Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
RamonaCopot spune:
Camy sa stii ca te inteleg perfect. Eu stau acum in Alba Iulia dar sunt din Strehaia (MH). Sambata trecuta a avut nunta si botez la bebelul ei , prietena mea cea mai buna. Stiam de nunta asta de vreo 2 ani, doar ca intre timp s-a adaugat si botezul si vroiam foarte mult sa ii fiu aproape in acele momente. Normal ca ne-am dus...dar a fost super obositor pentru mine. Am plecat de vineri dupa amiaza, un drum de 5 ore aproape cu pauzele de rigoare, iar a doua zi la nunta nu mi-a fost prea usor. Am stat la masa ca o leguma. Scaunul era prea incomod pentru mine...ce sa mai, un chin. M-am tot rugat sa nu pateasca bebe ceva si m-am bucurat tare mult de momentul cand am ramas noi fetele singure sa ajutam mireasa sa se imbrace. Asta a fost cel mai frumos moment pt mine de la nunta aia, in rest numai chin...
Luna viitoare mai am inca la doua nunti de mers, dar astea sunt aici in Alba, asa ca sper sa pot merge sa duc plicul si sa beau un pahar cu apa, dar la mai mult nu ma mai incumet.
O sa inteleaga prietena ta de ce nu te duci, daca nu acum, sigur cand o sa fie si ea gravida da... Nimic nu e mai important ca siguranta bebeilor nostri!
Ramona
20+ 
Miramar spune:
Camy, totusi Brasovul nu e asa departe de Bucuresti. Daca masina e cu aer conditionat, dai scaunul pe spate. Eventual mai faceti o pauza de un suc la Sinaia, una la benzinarie langa Ploiesti si gata. Ai ajuns.
Si eu zic ca decat sa ramai cu regrete...eu m-am simtit asa bine la nunta. Am si dansat un pic. Se vede si-n poze cred - eram asa veseli. Intre timp ne-am amarat, cu serviciul asta a lui barbati-miu
dar o sa fie bine. Noi sa fim sanatosi.
Robert e la ora de tumbe - ce-mi place de el cand il simt. 
18+ 
rgagapie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
Nunta e la Bucuresti...iar eu sunt din Brasov.. ![]() ![]() ![]() Drumul pe caldura asta nu mi-e indicat... ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Cam asa e nu e prea indicata caldura, eu am fost ieri pana in piata si abea am venit inapoi.
Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile Ramona
+17
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
RamonaCopot spune:
Vad ca astazi e activitate slaba pe forum si nu prea am ce citi. Cu asta ma indeletniceam de obicei si imi era greu sa mai scriu si eu daca aveam atata de citit, mai ales ca stau intinsa in pat cu laptopul langa mine si e greu sa tastez.
Am de gand sa ma uit si eu la pozele voastre azi. Imi dati si mie parola de la contul comun, va rog frumos?!
Ramona
20+ 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miramar Camy, totusi Brasovul nu e asa departe de Bucuresti. Daca masina e cu aer conditionat, dai scaunul pe spate. Eventual mai faceti o pauza de un suc la Sinaia, una la benzinarie langa Ploiesti si gata. Ai ajuns. Si eu zic ca decat sa ramai cu regrete...eu m-am simtit asa bine la nunta. Am si dansat un pic. Se vede si-n poze cred - eram asa veseli. Intre timp ne-am amarat, cu serviciul asta a lui barbati-miu dar o sa fie bine. Noi sa fim sanatosi.Robert e la ora de tumbe - ce-mi place de el cand il simt. ![]() 18+ ![]() |
da..dar eu am contractii..si am mers la cimitir azi la Darius...cu masina...si m-am intors vai steaua mea...
Cum sa plec la un drum lung daca eu am interdictie?
Plus ca am contractii foarte dese si dureroase..

Una e cand nu ai nimic...si alta e cand ai probleme.
Eu stiu ca tu nu ai probleme cu sarcina, asa-i?
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
sincer prefer sa regret ca nu am fost langa prietena mea, decat sa regret ca pateste copilasul meu ceva...
Fereasca Dumnezeu!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE