Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 20
byabeatrice spune:
Neatza fetele!!! Sunt si eu pe aici...mai dau cate o fuga pe la bucatarie..ca fac ceva de papa... dar sunt acasa...
Va
si va urez WEeekend placut!
bya
15+
BEBE STRUMF
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Eu am marimea 48/50 ![]() 16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Stai linistita k sunt hasine pana la marimea 56 sigur, trebe doar sa cauti

, k o sa pun presiune prea mare p coloana si am 3 hernii d disc consecutive 

Zambeste, maine va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos
vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile Ramona
+17
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
rgagapie spune:
nu mai e nimeni p aici?????????????
Zambeste, maine va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos
vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile
.
Ramona
+17
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
dana n. spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Apropo de miscarile lui bebe...al meu nu a mai dat semne ![]() ....Cand am simtit fluturasii prima data , i-am simtit in stanga, si o femeie mi-a zis ca-i fata dc a miscat in stg.....am avut si confirmarea la doctor ....dar ieri am mai aflat ceva de la pediatra mea... daca are piciorusele in stanga si capul in dreapta este Fata, si invers BAIAT asa imi spunea ea fara sa-i fi spus ca stiu deja sexul copilului ![]() 18+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
Simina, si eu tot in stanga am simtit miscarile ptr prima data...si se pare ca avem baietel.
------------------------
20+ 
Albume foto
RamonaCopot spune:
Buna dimineata fetelor ( mai la amiaza de la mine)! Si eu tot pe la 84 kg ma incadrez. Eram foarte ingrijorata cand ma gandeam cata is si cat o sa ma fac cand o sa raman gravida. Am inceput la 84, am slabit pana aproape de 80...si acuma aproape la 21 sapt am ajuns iara la 84. Problema e ca nu m-as supara nici daca as ajunge la 100. Sunt convinsa ca asta e cea mai frumoasa perioada din viata unei mamici si cine stie cate ne vom mai reintalni cu ea, asa ca nu las kg sa-mi ia aceasta bucurie!
Mi-am gasit si eu pantaloni de gravida la un second, cu 10 lei, ca aia ce i-am vazut intr-un magazin pt
nu am indraznit sa ma ating de ei. Costau 180 lei.
Referitor la partea in care misca copilul...eu l-am simtit in partea stanga si e baietel; cel mai mult l-am vazut la ecograf ca statea pe burta cu capul in partea stanga si piciorusele in dreapta. Asta cand statea, ca joi seara ziceai ca e la ora de tumbe.
Ramona
20+ 
RamonaCopot spune:
Ce faceti bun de papa azi? Sa o pun si eu pe soacra si pe mama sa-mi faca. Ah...saptamana asta am adus-o pe mama pe la mine si m-a scos la plimbare in fiecare zi, nu m-a mai lasat sa lenevesc. Zice ca se face copilul lenes ca mine
.
Din pacate maine pleaca acasa la ea ca o asteapta acolo o nepotica de 1 an si 3 luni care incepe sa gangureasca si ii zice: "baba"
Pana acum nu am putut papa nimic dulce, doar acru si sarat si aseara m-a apucat o pofta de dulciuri de era in stare sa mananc 3 ciocolate,cred, daca aveam. Mi-am sunat sotul sa imi aduca si mie o ciocolata sau ceva dulce cand vine acasa si el m-a intrebat: "da ce vrei sa faci cu ea?" Nu-i venea sa creada ca am pofta de ciocolata. A venit pe la 4 azi dimi si imi trecuse pofta de dulce... asa ca azi tot la capitolul sarate am pofte.
Eu inaine sa raman
eram in stare sa pap o saptamana intreaga numai ducliuri, fara altceva. Nu-mi venea sa cred ca nu mai pot papa nimic dulce. Voi ati patit vreuna asa, sa vi se schimbe total gusturile pt mancarica?
Ramona
20+ 
rgagapie spune:
.EU cu poftele nu prea am probleme, nu am prea avut, dar dc imi trebe ceva sa mananc zic k am pofta si at imediat sa remediaza
, mai jonglez cu chestia asta macar atat

Zambeste, maine poate va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut
, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile
.
Ramona
+17
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
vias spune:
| citat din mesajul lui lucy_28 camy, de ce n-ai voie la nunta? macar o ora asa? |
Nunta e la Bucuresti...iar eu sunt din Brasov..

Drumul pe caldura asta nu mi-e indicat...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE