Licurici de ianuarie-februarie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

votat sabinuta poate cine stie ne vedem la un bibe

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel- are 4 lunite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

cred ca se aude sirena meas-a dus cu lenevitul la calculator..treci mami la distrat copilu

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel- are 4 lunite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mai fetelor, deja vad ca faceti cupluri pe aici. Pai si Alexiuta mea?

Fetelor, prietenele mele din Belgia spun ca acolo se nasc numai baieti, deci sa fetitele noastre o sa aiba de unde alege.

Aresa, bine ai venit! Eu am nascut la EC pe 20 ianuarie, o perioada fff aglomerata, nu mai aveau paturi etc, insa am plecat de acolo f multumita, atat pt tratamentul acordat mie, dar si copilului. Ce neonato era?

Bebelusi, ce e asta cu greutatea? Mie imi zic ca e prea mica, tie ca e mare...

Irina, pai tu ii dai 15 lingurite? Abia ai inceput diversificarea. Ia-o incet, scumpa mea, sa se obisnuiasca puiul cu gustul si consistenta.

Si noi am papat azi cereale si ne-au placut. Ideea e ca le-am gustat si sunt chiar bune.

Am comandat rochita!!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ca tot e in mare voga printre licurici peteala

recunosc ca nu'sh ce si cum e dat pe aici...

Andu s-ar baga la petzit de dra Sabinutza...ca tot si-au zarit ei ochishorii

..in loc de cerere in petzit

/Ion Minulescu/ Romanta fara muzica

Ca ne iubim - o stie lumea toata -
E-adevarat;
Dar cāt ne vom iubi
Nici noi nu stim,
Nici lumea nu va sti...
Si nu va sti-o, poate, niciodata;...

duamnaaaaaa Alinaaaaaaaa se aude acoioooooo a dumneavoastraaaaaa a castelul de printzeseeeeeeee???????????

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bun asa... am ajuns acasuca... plimbare la Posta ca duminica se sarbatoreste "Ziua tatalui" si am trimis felicitari la toti cei 3 bunici (ca la bunicu' din Romania o sa ajunga asa.. candva mai incolo pe seara e partea a 2-a). Lu' tati i-am comandat din timp felicitare personalizata din partea lui Lachlan
(cu poza asta:http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Lachlan/?action=view¤t=IMG_0251.jpg) + cana meseriasa sa-si duca la servici...tot dichisita cu 15 pozici in mare parte tati+bebe, da' si mami, tati si bebe sau doar bebe zambind cu gura pana la urechi.

Lisa, astia aici zic ca daca bebe se poate intoarce singur de pe spate pe burtica si prefera sa doarma pe burtica, e OK sa o lasi, deja isi poate intoarce singura capsorul. Vezi si tu cum simti...

Aresa, "faina" tare patarania cu matzele si chiriasii lor...acum puteti rade amintindu-va da' atunci cred ca nu prea va ardea...da' cate madame aveti?

Roxana, pai sa va distrati la Santana..si eu as vrea...despre Manowar sa nu mai vorbesc...ca si eu sunt mare fan! Ce chestie dom'le... cat am stat in Romania rar veneau trupe/artisti la care m-as fi dus... acum vin nene, toti vin...da' io-s in Glasgow si aici ori nu vine nime', ori dispar biletele pana sa ma pot organiza eu sa iau. Grrr!!!!

Kristinuz, bafta la dieta si felicitari pentru achizitiile haiducului tau

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

poze noi :http://anaciufulita.shutterfly.com/1388

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

ca tot e in mare voga printre licurici peteala

recunosc ca nu'sh ce si cum e dat pe aici...

Andu s-ar baga la petzit de dra Sabinutza...ca tot si-au zarit ei ochishorii

..in loc de cerere in petzit

/Ion Minulescu/ Romanta fara muzica

Ca ne iubim - o stie lumea toata -
E-adevarat;
Dar cāt ne vom iubi
Nici noi nu stim,
Nici lumea nu va sti...
Si nu va sti-o, poate, niciodata;...

duamnaaaaaa Alinaaaaaaaa se aude acoioooooo a dumneavoastraaaaaa a castelul de printzeseeeeeeee???????????

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

eram precisa !

veeeeezi alina, veeeezi?
d'aia nu ne-am bagat noi, ca am vazut ca voi v-ati vazut si live, mirosit, balosit, bebelusit, kkcit...deja aveti vechime.
ca si andrei balea la sabinutza cand a vazut-o in rosu , culoarea lui preferata, dar se pune el cu andu???
pai, dc ii trage andu una, afis il face.
stam cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Daca tot e vb de petit... Luis a zis ca ii plac toate fetitele! Si fotomodelele si cele cu colacei... e tare greu de decis!!
Pana una alta trageti o privire pe pozicile care le-am pus pe mail.

Pupici multi de la noi... o fug la somn ca e aproape 1 si nu-s inca in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

oficial sunt numa 2...si nu-s chiar madame...ei, la vremea lor fura mari crai,dar acu's mai usurei de trenul posterior ca sa exprim plastic
Neoficial ma gandesc ca po****tia cu mustati a Bodrumului...cred ca au avut un fel zvoner printre ei..." baieti,pe strada X ,la vila cutare..exista o tampita la care gasesti in permanenta mancare berechet..ceva perne pe terasa pe care se poate picoti confortabil!!...a,si daca va intalniti cu doi latraciosi eventual zburliti-va nitel mustatile si-or sa o ia din loc...plata??!! ..dati si voi cat va lasa inima..unu` doi chiriasi"

Stiu, Bee, ca tot acolo ai nascut...cum ziceam mai devreme banuiesc ca nu fu` ziua mea...si-n mod categoric nici a doctoritei.Si cum pun totul pe seama unei zile proaste/oboselii sau aglomeratiei n-as vrea sa-i dau "numele pe post" ca stiu cat de usor e pentru noi toti sa credem si sa judecam pe baza unei singure informatii(ma gandesc ca daca vreo fata care urmeaza sa nasca la Euroclinic intra si citeste ce am scris va intra direct in panica daca aceasta doamna doctor va fi desemnata copilului ei)[/i]Oricum refuz sa cred ca or sa mai existe intamplari d-astea(dupa experienta cu mine nu cred ca-i mai trebuie femeii inca o data asa ceva)

Mami Alex si Vic cel mic
http://www.facebook.com/photo.php?pid=404766&l=00a34499a3&id=1095324028

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

poze noi :http://anaciufulita.shutterfly.com/1388

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

nici nu pot sa ma mai exprim ca sare Alice ca e inselata , dar dra asta blonda e mortala cu palarioara rosie . si blonda, hmmmm...

Mergi la inceput