Licurici de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Ciufik spune:
Rox - , cred ca o sa incerc Humana, ca tot am cereale cu lapte inclus de la ei. Lui sigur nu o sa-i placa , da' nu-i dupa el.
Dark - f frumos cadou ai pregatit.
yashy spune:
Daaa... nici eu nu am putut pleca la culcare fara s-o vad pe ciufulita! Tare frumoasa e! Si vb Ciufik-ai(), ii sta super cu palariuta rosie!! Niste ochi friumosi... Ma apuc de facut fetite de acu`...
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yashy Daaa... nici eu nu am putut pleca la culcare fara s-o vad pe ciufulita! Tare frumoasa e! Si vb Ciufik-ai(), ii sta super cu palariuta rosie!! Niste ochi friumosi... Ma apuc de facut fetite de acu`... Adina Luka(15 mai 2002) Luis (5 februarie 2009) obraznicaturile lu' mami |
Yashy - vazut printii .
Las' ca dc fac o fata, te tin minte .
miereamara spune:
Lisa e frumoasa foc Anuta ta!
Dar, ai grija ca in atunci cand se pune copilul in leagan, jumper, etc, nu trebuie sa stea niciodata spanzurat, fara sa atinga cu picioarele (toata talpa, nu numai varful) pamantul! eventual poti sa iti intrebi medicul pediatru, dar noua asa ni s-a spus si in toate instructiunile jucariilor se arata clar pozitia corecta a copilului. Am inteles ca e foarte important.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ciufik spune:
ultima postare si plec la plimbare .
Selene - ce frumoasa e Daria. Parca i-a crescut mai mult par, nu?si e si ea blonda si imi pare ca a inceput sa semene cu tati.
incep sa se schimbe picii.
numai al meu nu mai seamana odata cu mine .
lisa79 spune:
multumesc fetelor
irina,am lasat-o 5 min doar,am zis ca il voi folosi dupa ce ma voi intoarce din tara.
inca odata...multumim...asteptam petitori. sa va zic cum se fac fetele
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
aresa spune:
Fetelor cu fete.. ca sa va spui cinstit...ma omorati cu mandretile voastre..clame..bilute..fustite..rochite..Eu pana in ultima saptamana de sarcina am tras nadejde ca n-au vazut medicii bine..eu,n-aveam cum sa am baiat,TREBUIA sa fie fata!!..Ei,nu-i el fata,dar e frumos si cuminte ca si-una!!...
Mami Alex si Vic cel mic
http://www.facebook.com/photo.php?pid=404766&l=00a34499a3&id=1095324028
DarkBendis spune:
He-he Aresa, noi pana in momentul "iesirii lu' bebe din burtica" am stiut ca vom avea fetita (desi lu' mami intuitia ii zicea ca fetita are cuculet vezi mesaj scris la Odisee pe 22 dec, cu vreo 10 zile inainte de ziua cea mare). Si iacata-ne parintii lu' MisterMister (chit ca pastram lucrusoarele rozosine in pod pentru bb2 )
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
dark ce zici de o ciufulita,ne inrudim??
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Lisa, cu drag ne-nrudim ...acu' sa vedem ce zice si Mister, ca l-am vazut eu cum tragea cu ochiu' la Daria lu' Selene . Si Anusca, si Dariuta, si Alice, si Nathalie, si Maya, si Sabinutza, si Ainoa.. si...si...si...mai dragelor, pai aici e gasca serioasa de frumuseti! Noroc ca si baietii sunt cu totii cavaleri unu' si unu'
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"