Licurici de ianuarie-februarie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Micola, tu esti prea cumsecade....eu cred ca o bateam pe soacra sa fi fost in locul tau! vorbesc serios:((, nu e posibil asa ceva, sa treaca asa cu usurinta peste tine si sa faca ce vrea ea. Grrrrr, m-am enervat io

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Draga cuscra ,

Ma declar multumita si cu un singur flacau din famelionul vostru. Acu' sa vedem si cu ce se va prezenta D-rul Andu la petit...ca noi venim cu zestre mare (o girafa portocalie dar cam bleaga, o oaie roz din plus cu urechile roase, 3 biberoane, 2 lingurite, un asternut roz cu floricele, niste bile si un balon pe care scrie "I am a princess"...la fel de roz )...
Stim sa gatim (cand mami face papa bun Sabinutza tine cu tot dinadinsul sa-si bage si ea degetele si sa amestece/guste compozitia...), ne place curatenia (sa vezi cum aruncam tot ce e pe masuta de la scaunul inalt)...nu ne place sa fim singure prea mult (deci trebuie rasfatata sa fie clar...si scoasa in lume cat mai des). Asta in mare, ca mai avem si alte calitati...care trebuie descoperite ca doar nu o sa spunem totul de la inceput...nu?

PS.
Iti dai seama ce-o sa mai rada copchii nostri peste vreo 20 de ani daca o sa le povestim cum ii "aranjam" noi cand aveau cateva luni...

VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

fetelor, sunteti TOTALE la faza cu petitul! cat am mai ras la mesajele lui ciufik!
cat despre mersul de-a busilea, cred ca f mult a contribuit faptul ca david doarme de f mult timp pe burta. asa, de cate ori se trezea se ridica pe maini, apoi si pe picioare, apoi incet incet a inceput sa colinde patutul. e f f curios, trebuie sa vada tot ce misca.

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Hai ca renunt la Alice, daca e promisa lui Andrei...
DAR, am pus ochii pe Alexia, manechin ca noi Si n-o mai las la nimeni!!!!!!!!!
si daca tot se poarta declaratiile:

Alexia,,

Love, Alexutu

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor m-ati dat pe spate cu petitul.

Aresa si Alinuk, de cate ori citesc ce scrieti voi...sunt pe jos de ras.

Eu m-am anuntat deja la Alexia a lui Bee, ne plac manechinele....dar daca nu se prezinta urgent la Sibiu in vizita mai ca o schimbam cu Antonia a Cameliei ca ea deja ne-a vizitat. Vlad cu Alexia isi transmit salutari din prima zi de viata, sunt deja vechi prieteni. Cuscra draga ....vad ca ai uitat ca ti-ai arvunit fiica deja.....ceri cumva alt ginerica sau mi se pare mie??!!

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am venit de la Tesco. Cu o plasa plina de traznai: lingurite din alea heat-sensitive, boluri cu si fara capac, strachinute, o razatoare, inca o canita cu cioc, cutiute de depozitat papica, babetele speciale...si am luat si o cutie de Creamy Porridge de la Cow and Gate, din alea cu cereale simple fara gluten, sare, zahar si alte de-alea da' cu lapte incorporat. Si o punga de morcovi organici, sa fie si ei pe acolo, ca noi oricum incepem cu baby rice.

Anca, la intrebarile tale eu zic: tick, tick, tick si tick again. El are deja 5 luni si 3 saptamani... deci oricum e vremea... Cat despre cadouri de Father's Day, am scris mai sus pe undeva...eu am comandat o cana din aia cu poze de-ale lui tati cu bebe, mami cu tati si bebe... sau doar bebe Cheesy da' de efect

Micola, fara suparare, da' daca mie imi facea mama/soacra sau oricine altcineva o figura din asta, si mai ales dovedea clar ca "nu intelege/nu vrea sa inteleaga care-i problema", pai nu mai pupa iesit cu copilul nesupravegheata

Mai gagice, pai vad ca trebuie sa scoatem si noi artileria grea... ca deja se pun altfel problemele pe aici. Zestre, incuscreli, chestii serioase. Apai atunci venim si noi dichisiti cu kilt (pana-n septembrie facem unu' pe marimea lu' bebe), sporran (gentuta de kilt) avem deja, Sophie pe post de cimpoi si mai gasim noi una-alta prin casa...facem sa fie bine sa vedeti ca suntem oameni seriosi (cel putin o parte din familie )

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Pai nu prea e frumos ce se intamplaCa suntem mai multi baieti
Da eu stiu ca m-am aranjat cu unu la roxana si unu la iris
Sper ca nu ma trisati dragelor
Si acu cu memoria la incercare:
bebelusi, lasa mama baiatul in pace. Noi desi suntem la categoria grea, luna trecuta a luat putin cu bolile noastre si dr mea a zis sa ii dau mai mult sa papeEu din cate stiu important e sa se mentina pe curba de crestere pe care s-au situat la nastere. Si lasa nenea dr sa vb ca au tot timpul sa slabeasca mai tarziu. Daca vezi motanul meu nu zici ca avea 8 kg si ceva la 4 luni.
Si am uitat sa iti zic ca am visat intr-o seara ca am venit la tine sa pap ca deh, ma zapacesti cu retetele Incerc sa sar peste ele ca eu sunt unul dintre cazurile care in timpul tratam se ingrasa
Rad eu rad da e groasa treaba Macar pana acu ma mentin asa ca mai usor cu retetele
Aalina oare de la tunsoare a dormit copilul noaptea?Ca acusi il tund si eu pe al meu pletosNu stiu cum am eu noroc de pletosi si trebuie sa il tin asa pana la 1 an cand luam din mot. Sa ne vedeti mai incolo cu codite ca fetitele:))
Motanul si pisoiul sunt in termeni f buni. Eu nu am vazut nici un semn de gelozie la motan pana acum. Doar vrea sa se joace cu el si sa ii faca si el ce facem noi si at se cam apasa asa pe asta micu si tb sa ii mai atragem atentia. Dar in rest e perfect.
Alinuk asa am luat si noi acum dar e mai putin de jumatate din pretul de la voi. Mai, mai

Dar la al meu tot ala vechi ii place si mai are nitel si da cu fundul de pamant
Vazut poze de copilasi frumosi foc. Ii pupam pe toti si va dorim un wk cat mai placut.
Miere mai mergi acasa? Sau aduci soacra nitel?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

De doua zile ma tot uit la poze ... am vazut licurici frumosi si mamici pe masura, nu-i mai enumar ca sa nu uit pe cineva.
Selene, recunosc ca in ultimul timp am citit asa, mai pe sarite si poate am ratat momentul, dar am vazut eu bine o verigheta la tine pe deget?
Edinutza, Idaira, felicitari fetelor pentru kilogramele pierdute.
Aresa, cu toate ca sunt si eu noua in grup, iti urez bine ai venit, sa-ti traiasca puiul frumos.
Nu stiu daca e de la hormoni, dar acelasi sentiment il am si eu cateodata. Cred totusi ca de vina este tati care nu se straduieste suficient...
bebelusi noi folosim deja pampers nr.4 sunt de la 7 kg
Delia felicitari pentru bebe umblaret! Thea nu cred ca va merge de-a busilea pt ca nu-i place sa stea pe burta, in schimb vrea numai in fund sau si mai bine in picioare.
Miereamara e mortal Aidan cu ochelari de soare, am vrut si eu sa-i iau la a mea dar m-am gandit ca nu o sa stea cu ei la ochi si or sa ajunga invariabil in gura...
Dark acum sunteti cu adevarat pregatiti pentru ziua D.
Sper din tot sufletul sa se intoarca acasa madama rebela

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark,ati gasit-o pe madam???
Ariel deja nr 4??? ...poate ar trebui sa il schimb si eu al Anutei,hmmm!
Irina,mortal Aidan,e dat???(dark....nu citi)
adevarul e ca avem cei mai frumosi copii.
eu ma indragostesc de Ana in fiecare zi mai mult,nu am crezut vreodata ca as putea sa am asa sentimente puternice,imi pare rau ca nu am avut-o mai repede sa ma pot bucura de ea mai devreme.

e atata de cald si eu AC-ul nu il suport,ma doare capul de la el,dar caldura asta ma moleseste si pe mine si pe fata.ooof
aaa si a fost o furtuna mare la noi,azi de s-a intrat apa la subsol de s-au stricat toate alea pe acolo.deci ioc apa calda

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Aresa, esti pe listuta... dar nu ne-ai spus cum il cheama pe flacaul tau... Vic e ok??

Edinutza am corestat la listuta de slabit! Daca mai e cineva care are de raportat kg pierdute sa dea un apel!!

Am pus muulte poze la semnatura! Vreau sa ma laud cu obraznicaturile mele!!

Mergi la inceput