita, ma bucur pentru tine. La mine nu stiu cum se face, dar cred ca se intarca singur. El mai pune gurita din cand in cand, dar cand trage, destul de moale dupa parerea mea, si vede ca nu iese nimic se enerveaza si nu mai vrea (ca nu iese laptele imediat). Sanii sunt flescaiti si ma cam chinui cu pompa aia ceva. Cam 30-40 min pentru in jur de 100 ml.

Ingrid...eu am povestit mai deunazi de ce sunt tata si mama pompelor de toate felurile si toate marcile..dupa nenumarate electrice si manuale care mai de care am ramas la cea manuala de la Avent..singura diferenta e ca eu am scos acea protectie de silicon de care vorbeau fetele..ca la mine nu se mai forma vacuum!!Pompa e minunata..eu am "alaptat" 2 luni numa` in stilul asta iar productia pe zi era in jur 1,2l...va inchipuiti ca lesne deschideam un CAP...ca si pompa electrica ce de la NUK a fost relativ OK.(plus ca poti regla puterea..daca ai pb)

Mami Alex si Vic cel mic

http://picasaweb.google.com/MariaAlexandra.Varga/BestOf?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo/ly2UcSxOiV6SioUvOnTAeQ?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Deci, o sa am in vedere Avent manuala sau Nuk electrica. Mercic Aresa! Porumbita, tu ce marca ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Azi am muls, in total, 360 ml! Sper ca maine sa ajung la 400.Bebele meu mananca, pe zi, in jur de 700 ml de lapte, adica intre 600 si 800 ml, fractionat in 7-9 mese de zi si noapte. O fi o.k.? Mi se par cam multe mese, dar nu-l pot face sa manance mai mult de cat are el chef o data ,sub nici o forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna seara fetelor!!!

Un BIG KISS celor care se simt nebagate in seama (inclusiv me ).

Noi am fost azi la ziua unui baietel, care a implinit 3 ani, fetele s-au simtit extraordinar si noi la fel

Am uitat sa va spun ca am mai scapat de 2.5 kg , am ajuns la 77.5 kg Sa o tin tot asa.

Si noua ne plac toti baieteii si toate fetitele Nu putem alege, ii vrem pe toti. Se poate?

Ingrid, Porumbita spor la dunat lapte. Toata stima si respectul din partea mea. Mie mi-e o lene sa ma mulg Bravooo!!

Selene pupam Dariuta. Am vazut ca face progrese, bravooo

Micola nu cred ca tre sa te ingrijorezi la varsta asta, e posibil sa fie si un pic obosit. Mai bine il urmaresti cateva zile si vezi ce si cum.

Aalina Nu am avut timp de scris si nici nu reuseam sa-mi gasesc. Dar acu m-am mai adunat nitel si mi-am revenit. Pupam baietii frumosi Am vazut si noua freza a lui Fabi

Naty cum mai e Nadia? Tot scaune moi are? Acu am inceput si noi...cred ca se muta

Edinutza, Ariel felicitari pt atingerea target-ului. Tot asa inainte.

Aryia unde esti? Cum a iesit botezul?

Bebelusi Vladutzul grasunel

Veronica, Alice e ca o papusa vie. Urmaresc pozele de fiecare daata cand intru pe mail, dar esti cam lenesa in ce priveste pozele Sa stapaniti sanatosi "jucaria noua". Sotzul meu e verde de invidie

Si eu am citit mult si am uitat mult Dar pe masura ce mai citesc mai raspund.

Va pup cu drag!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Fetelor, pt cele interesante ID-ul meu de mess e ada_dumitru@yahoo.com. Mai putem vb si pe mess

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Azi am muls, in total, 360 ml! Sper ca maine sa ajung la 400.

Bebele meu mananca, pe zi, in jur de 700 ml de lapte, adica intre 600 si 800 ml, fractionat in 7-9 mese de zi si noapte. O fi o.k.? Mi se par cam multe mese, dar nu-l pot face sa manance mai mult de cat are el chef o data ,sub nici o forma.

asa mananca si robert 6-9 mese (uneori 9)
acum ca am fost plecata a masurat mama ca mananca in jur de 1100-1200 ml pe zi (eu cu pompa in zilele astea am scos cam 700 dar de azi am inceput iar sa iau galactogil si ceaiuri si sper sa nu fie probleme si sa revina repede productia)
am avent electrica si singurul regret e ca nu mi-am cumparat mendela din cea cu 2 palnii, ca sa "scap" mai repede (faci la ambii sani odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ehee, Selene..ieri te vaietai toata ca nu sta fata in fundulet si vezi ce surpriza ti-a facut? scumpa de ea
Mai bine muta jucaria de acolo ca nu are fata loc de ea
Referitor la carut eu cred ca o sa iau un carut tip umbrela, simplu de tot, cu acoperis de soare..si atat..a vazut la Carrefour de la Primii pasi si cu 75 lei...Deocamdata avem unul no name, tot de la Carrefour, cu 200 lei, dar f solid si f practic, fara sa fie greu...

ALEXIUTA SCUMPA DULCE SI FRUMOASA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

ne-ati uitat?????????

eu cred ca desi sunt fata ma abonez la ANDREI DE IRINAC ... prea am fost noi bolnaviori de acelasi lucru la 6 saptamani ... si soacra mare e cea mai tare pediatra din bucale ...

asa ca IRINAAAAAAAAAAAA CE ZICI???????? TE BAGI?????

eu cu teza lucxrez de zor ... si printre picaturi stau cu bebelina ... si mai fac treaba prin casa ... sunt ffffffffff prinsa cu treaba multaaaaaaaaa

sunteti niste dragute ca va ganditi si la mine din cand in cand ...

si multi pupici si fetelor care au avut probleme si despre care dark ne-a dat stiri bestiale ....

Camelia

Mergi la inceput

ALEXIAAAAAA LA MULTI ANIIIIIII!!!!!
SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI SA TE AJUTE DUMNEZEU SA INDEPLINESTI!!!!1

Camelia

Mergi la inceput

BEE superba declaratia de dragoste catre fetita ta ... esti o scumpa

Camelia

Mergi la inceput