Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrecluj spune:
Camy, vorbele sunt inutile (ale noastre). Pot spune doar ca te admir fara sa te cunosc, ca as vrea sa am puterea ta. Ceea ce faci tu este peste limita normalului, nu stiu cum rezisti sa fii pe un forum si sa ii mai alini pe altii, nu stiu de unde ai puterea asta. Si puterea de a spune ca nu erai pregatita acum pentru o noua sarcina si puterea de a gandi ce gandesti. Si nu cred ca Dumnezeu mai poate sa iti dea suferinta, chiar nu cred ca exista atata cruzime. Dumnezeu sa te ajute sa ai forta, tu si sotul tau, sa treceti peste perioada asta. 16 +
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora Am uitat sa va multumesc tuturor pentru ca m-ati felicitat pt caruciorul meu albastru Are mama 2 flacai |
mihamora cand ai aflat ce ai? La cate saptamani ti-a zis doctorul exact ca astepti baietel?
Si apropo' sa-ti traiasca flacaii...
17+
myrella_21 spune:
buna fetelor
chiar daca nu am mai scris v-am citit si am foat pe aproape...
eu am facut triplu test si astept rezultatele saptamana viitoare, am facut si noi 17 saptamani si am inceput sa simtim cum misca asta micu...
mi-a dat dr. din pacate sa repet niste analize pe care le-am facut pentru ca imi iesise rau si astept rezultatele si acolo...nu prea am noutati doar am vrut sa va salut.
17+
poze
myrella_21 spune:
si referitor la vacanta....au dreptate fetele care scriu aici si anume ca la cat costa o sarcina si din punct de vedere al alimentatiei si a analizelor, echografiilor etc. mie una nici nu mai imi sta gandul la vacanta pentru ca ma gandesc ca nu o sa am nici un leut strans pentru nastere efectiv in ziua cand va veni ceasul...si in plus cred ca nici nu mi-ar prii vacanta ca numai la bani mi-ar sta capulce viata frate sa muncesti sa dai bani la stat si sa nu beneficiezi si tu de ceva.....decat de multa "dragoste" din partea lor
sunt foarte revoltata ca in loc sa stam si sa radiem de fericire ca suntem viitoare mamici noi stam si ne gandim ca daca oare o sa mai am bani si de urmatoarea echografie?? dar daca gaseste ceva si ma pune sa mai fac ceva care costa enorm??? de unde bani??
17+
poze
floricik spune:
Felicitari Myrella
Abia astept si eu sa il/o simt miscand.
Fetelor maine plec acasa la parintii mei. Abia astept ...o sa halesccc Aaa si o sa ma laud cu burtica
15
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
myrella_21 spune:
si chiar vorbind de triplu test de atatea ori si cu mai multe persoane am crezut ca o sa ma coste o avere dar eu am dat 95 de lei, atat.
17+
poze
Miramar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Camy, vorbele sunt inutile (ale noastre). Pot spune doar ca te admir fara sa te cunosc, ca as vrea sa am puterea ta. Ceea ce faci tu este peste limita normalului, nu stiu cum rezisti sa fii pe un forum si sa ii mai alini pe altii, nu stiu de unde ai puterea asta. Si puterea de a spune ca nu erai pregatita acum pentru o noua sarcina si puterea de a gandi ce gandesti. Si nu cred ca Dumnezeu mai poate sa iti dea suferinta, chiar nu cred ca exista atata cruzime. Dumnezeu sa te ajute sa ai forta, tu si sotul tau, sa treceti peste perioada asta. 16 + |
Subscriu 100%
Si in plus adaug si eu exista psihologi foarte buni in Romania, trebuie doar sa-i cauti.
18+
myrella_21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui broscuta_80
mihamora cand ai aflat ce ai? La cate saptamani ti-a zis doctorul exact ca astepti baietel? Si apropo' sa-ti traiasca flacaii... 17+ |
ca sa iti apara mesajele in timp real scrie mai multe mesaje ca sa faci cam 15 mesaje si apoi o sa iti intre si tie mesaje automat ...asa nu mai risti ca mesajul tau sa fie prea in urma si sa nu il mai citim...dupa ce o sa faci cam 15-20 de mesaje iti vor aparea in timp real
17+
poze
broscuta_80 spune:
camy, de cand am intrat pe forum si am citit mesajele tale am simtit ca esti o fire puternica, mai mai ca ne conduci pe toate....ai grija sa scrii la fiecare cate ceva, sa dai un sfat, o mangaiere...
cred ca experienta traita de tine te face deosebita, si te face sa intelegi niste lucruri pe care noi nu le vedem... prin asta sa zic ca esti mai castigata...si mai inteleapta.
17+
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui broscuta_80
mihamora cand ai aflat ce ai? La cate saptamani ti-a zis doctorul exact ca astepti baietel? Si apropo' sa-ti traiasca flacaii... 17+ |
Multumesc frumos la 16 saptamani fix.
Michelle 14+ si DOMINIC 15.05.2007