Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
sanziana27 spune:
salutare
Poate "gemenele", ca tot suntem in zodia gemenilor ma inteleg; eu fac parte din categoria duala:
- azi am chef sa ma agate babele chiar sa-mi spuna, vai ca pe tiganusi il porti, descult si atunci imi vine sa strig babo faci discriminare, e copil si ii e cald de aia nu are sosete, ca papucii oricum ii arunca din picioare...
- sau maine am chef sa ma plimb cu ei, sa-i fac observatie printre dinti lui Dragos ca tocmai face o criza de nervi ca nu ne-am intors in cerc, ca nu am traversat pe unde a vrut el si nu am stat suficient in fata unui gard sa ne holbam la nu stiu ce vedea el si eu nu
si sa nu intrebe nimeni: de ce plange dna? ![]()
Nu ma bag cand o mamica cearta, striga sau alinta copilul, dar am sarit o data ajuntand-o sa puna un copil in scaunul din caruciorul de cumparaturi, caci cu 2 maini si zeci de sacose nu reusea si copilul nu intelegea cum sa-si departeze picioarele....si mi-a multumit!
Si cand ai 2 copii....ai in minte atea teorii si pui in practica cu totul si cu totul altceva....
daca vreti intrati la jurnalul nostru sa vedeti cum e cu 2 copii
e greu, dar incomparabil mai frumos!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David
babymom75 spune:
Ada si pe mine m-a socat sinceritatea cu care-si descrie iubirea. M-a socat... in bine, daca pot spune asa. "INCA un copil" pt. ca inteleg ( din comentariile postate ) ca mai are 2, nu? Pe Ilona si pa Victor. sau am inteles eu gresit? Oricum da dovada de mult curaj - si in exprimare si in decizia de a fi mama din nou.
Culmea e ca pana acum n-o apreciam deloc pe Alice. Mi se parea cam superficiala. Judecati de suprafata...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
gaia.nevia spune:
babymom, am inteles... nu urmaresc... asa ca nu eram la curent...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Abia astept sa se intoarca Miruna, Nerantula, Nausica de la mare sa ne povesteasca cum a fost concediul in formatie cu bebe!
Prima vara cu Victor la mare a fost un adevarat dezastru. Mi-am promis ca nu mai repet aceasta greseala. Desi,... acum... parca m-as risca din nou
.
LE: Ada, nici eu nu urmaresc, dar azi-noapte spre dimineata imi tratam insomniile...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
baby_boy spune:
Babymom nu ma speria...ca mai am un pic si decolez![]()
Andy.p
. Marti noaptea plec.
La Craiova e iar moarte de cald afara. Am fost sa iau o shaorma![]()

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
babymom, la mare nu am fost pana acum, dar "in concediu" / iesiri (3-5 zile) am fost cu Teo de cand avea trei luni.
in afara de faptul ca racea de fiecare data cand reveneam acasa totul a mers super ok.
acum... concluzia mea... cu cat mai mare, cu atat mai multe belele, daca sta deja in picioare, greu il mai tii locului... dar na, asta-i cu copii... si acasa, si-n concediu.
Nu am avut probleme legate de pat, de loc, de aer, de lumina, sau de masina. Tx God for that!
oi vedea si cu amandoi la mare, acum in iulie...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
iepurila spune:
cand spuneti ca adaugati lapte in diverse retete culinare (pt bebe) la ce fel de lapte va referiti? La cel pe care il bea puiul de obicei (LP/ tzitzi)?
babymom75 spune:
La noi a fost greu drumul - din Oradea pana la Marea Neagra e ceva cale de batut, a fost greu cu mancarea - refuza aproape orice, a fost greu cu somnul - ca sa-l adorm fugeam realmente cu el in brate pe plaja cate o juma' de ora, iar apoi ca sa-l tin adormit postam carutul cu rotile in apa, acolo unde se sparg valurile, iar eu pe un sezlong leganam continuu atelajul si... ca sa puna capac a facut si o gastroenterocolita foarte nasoala care l-a tinut inca 2 sapt. dupa ce am venit acasa, cu tot tratamentul si regimul aplicate cu strictete.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Iepurila, eu nu-i pun lapte deloc in mancare lui Dragos - lapte de vaca/LP nu vreau sa-i dau pana dupa 1 an, iar LM nu mai pot mulge atat. Cred ca-i ajunge cat lapte suge si nu e nevoie sa-i mai adaug in alte papici.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Piersicutza spune:
Babymom
tu esti mereu aici sa aduci o vorba buna, sa ne linistesti sau sa ne dai un sfat profesional. Multumesc mult.
Cat despre cum si cine se baga in seama, aici din punctul asta de vedere e bine. Cand ma plimb cu Anna pe afara, multi se apropie, ii zambesc, ma mai intreaba ce varsta are, vorbesc cu ea, dar nimeni niciodata pana acum nu mi-a dat vreun sfat. Si la cum o imbrac eu fata de elvetience, poate chiar ar avea motiv sa-mi spuna ca o infofolesc prea tare. Aici copiii sunt lasati sa se caleasca de mici, nu stiu daca intentionat sau nu dar de multe ori vad mame mai gros imbracate decat copiii lor din carut.
Sotul meu a fost simpatic cand intr-o seara dupa o plimbare cu Anna a venit incantat si mi-a spus ca e ca un magnet, cand iese cu ea toate babutzele si damele trag la el
.
Eu ma mir uneori ca si batranei vin si vorbesc cu ea si aproape toata lumea care se uita spre carut isi schimba automat expresia fetei intr-un zambet. Dar si eu fac asta cand vad copii.
Si iar referitor la bagatul in seama, tin minte ca a venit acum vreo 3 ani o prietena pe aici si dupa ce s-a plimbat prin oras am intrebat-o daca i-a placut, cum a fost, etc. Iar ea mi-a spus ca primul lucru care a frapat-o a fost ca poti sa te imbraci cum vrei, ca nimeni nu se holbeaza. Eu initial nu am inteles ce vrea sa zica, mie mi se parea normal si nu ceva de mirare dar acum incep sa pricep si eu.
De fapt e o tara in care un sfert din locuitori sunt straini, asa ca lumea s-a obisnuit cu culori de toate felurile.
Va rog, a nu se intelege ca aici e mai bine, decat in Ro. Asa cum zicea si Ankussa, uneori mi-as dori sa fie lumea cu sannge mai cald.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza