Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 8
kalosalina spune:
Zuzilici s-a dus linistea mea... In we Daria a descoperit ca poate sa se catere pe patut. Am prins-o de vreo 3 ori la limita, cand era deja cocotata pe marginea patutului si nu stia ce sa mai faca...Asa ca aseara l-am pus pe sot sa scoata de tot laterala patutului...Eheee, acum problema e ca nu mai sta sa adoarma, o ia la pas din patut Nu stiu cum sa mai procedez
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
laura_dimitris spune:
Elle, mai rea de piele ca mine.... care am facut o "frumoasa" tumoare maligna ramasa din fericire la stadiu de insituu ( la nivelul pielii, fara a fi afectat tesuturile) Din fericire, m-am operat la timp!
Eu am predispozitie catre asa ceva din pacate. si medicul dermatolog care m-a operat mi-a spus sa nu cumva sa "vada" soarele pielea mea fara ca acesta sa fie imbracata in crema de protectie solara cu factor cat mai mare. Acum am Avene cu spf 40
Important este sa fim sanatosi si... astept vremurile cand vor fi din nou la moda doamnele cu pielea alba ca spuma laptelui
Alinutule, eu chiar joia trecuta i-am scos laterala de la patut! Este tare fericita si, am observat ca nu se mai trezeste noaptea... Se invartea in somn prin patut, se izbea in zabrele si se trezea plangand... Acum, este adevarat ca o pun seara in patutul ei si noaptea "migreaza" catre mine dar, cel putin, nu se mai trezeste deloc!
La mine nu a fost o problema de adaptabilitate pentru mine caci eleni, oricum, nu statea in patut decat dupa ce o adormeam eu langa mine
Cat despre catarat.... maimuta mea se urca singura in scaunul de masa o sa o filmez ca sa am amintire... Doua miscari ii trebuies si gata... s/a urcat
Mi-e teama ca daca se mai ingrasa se rastoarna scaunul cu ea...
merg la pesonal sa-mi depun cererea de concediu
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
emabucuresti spune:
Buna, noi suntem inca aici la brandar vom pleca azi, de maine se cam raceste vremea aici
Sper sa gasesc racoare in bucuresti, Am intelesca vin ploi
Sanatate multa urez soacrei si sotului lui aurelcris si tatalui alinei!
Va pove mai multe de acasa zilele urmatoare, pupici tuturor
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
kalosalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris Alinutule, eu chiar joia trecuta i-am scos laterala de la patut! Este tare fericita si, am observat ca nu se mai trezeste noaptea... Se invartea in somn prin patut, se izbea in zabrele si se trezea plangand... Acum, este adevarat ca o pun seara in patutul ei si noaptea "migreaza" catre mine dar, cel putin, nu se mai trezeste deloc! La mine nu a fost o problema de adaptabilitate pentru mine caci eleni, oricum, nu statea in patut decat dupa ce o adormeam eu langa mine Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
Eu pana acum o puneam in patut, ieseam din camera si in cateva minute era adormita. Acum, nu mai sta...se ridica si vine dupa mine.
Elle tu cum procedezi? Stiu ca si Evita a escaladat patutul...
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
alina nu i-am coborat inca zabrelele .. am certat-o cand am vazut ca s-a catarat din nou si se pare ca a prins .. oricum, o voi muta si eu peste 2-3 luni ca doar trebuie sa elibereze patutul.
eu zic ca se va obisnui. acum e o noutate ptr ea .. dar in cateva saptamani, nu o sa mai ai probleme.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Ellenuta alina nu i-am coborat inca zabrelele .. am certat-o cand am vazut ca s-a catarat din nou si se pare ca a prins .. oricum, o voi muta si eu peste 2-3 luni ca doar trebuie sa elibereze patutul. eu zic ca se va obisnui. acum e o noutate ptr ea .. dar in cateva saptamani, nu o sa mai ai probleme. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
si acum, serios, ai cel mai minunat motiv ca sa o muti pe eva din patut !!!!
este inca in burtica dar sa vezi ce scumpa si frumoasa va fi si cum iti va bucura viata !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Ellenuta spune:
laurici
da' mai mare nu puteai sa selectezi scrisul?
adevarul e ca sunt tare speriata .. cand vad ca eva e mica, e neastamparata, e rautza .. si ma gandesc la toate astea x2, ma ia cu calduri, parca tot imi spun ca visez si trebuie sa ma trezesc .. dar uite ca nu e asa .. s-a nimerit intr-un moment total nepotrivit, nici cu banii nu suntem pe roze .. uff ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Iubitele mele, multumesc pentru sustinere. Din pacate trebuie sa mai stam in tensiune pana maine. Rezultatele se vor elibera maine si tot maine se va vedea cu chirurgul. Din ce am inteles pana acum ar fi niste chisturi hidatice. Sper sa se confirme si la tomograf ca sunt doar atat si nu altceva... De fapt sigur nu este "altceva". Tati meu va trece si peste asta si va fi bine inca multi ani de acum inainte. Este tanar si va rezista si unei operatii (daca va fi necesara).
Si acum sa va spun si despre vacanta... Sunt putin mai linistita decat dimineata.
Am stat la munte 3 zile doar eu si sotul. A fost bine, ne-am plimbat, ne-am odihnit...ne-am rafatat.. Dar eu de multe ori cu gandul tot la copii.
Apoi la mare, la Albena.. Balaceala maxima pentru Luca, mai putina pentru Ana care era ca o matza cand dadea de apa. Au dat-o cu poponetul de nisip vreo doua valuri si nu mai vroia sa stea in apa. Imi dadea doar mie galetusa sa ii car apa. Am vazut caluti de mare, crabi, garizi.
Luca s-a dat in corzile elastice, intr-un balon mare plutitor pe apa. Ana s-a indragostit de o masinuta cu maimute (deh, surorile ei ), nepotelul un razacios... A fost f bine. Ne-am simtit bine si noi, am venit cu cateva kilograme in plus (cu asa "regim"...dimineata mancarica, apoi plaja, iar mancarica, somn, piscina, mancarica, plimbare, somn ).
Cam asta a fost... O sa pun si eu ceva poze zilele urmatoare ca sa-l vedeti pe Luca pui de cioara si pe Ana matza alintata.
Dar cum nu se putea sa fie totul perfect...Ana a facut febra (38) in doua zile iar acum e tare plangacioasa si nu ma lasa sa ma uit la pasa. Trage de pampers si cand o intreb unde are buba imi arata pasa. Suspectez o infectie urinara insa ma stresez ca nu stiu cum sa iau pipi pt analiza. Sa lipesc punguta sigur nu voi reusi (ea abia ma lasa sa ii schimb pampersul), la olita nu face oricat as tine-o...ce alta varianta mai am? Infectia urinara se poate depista si altfel, oare? Intreb si eu ca natanga...desi stiu ca nu se poate... Dar trebuie neaparat sa rezolv pt ca s-a trezit si noaptea plangand si cred ca din cauza ca o ustura cand facea pipi. Piscina de la hotel cred ca e de vina.
In alta ordine de idei, pe drumul de intoarcere, ieri, am vazut moartea cu ochii. Un camion ce venea de pe un drum perpendicular pe soseaua pe care circulam noi a intrat cu viteza in fata noastra. Soferul a adormit la volan (am vazut momentul in care a ridicat capul, semn ca se trezise...in mijlocul soselei, in fata masinii mele). Marele noroc a fost ca am obiceiul sa reduc atunci cand vad masini ce vor sa intre pe soseaua pe care circul eu si in felul asta am avut timp sa franez pana la impact. Am intrat pe contrasens, camionul a trecut prin fata noastra, a sarit peste sant si s-a oprit intr-un gard. Dumnezeu a fost alaturi de noi si de cei din sens opus. Acum nu va mai scriam. In plus, noi fiind patru adulti si trei copii in masina, doar Luca era prins in centura, Ana si nepotelul erau in brate la sot si respectiv cumnata. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat la un impact. Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a aparat!
Va pupacesc, merg sa citesc si eu din urma.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
citat din mesajul lui madalina28 Nu am citit nimik din urma, sper sa o pot face. Luni am fost cu Sofiuca sa-i fac testarea IDR(nu i-a iesit floricica pe manuta la vaccinul TBC), azi am fost sa-i citeasca am tot vazut ca-si dau coate asistentele, tot masurau, m-au bagat la o dr, acolo a masurat-o si ea si ne-a trimis la radiografie, mi s-au inmuiat picioarele nu mai vedeam nimic in fata ochilor numai la gandul ca ar putea avea tbc ma facea sa inebunesc, din fericire radiografia arata f bine, tbc NU are dar a intrat in contact cu cineva cu aceasta boala si are mai multi anticorpi decat normal, drept urmare va lua un tratament profilactic minim 6luni.Ceea ce m-a nedumerit dupa am citit pe net ca acest tratament se da impreuna cu vit B6, acea dr nu ne-a spus nimik, am citit si ca nu are voie la soare, drept urmare concediu la mare compromis.Tot caut pe net un medic bun pediatru pneumonlog in Buc sa merg cu ea sa ne spuna mai multe ca am plecat de acolo f bulversata si ametita.Nu va spun ca am trimis toata familia la radiografie azi, mai am sa merg eu si tati, vreau sa elimin din start ca cineva din familie ar fi bonlav si sa ramana alte variante... Madalina & Sofia 01.02.2008 calea sigura a esecului este sa renunti... |
Mada, prin ce emotii ati trecut!! Slava Domnului ca e bine Sofiuca! Sper sa fiti bine toti si sa nu mai aveti parte de asa emotii.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
citat din mesajul lui Lala_D Scuzati absenta , am mai aruncat cate un ochi zilnic pe aici dar nu am avut timp sa si scriu . Am muncit pe branci, ma bucur ca primele mele "cliente" sunt multumite de creatiile mele, astept cu nerabdare sa vad daca vor urma si alti oameni carora sa le placa ce fac. Daca vreti sa vedeti ce am mai facut , aceasta este adresa : http://lalablogsdesigns.blogspot.com/ Va pup pe toate O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze Design blog |
Wow!!! Lala, ce minunatii faci tu acolo? Sunt invitatii? Arata tare frumos? Cum le faci?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!