Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Ce sa spun.....Eva nu vrei sa ne lasi?
Intrebare de baraj:pe cate de aici crezi ca le intereseaza parerea ta despre Romania sau Franta????.....hai sa zic ca sunt cateva care o sa zica ca le intereseaza da pe restul sincer iti zic ne plictisesti!
Nu zic ca in Romania e bine,daca iti aduci aminte cand ai zis din timpul sarcinii ca vrei sa pleci eu am fost una dintre cele care ti-au zis ca faci f bine si ca acolo o sa va fie mai bine insa tu o dadeai cu patriostismul , cu covrigii calzi si Calea Victoriei....acum ca pleci gata e naspa Romania,plina de nesimtiti care te agreseaza la orice pas....deci repet,ne lasi?Am vazut eu si la Paris cum te imbrancesc francezii la metrou ca sa sara repede peste bara aia si sa nu plateasca bilet si cum pritenei mele gravida in 8 luni nu-i dadea nimeni locul in metrou asa ca repet a treia oare...ne lasi?

de Luca

tu chiar ai fost in Paris? La metrou nu e bara, niciuna, se deschid niste usi(verticale) atunci cand bagi biletul. Altfel nu poti trece. Peste ce bara treceau, ca nu mi-e clar deloc?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

peste bara pe unde normal se iese,stiu ca la unele statii sunt usi dar la una era un fel de bara,poate nu bara este termenul corect,nu mai stiu sa-ti zic statia ca au trecut vreo 4 ani de cand am fost la Paris.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Simt iarasi un subiect menit sa scape de sub control. Mai bine opriti-va acum pana nu degenereaza iar lucrurile.

Vad ca Eva e un nume menit sa semene discordie . Glumesc, da? in incercarea de a dezamorsa lucrurile.

Hai mai fetelor, chiar nu are importanta unde-i mai bine in Frata sau in Romania. Binele e acolo unde fiecareia dintre noi ii e bine. Nu sunt retzete universale ale fericirii.

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Dragele mele, hai sa nu ne infierbantam iara (cred ca-i destul de cald in Ro acum nu?)

Eu am priceput ce vrea sa se spuna pe aici si anume ca extremele nu sunt bune, nici sa te bagi in seama neintrebat dar nici sa nu calci peste omul care se afla la nevoie. Englezii sunt foarte reci dupa cum se stie, au fost momente in viata in care mi-as fii dorit sa intalnesc si persoane cu sange mai cald (dintre straini, ma refer). Am prieteni englezi care s-au obisnuit cu mine si cu felul meu de a fi desi de multe ori imi spun ca sunt prea directa (asa ca sa nu zica nosy probabil)

Sa va povestesc ceva, nu stiu daca am amintit pe forum la vremea aia. Cu vreo luna si un pic inainte sa nasc am cazut din autobuz cand sa cobor. Era dimineata, soferul a parcat intr-alt loc decat cel cunoscut si mi-a alunecat piciorul intre bordura si sosea si am cazut. Nu pe burta ca am fentat la timp ci intr-o parte. Cred ca m-au vazut vreo 3 barbati care m-au intrebat de la distanta daca sunt ok. Bineinteles ca m-am ridicat urgent si l-am sunat pe barbata-miu sa vina sa ma duca la spital sa vedem ce si cum. (totul a fost ok dupa cum banuiti). Da` parca mi-as fii dorit sa vina sa ma intrebe cineva mai de aproape daca sunt bine.

Cat am fost gravida colegele de serviciu (si un coleg, australian, mai zarghit el de fel) imi cereau voie sa-mi puna mana pe burtica si ma intrebau daca sunt in regula cu asta. Nu stiu ce sa zic, experiente proaste am avut si eu in Ro in ce priveste "mitocanismul"unora da` am trecut cu vederea..pe astia ii mai injur ca nu sunt ai mei.

Sa nu dati cu pietre da` eu sunt una care nu mi-am sfatuit prietenii sa se duca in concedii in Romania. le-am spus care ar fii avantajele si dezavantajele si i-am lasat sa decida singuri. Eu una n-am facut lobby ca daca Doamne fereste pateau oamenii aia ceva, vreun furat de portofel sau mai stiu eu ce....nu ma faceam eu de kk.

si acum sa revenim la oile noastre:

Babymom cate zile pot sa-i dau lui Vladut Stoldal? Adica ii dau de vreo 5 zile si tot mai horcaie putin. Muci mai are da` de o consistenta mai groasa (scuzati fetelor detaliile). Ce ma sfatuiesti sa fac? El nu pare afectat prea rau decat ca ma streseaza inapetenta lui. Sa-i schimb medicamentul? Multumesc mult.

Pup fetele si fara flacari azi da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Vad ca Eva e un nume menit sa semene discordie . Glumesc, da? in incercarea de a dezamorsa lucrurile.

asa e, culmea e ca "eva" in ebraica inseamna "viata"
eu ma retrag din subiectul acesta ca da, scapa de sub control, oricum nu am inteles mare lucru sunt chiar amuzata.
Pup

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Am inteles optica ta, Romania e perfecta si cei care pleaca ponegresc Ro facand asta...e o opinie, bine de stiut. Ma bucur ca daca ai avea ocazia nu ai pleca, ii admir pe oamenii patrioti, eu in acrtualele conditii vreau sa ma car, asta e.

eu n-am inteles cine, unde a exprimat ceva din care s-ar putea trage concluzia ta.

Inteleg doar ca pentru tine conteaza rau, da' rau de tot, parerea noastra despre plecarea ta din Romania, si ti-e sa nu cumva sa te judecam de dezertoare si sa-ti "luam" cetatenia.

uite, eu ma bucur ca pleci si am incredere in tine ca nu vei face tara de rusine! bafta!
Franta e doar o tara, te poti intoarce in Romania sau pleca in alta parte de acolo... si esti foarte in masura sa decizi pentru tine, fara sa ne convingi pe noi... zau asa.

Oricum, de oriunde vei fi, tot o sa intri la noi aici, si o sa ne dai de stire ce mai crezi si ce mai gandesti, asa ca, tot una e daca o faci din Franta, Romania, Australia (desi fusul orar, cine stie... poate ne avantajeaza), China...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata

Daca zice Eva ca ciocolata e asa buna, atunci va invit si eu la o ciocolata sau mai multe caci mereu am in casa si nu ma pot abtine. Si la cum sunt eu de obsedata dupa dulciuri, de cand sunt pe meleagurile astea am avut timp sa le testez pe multe.

Eu sunt azi mult mai fericita, Anna a dormit bine (cu febra cu tot), dimineata a dormit chiar o ora mai mult si m-am mai refacut si eu iar temperatura ei acum e doar 37.4 adica chiar la limita normala.
Se vede si pe ea ca e din nou vesela.
Am crezut ca e roseola si eram pregatita sa aibe 3 zile febra, dar am scapat. Acum ma intreb ce-o o fi fost, doar asa scurt.

Anca, Andy la voi cum mai e situatia?
Ah, am citit acum. Of, asteptam vesti despre Carla dupa ce va intoarceti de la doctor. Ne rugam sa fie bine. Sanatate multa mamei tale.

Nikolici ma asteptam sa fie recunoscut preotul caci sunt doar cativa preoti ortodocsi aici si tin slujbe in mai multe orase. El in Fribourg a studiat si cred ca si locuieste acum tot pe acolo.
Vin la Geneva sa-i mai aduc o printesa sorei tale daca nu e suficient cu una. Si atunci ma biciclesc si eu cu tine ca tare dor mi-e de miscare din nou.
Dar m-am inscris in iulie la un curs fain de dans si abia astept sa incep.
Nikole, exact scaun din acesta era sa cumpar dar aici e foarte scump. Tu de unde l-ai luat? Dupa ce am vazut ce are Babytza, parca mai mult conteaza sa doarma bine decat sa pun eu copilul usor in el.

gaia dupa titlul pozei ma asteptam sa vad ce frumos dormiti impreuna, mai ales ca azi noapte am dormit si eu cu Anna in pat, dar cand am vazut poza ta ce dulci sunt. Probabil i-au obosit aliniatul masinutelor.

Babytza m-a distrat mult faza cu neatinsul ierbii . Inseamna ca i-ai gasit o "pedeapsa" mica. Atunci cand vrei sa faci ceva si sa ai liniste, il pui in iarba si acolo ramane. Tare as vrea sa-l vad cum face cand sta in iarba si tu intinzi telecomanda spre el

Multumim mult din nou de aprecieri. De fapt toti sunt niste frumosi si scumpi si asta se vede cel mai bine in clipul de Paste, fiecare copil ce apare acolo e o dulceata, eu m-am uitat mult la ei.
Chiar avem un grup cu copii foarte reusiti.

Pfui ce m-am lungit...scuze

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

o sa mai curga multa cerneala pe acest subiect???? se pare ca da. ce plictisitor. cu toate astea, o chestie m-a amuzat teribil, cum personajul principal ridica in slavi Ro acum un an si acum arunca cu noroi, vezi doamne Romania vazuta cu ochii unei mame. ma intreb, de unde stie ea cum e franta vazuta de o mama, ca din cite am inteles nu a pus picior in Franta de cind i s-a nascut copilul. hmmmmm...

si am incalecat pe-o sa si mi-am luat o mica pauza de la forum ca devine agasant.

pupici.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Mi-am culcat odrasla maraita si... am revenit. Se pare ca mai nou reusim sa sarim peste somnicul acela scurt de dimineata si trecem direct la somnul de pranz.

Asa, deci sa revenim la ale noastre...

Andreea, poti si chiar e indicat sa-i dai lui Andrei Furazolidonul daca are scaune diareice. E eficient si in curand sper ca veti scapa de probleme.

Ankussa, nu stiu cate zile exact se poate da Stodalul ( n-am experienta cu el ), dar cu siguranta poti continua administrarea daca spui ca inca mai tuseste, mai ales ca e un preparat homeopat, deci nenociv.

Piersicutza, ma bucur ca starea generala a Annei s-a imbunatatit. Febra e posibil sa reapara spre seara. Iti spun asta nu ca sa te sperii ci sa te avertizez, sa fii pregatita. Asa a fost si la Dragos cand a avut rosela - ziua era perfect bine dispus, fara febra sau alt simptom, iar seara sarea de 39 temperatura. Stai pe-aproape cu antitermicul. fetita frumusica sa se faca bine repede !

Mergi la inceput

Decat sa va certati ( din nou ), mai bine cititi la coffeechat.ro cum Alice Nastase descrie bucuria miracolului de a fi din nou mama. M-a impresionat adanc...

Pentru asta ne aflam aici fiecare dintre noi, pt. a ne impartasi una alteia bucuria de a fi mame, nu pt. a purta polemici nesfarite lipsite de sens.
Si... unele lucruri ar trebui acceptate: chiar suntem f. diferite si avem dreptul de a vedea lucrurile diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Decat sa va certati ( din nou ) mai bine cititi la coffeechat.ro cum Alice Nastase descrie bucuria miracolului de a fi din nou mama. M-a impresionat adanc...

pe mine m-a socat un pic cum gandeste/descrie ea relatia cu prietenul ei. Si inca ma uit la "voi avea INCA un copil"...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput