Licurici de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Selene_Bunny spune:
Ciufik si fetele, multumim! Ciufik, eu, cand am vazut pozele cu puiutul tau la mare, primul gand a fost "apoi tat ii ma-sa"... Si da, e blonda Dari, numai la ceafa e satena. Si catre ceafa are ditamai chelia, ca si-a tocit tot parul, de cum sta atata pe spate...
lisa, asa imi vine sa salvez unele poze si sa i le trimit taticului Dariei... Cred ca-l pacalesc, ca in unele asa seamana Ana ta cu Daria mea...
A, si mi s-a pus pata pe caruciorul asta: http://www.puimic.ro/produse/carucioare/chipolino-omnia-4.htm
Varianta mov.
Alternativ, asta: http://www.primiipasi.ro/fisaprodus.php?id=128&hash=849d97779da60931a17cf9e2cb040bb5
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Selene_Bunny spune:
Am uitat sa va spun ca Dariei ii place mult branza (facuta din lapte praf) cu mar si chiar cu piersica. Azi a mancat cu pofta un castronas. Acum doarme afara, in carucior, numai in body fara maneci, ca e o caldura...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
DarkBendis spune:
Fetelor, a nascut Iubita_tiana, de pe listuta cu "Prietene dragi..." Are o fetita atat de draguta! Si Mimika e deja in trimestrul 3 cu gemeni si Smaranditza are DNP-ul pe 18 noiembrie
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
OAUUUUUUUUUUU ANDUTU.....
Ne-ai dat pe spateeeee
La asa o declaratie Sabinutza a replicat:
"I am yours for ever"
Ne plac baietii romantici la nebunie
Ciufik, ai fost mortalaaaaa ...pup Andreiutu' dulce.
Dark, ce bine ca ne dai vesti asa de bune. Ma bucur mult pt ele ca le-a ajutat D-zeu si le-a trimis sufletelele inapoi in burtica.
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
alinuk spune:
asadar,
ADJUDECAT!
sa nu va prind ca va bagati peste nurora mea ...ca va sar in coc!
d'apai cu sudoare se cucereste asa o domnishoara
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk asadar, ADJUDECAT! sa nu va prind ca va bagati peste nurora mea ...ca va sar in coc! d'apai cu sudoare se cucereste asa o domnishoara Alinuk mamik de Andu mik si Teo voinik nasterea - ca un cadou www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata .................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
Poate ne incuscrim de 2 ori chiar....sau Teo e deja promis?!
Ana is still available
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
alinuk spune:
Citat: |
Poate ne incuscrim de 2 ori chiar....sau Teo e deja promis?! Ana is still available |
mei noi mai avem un defect/calitate ..depinde din ce pct de vdr se privesc lcururile, suntem onesti!
ca si aici, si in clubul bebeilor de 2007, din gashca lui Teo, la un moment dat s-au facut cupluri
iar Teo cu o petitza Iarina cu care chiar am fost si colegi de patutzuri prin Elias
si atat de bine ne-am imprietenit noi parintii, incat ne vizitam (ei locuiesc in Breaza) destul de des...imi sunt tare dragi
O familie care are trei printzese superbe.
numai ca, ei, piticii se inghiontesc si cand se intersecteaza cam ies scantei...o sa vedeti ca atunci cand sunt de aceeasi varsta nu prea se joaca, nu interactioneaza decat mai tarziu de pe la 3 ani incolo...
asa ca, sa-i spui Anutzei ca Teo e baiet mare acum si hotaraste singur!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
miereamara spune:
Veronica, ne treci si pe noi pe lista?
Daca nu te supara faptul ca avem "ochelari"!
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
I-am luat ochelari de soare, "un must" pt soarele puternic de aici!
Daca va intereseaza fetele din USa, sunt reduceri absolut uluitoare la children's place si gymboree.
Salopeta de blugi din poze a fost 11 dolari, iar ochelarii 2$:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
anca_ spune:
Roxana, biroul meu e tot roz pt din lipsa de timp n-am reusit sa-l curat. Astia de la firma care ne face curat au strans de pe jos si macar podeaua e curata, ca era plina si aia de hartie roz. In rest peretii sunt plini, din tavan atarna avioane roz si tot asa. Colegii tot asteapta sa facem clean-up party, dar pur si simplu n-am avut timp. E si perioada reviewurilor la noi la serviciu si ne apropiem si de terminat un produs si e nebunie curata. Si eu sunt workaholica de felul meu, cred ca daca n-ar fi copiii sa ma astepte acasa as dormi pe aici.
Veronica, frumoasa jucarie! Sa o stapaniti sanatosi si fara incidente! Acum ati luat-o?
Aresa, bun venit! Aratati f bine si tu si licuriciul, f frumoase poze! Ai un stil frumos de povestit, ma mir ca nu ai scris pana acum.
Dark, in afara de nedormit noaptea mai are si alte semne ca ar iesi dintii? (maraiala, bagat in gura, curs din gura, scaune dese....) Sper sa iti gasesti madama cat mai repede!
lisa, f frumoase pozele! E draguta foc ciufulita ta! Cand pleci in ro?
Miere, ce sa zic, Aidan e frumusel foc si f marisor! Si vad ca face o multime de progrese, deja merge de-a busilea, wow..noi mai avem pana acolo, dar am inceput sa progresam.
Avem si noi jumper ca al lui miere, are si la noi succes, da' nu stam prea mult in el, reprize de 10-15 min maxim. Avem si de ala suspendat cum am vazut in poze la Lisa, dar doctorita ne-a zis ca ala sa-l folosim dupa 6 luni abia, motiv fiind ca nu il tine pe bebe la fel de bine ca pe celalalt si ca nu e coloana pregatita pt atata presiune, in fine, noi mai asteptam ca nu cred ca nici bebe e pregatit inca de cel suspendat de prag.
Ne pregatim si noi de weekend, si e Father's Day, aveti sugestii de cadouri? Pana acum am scos de la sot doar ca ar vrea un scaun de pescuit, dar cam atat...Alex i-a pregatit ceva la scoala, dar trebuie sa mai venim cu ceva, el a fost f atent de Mother's day, trebuie sa compensez
micola spune:
buna seara :)
Daca va povestesc ceva....ce a facut soacra ieri...a fost cu Alexutu intr-un parc departe de casa...desi cand a plecat de acasa i-am si zis sa nu se duca acolo, ca sunt multe scari de urcat...dar fiindca era si cu Vladut, verisorul lui Alexutu si el a convins-o sa se duca acolo...s-a dus...si ghici cum a reusit ea sa urce si sa coboare scarile...l-a lasat pe Alexutu unei femei care se intampla sa fie pe acolo, si ea s-a intors dupa carut .I-am zis ca nu-mi convine si sa nu mai faca asa, dar...a inceput sa spuna era o femeie draguta, curata..etc..NU MA INTERESEAZA!!!!!!!!! ERA O STRAINA!!DACA FUGEA CU COPILU???????DACA ERA BONAVA DE VREO BOALA?????? a ras cand i-am zis
aresa bine ai venit , si te rog sa scrii mai des!!
delia, felicitari penrtu bebe alergaret
Bebelusi, si Alexutu mi-a facut azi o surpriza...a facut pana si pe mine, si mai eram si afara ...nu facuse toata ziua si s-a gandit sa faca afara...
Ana ciufulita e o scumpa dulce, dulce
Nci Nadia nu-i deloc mai prejos, am mai zis, avem cei mai frumosi licurici
Alexutu o sa-l urmeze cat de curand pe Fabi, inca ma lupt cu soacra si cu mama sa-l tund, sa nu mai stau sa-i iau motul, adica abia in ianuarie
Pun si eu poze cu Alexutu la masa..ii plac f mult fructele,seamana cu mine ca numai fructe, legume si lactate as manca..sa nu vad carnea
Alinuk, balansoarul vostru e bun si de scaun de masa...hmm...ma bate gandul...
Ba io vreau sa vin in petit la Aliceeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!