Licurici de ianuarie-februarie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, Aalina Cris, nu stiu daca e buna sau nu. Nu am avut timp sa mai intreb care o fi mai buna, nici nu credeam ca o sa scot mare lucru, nu stiam daca bebe v-a vrea muls si nici cat timp o sa o folosesc. Acum ca bebe are 4,5 luni, nu stiu daca o investitie intr-o pompa isi are rostul. Voi vedea pe parcurs. Dar, tie ce pompa ti s-a parut mai buna? Eu incerc la fiecare ”mulsoare” (of, parca vorbesc de vaca lu (nu gasesc dom”ne apostroful ala..) bunica-mea) sa scot tot mai mult, ca sa se reinceapa productia cumva. Deocamdata vad ca merge, dar nu stiu cat o sa rezist. Macar pana implineste 5 luni. Apoi poate o pun de un nou ”target”, 6 luni si, cine stie, pe unde ajung. Dar, sa nu ma arunc...Bebele e cu tati in oras si ma asteapta (ca, deh, am ramas in urma ca sa ma mulg) si fug si eu la ei. (de alaptat se putea pe afara, dar de muls nu cred )Va pup pe toate si mi-a fost dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pompa de la Avent este super buna. Eu de exemplu am inceput sa ma mulg noaptea sa fac provizii si in 10-15 minute strang 100-150

Aalina tare asta cu ingheata laptele.....ar trebui sotul tau sa i-o spuna si lui Mircea al meu...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si eu pe aici...cam pustiu forumul in weekend.
Cris30 e ocupata cu soacra care a venit in vizita si Crisspoliss pana nu ajunge la Chicago(dupa 30 Iunie) nu are internet,dar va saluta pe toate.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si mie avent mi-a placut, ca avea cauciucul ala protector care si scotea bine si proteja sa nu ma doara

da si manual mergea bine

important e sa iasa lapte

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hei Ingrid, imi fac mea culpa ...am avut senzatia ca ai intrat zilele astea...nu a fost cu intentie...probabil ca mai sunt si alte fete in aceeasi situatie. Sa se consemneze ca nu am vrut sa ignor pe nimeni...atata duce azi neuronul meu bolnav (am uitat sa va spun ca sunt racita cobza...am luat de la Ana ...ma dor toate cele...si azi am fost in continuu in priza...hai ca ma vait ca o gaina...)
Ingrid pentru tine -

VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lasa ingrid ca nici eu nu sunt strigata la apel da nu e bai...

noi am revenit aseara din minivacanta la Londra; si sunt tareeee happy ca piticul a revenit la san fara probleme; sper sa il tina; el a stat acasa cu mama astea 3 zile si a papat laptele meu la biberon;

eu am carat pompa dupa mine si cand imi dadea mama bip ca mananca bagam si eu pompa (drept urmare am utilizat pompa si in aeroport si in avion si in hyde park si desi la popma a iesit mai putin decat manca el acasa e ok ca am mentinut "productia")

incerc sa citesc din urma si revin ....

PS- iris m-am intalnit cu delfina ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, Cris, pompa de la Avent, manuala sau electrica? Si 300 ml pe ZI, din vreo 3 mulsori, nu la o mulsoare . Ce ma distreaza cuvantul asta, mai ales ca eu eram tare impotriva. Ziceam ca ori suge bebele ori asta e! Dar ce nu face o mama pt puiul ei!Alina1976, nu-i nimic, daca nu a fost cu intentie! Porumbita, ma bucur pentru tine. La mine nu stiu cum se face, dar cred ca se intarca singur. El mai pune gurita din cand in cand, dar cand trage, destul de moale dupa parerea mea, si vede ca nu iese nimic se enerveaza si nu mai vrea (ca nu iese laptele imediat). Sanii sunt flescaiti si ma cam chinui cu pompa aia ceva. Cam 30-40 min pentru in jur de 100 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mama ce de liste..
Mie imi plac toate fetitele si toti baieteii,da' n-am decat un baiat..poate pe viitor vine si fetita.
Dar am o slabiciune pt Iulia fetita lui Jasmi,pt Eva lui Roxana(numai ca am auzit ca tati isi ia un pistol ca tot are fata asa frumoasa si ma mai gandesc.),si-mi place si Nadia fetita lui Naty(cand era mica aveam impresia ca seamana cu David)si fetele lui Iris sunt minunate..Veronica are o fetita superba..Acum nah,fac eu planuri,peste planuri,dar i-am promis deja lui Jasmi,care era tare fericita ca va avea unde sa vina la mare.
Noi declaram dragostetuturor fetitelor,ca-s toate minunate si mie sincer imi plac toate,le-as alege pe toate.
Cand o sa fac si-o fetita,revin pe aici,ca prefer baietei mai mari asa pt ea,mai copti.
Pupam gasca si va dorim un we superb.

Seleneeee,David nu vrea si pace sa stea in fundic,in schimb i se vad 2 dintisori jos,acoperiti doar cu pielita aia,cred ca incepe distractia,ca mi-a tot fost marait zilele astea si s-a tot trezit noaptea.
Gata,va las..o seara placuta.
of of,s-au strecurat niste emoticoane,care n-aveau a face cu discutia...radeam singura cand le-am vazut la sfarsit.,.
POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau,

Pai ce faceti fratilor, se impart fetitele asa fara nici o strigare????

Eu stiu ca Razvi e mai micutz si poate fetitelor le plac baietii mai "copti" dar sa stiti ca noi oferim multe, trebuie numai sa ne descoperiti.

Edinutza multumim de aprecieri, poate Ainoa i-l uita pe Mister Mister desi competitia este serioasa rau. Te quiero mi amor, no te olvides de mi...besitos

Votati-l pe Razvi http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=313

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Porumbita, ma bucur pentru tine. La mine nu stiu cum se face, dar cred ca se intarca singur. El mai pune gurita din cand in cand, dar cand trage, destul de moale dupa parerea mea, si vede ca nu iese nimic se enerveaza si nu mai vrea (ca nu iese laptele imediat). Sanii sunt flescaiti si ma cam chinui cu pompa aia ceva. Cam 30-40 min pentru in jur de 100 ml.

pt ca e pompa manuala; cu cea electrica e mult mai bine; si eu uneri scot 100-140 dintr-un san; alteori numai 40; insa eu o mai bag uneori si intre supturi chiar dc nu iese mare lucru pt ca sanu crede ca suge bb si face lapte;

nici sanii mei nu mai sunt tari (decat dimineata dc nu a mancat de mai mult de 5 ore) si de multe ori nu iese nimic dc strang si nici nu il vad pe el cu lapte la gura (mai ales in zilele calduroase cand suge si la ora) dar il vad ca inghite si il schimb des de la un san la altul ca sa le dau timp sa isi revina (altfel el mananca un san la o masa, doar dc e prea rapida cealalta masa ii dau din ambii);

eu cu mulsul la pompa si cu stocatul de lapte ma simt ca vacuta milka da sunt obsedata sa il alaptez exclusiv pana spre 6 luni si apoi cat s-o putea asa ca sunt dispusa sa stau si in cap (vorba vine) pt asta..

Mergi la inceput