Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
florinela79 spune:
Am pus pozici de la botez.....a fost putin cam racoare..dar a fost ok.
Sper sa apuc sa citesc din urma, ma duc sa fac un dus la lighean, ca mi s-a spart o teava la baie sub cada, asa ca o sa am santier in baie...sunt in fericire .
http://community.webshots.com/album/573023383flXFDe
simina_kin spune:
Am pus numele fetei la semnatura
18+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Am pus numele fetei la semnatura 18+ cu Andreea Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
Felicitari, mami de Andreea!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Florinela, abia dupa 4 luni isi tin bine capsorul.
Pe noi ne-a ajutata mult kineto.
Nu te panica asa, daca mergi la neuro, o sa il testeze si te linistesti. Si noi am fost si mergem regulat (la gradul de risc) si e ok, e doar un control, e mai bine sa il faci si sa stii ca e ok bebe.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
aris26 spune:
neatza
bogdana -
denisa,pisik - de efectul sedativ mi-a fost frica si mie. daaar...daca copilul are crize nasoale din cauza carora nu se poate odihni,nu poate manca,cred ca sedarea e chiar benefica. probabil ca sunt gandite totushi daca se pot da inc de la nashtere.
florinela - stii doar ca fiecare copil e unic si se dezvolta in felul lui. sunt copii care incep sa mearga la 7 luni si altii la un an jumate,iar ei se dezvolta toti in adulti sanatoshi si normali. poti sa cauti pe net diverse metode de al stimula: jocuri,jucarii,activitti. dar sunt convinsa ca doctorii se raporteaza la o medie statistica,dar nu au o regula clara valabila pentru absolut orice copil
aris26 spune:
simina - felicitari pentru alegerea facuta. Andreea e un nume frumos. sa ai o fetitza sanatoasa,frumoasa si norocoasa
aris26 spune:
am mai intrebat dar poate nu a vazut nimeni
ce fac cu laptele rams dupa decongelare? il arunc?am decongelat o punga de 130ml si el a mancat doar vreo 60.l-am bagat in frigider imediat dupa masa. mai e bun?
petrean spune:
Aris
mai e bun laptele dc il bea la urmatoarea masa..adik tot azi:)
florinela..eu zic sa schimbi dr..am mai auzit la cineva ca s-a luat dr de ea ca la 2 luni copilul nu-si tine capul sus
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
alexa101 spune:
Buna ziua,
Am o nedumerire va rog referitor la Laptele Humana - alimentatie - am intrebat-o pe doctora pediatra care este o doamna in varsta cu experienta, cand pot sa trec pe Humana 2 (sau Nan 2 recomandat de dr. pediatra) - ca avem 3 luni si 1 saptamana, 5500 grame, 67 cm si tot dansa mi-a zis ca de la 4500 grame puteam sa-i dau lapte Humana 2 .
Pe cutie scrie ca HUMANA 2 se da de la 6 luni iar eu nu mai inteleg nimik, dansa spune ca nu e bine ce scrie pe cutie si eu nu stiu ce sa fac, sa trec la HUMANA 2 sau sa-i dau pana la 6 luni Humana 1 ???
Ce puteti sa-mi spuneti despre formulele de lapte, va rog
http://alexandraciobanu76.hi5.com