Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
simina_kin spune:
Noapte buna. Ma bag la
ca oricum vb singura pe aici!!!
ps: Lidia ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul!!!

18+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
BoboMom spune:
Katyuscha, ce-ai facut la doctor?
Simina, nu-mi vine sa cred ca si doctorita a zis de treaba cu pozitia copilului si sexul. La varsta asta isi schimba pozitia o gramada, cel putin al meu asa face, face mereu tumbe si asta am vazut clar la eco. Iar de simtit am inceput sa-l simt in locuri diferite. Dar cine vrea sa creada, sa creada, nu-i bai!
Ce bine ca esti in concediu! 
Laura
19+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
BoboMom spune:
Ramona, felicitari pentru miscari si pentru concediu! 
Simina, nici eu nu-l simt mereu pe asta mic. Doctorul meu mi-a zis ca de pe la 20 de saptamani incolo incep sa simt regulat.
Laura
19+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
douradoudou spune:
cred ca numai eu bantui pe aici la ora asta...imi pare rau ca nu prea mai am timp sa intru sa va cietsc si sa scriu dar o sa revin..va
pe toate ..sa nu ma uitati

16+
Katyuscha21 spune:
buna tetelor
abia am ajuns acasa de la doktor si nu am facut prea multe doar mia luat tensiunea si ma mai pipait pe ici pe colo.am refacut analize la sange din nou ca coagularea lui e din ce in ce mai mica si eu si doktorii sunt cam ingrijorati ca le e frica sa nu am hemoragie si cam atata nu am noutati mai mult bebika scump misca tot timpul si cred ca e bine.
Laura Garner multumesc de intrebare

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
vias spune:
Buna dimineata dragalaselor ![]()
..se pare ca voi fi singura pe aici...eu oricum am
pentru fiecare
..cine mai doreste, cine mai pofteste ![]()
Nu merg la nunta pt ca nu am voie...si sufar foarte tare pt ca se casatoreste prietena mea pe care o cunosc de o viata, de fapt sincer nu-mi aduc aminte de cand o cunosc...
As fi vrut atat de mult sa o vad mireasa 

Imi este si teama sa o sun sa-i spun..ca nu am curaj..sigur se va supara pe mine...pt ca m-a intrebat daca pot sa merg..si i-am spus..DA...SIGUR POT...si acum uite ca nu pot...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Katy ai mare grija cu coagularea asta a sangelui..eu stiu ca este pacatoasa tare... banuiesc ca tu mergi la dr si mai des, nu??????
Sper din inima sa fie totul bine..trebuie sa fie, ma gandesc ca acolo sunt medici mai buni...tratament iei??????
RamonaCopot felicitari pt primele miscari ale baietelului tau...
Cat despre durerea asta de ficat a mai scris cineva ca a patit asa ceva...eu nu stiu, ca nu am avut niciodata asa durere la ficat...
..si felicitari pt concediu pana ce bebe face 2 anisori 

Douradoudou te asteptam sa intrii mai des pe aici 
ingerasul Darius-Andrei
19+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
ma pregatesc acum sa merg la Darius la cimitir....merg cu soacra..
Ma gandesc cat de mult s-a schimbat atitudinea familiei sotului meu dupa ce Darius s-a nascut si a trecut prin ce-a trecut.
Socrii si cumnatul meu la fel si toate rudele lui nu au fost la cununia civila...iar cu o seara inainte de nunta inca ii spunea soacra-mea lui Cris ca inca nu-i tarziu, pana nu ajunge la altar poate sa spuna nu...cununia civila nu se pune..

Acum au ajuns ca-mi fac cadouri ![]()
In fine...i-am iertat de mult..
We placut fetelor!
ingerasul Darius-Andrei
19+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Aaaaaaaaaaa... am vb cu Pustache aseara... se pare ca plecam si noi in concediu la marea noastra (mai departe CLAR nu am voie) daca totul o sa fie bine in august ![]()
![]()
![]()

ingerasul Darius-Andrei
19+
bebe
Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
Buna dimineata
Camy nu esti singura. sunt si eu pe aici. prea putin voi iesi cateva ore cu mama azi. Am de facut o analiza statistica pentru o licenta... ( nu a mea) si deja vad numai cifre de 2 zile. Cafea vreau si eu... ma duc sa fac si eu una... si revin... in cateva minute
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"