Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
BoboMom spune:
Pe mine nu ma inteapa ficatul. Ar fi bine sa intrebi doctorul.
Eu l-am simtit pe bebe prima data (cred!) in jur de 15 saptamani, dar sigur sigur dupa 17. Nici acum nu-l simt mereu la fel. Oricum dr meu mi-a zis sa ma astept sa-l simt pe la 20. Depinde de la caz la caz.
Petrecere frumoasa fetelor care merg in concediu! Ce-as vrea si eu! Dar nu am concediu platit deloc din pacate. Am zis ca poate plecam un weekend macar candva in vara asta undeva in zona.
Pupici si weekend placut tuturor!
Laura
19+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
dienutze spune:
Buna, fetelor!
Pe mine ficatul m-a intepat o singura data, daca aflati mai multe sa ziceti si aici.
Dankuta, am dat PM :)
16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
Katyuscha21 spune:
buna fetelor ce mai faceti?eu sunt un pik mai bn fata de acum cateva zile acum ma duk la doctor sa vedem ce zice de sangele asta care imi curge din nas.
19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
RamonaCopot spune:
Salutare,
Nu am mai scris de multicel, dar in fiecare zi am citit tot ce ati scris voi. Alataieri seara l-am simtit si eu pe bebe prima data miscand, la 20 de sapt si 3 zile, iar ieri dimineata la 7 m-am trezit cu o crunta durere in dreptul ficatului. O durere asa de tare ca m-am pus pe plans, nici nu prea puteam respira cum trebuie. Noroc ca aveam nospa la indemana si m-am incumetat si am luat o pastiluta. Cam in 40 min mi-a trecut durerea si am reusit sa adorm din nou. Eram hotarata sa merg la urgente..dar sa chem salvarea, pentru ca nu eram in stare sa respir daca stateam in fund sa ma duca sotul cu masina noastra...plus ca daca te duci tu pe picioarele tale, abia dupa vreo 3 ore te baga si pe tine cineva in seama.
Sper sa fie singura criza de genul asta ca m-am speriat rau de tot. Aseara am mers la dr..ca aveam programare de vreo 2 sapt facuta si a zis ca daca mi-a trecut cu nospa... nici el nu stie ce poate sa fie, dar daca se mai repeta negresit sa merg la spital.
Acum am uitat de durerea aia, ca aseara i-am vazut putulica plutind prin lichid la bebelul meu si se pare ca a ramas 100% baiat. E mare ( zic eu) are deja 472 grame..si in timp ce dr ii asculta inima el se dadea peste cap la mine in burtica. Asa ca se pare ca am fost eu o mare nesimtita...ca el saracu se mica intr-una.
Am reusit si cu concediul medical
si o sa stau acasa..daca totul o sa fie bine pana serbam a doua aniversare a bebelului nostru ![]()

Ramona
20+ 
byabeatrice spune:
Salutare!!!
Am aterizat si eu pe acasa acu vre-o ora... am citit ce-ati scris...asa mai pe diagonala...
Felicitari celor care schimba saptamana..ca sunteti mai multe vineri...sa dea DD sa ajungem toate la 40 sapt cu bine si puiutii nostri sa se nasca sanatosi.
Ma bag la
Nopate buna!
bya
15+
BEBE STRUMF
Ramonika spune:
buna fetelor,
va doresc o seara placuta si un w-e cat mai frumos. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
miany75 spune:
va doresc si eu un w-e minunat,cu relaxare ,vreme buna (temperaturi suportabile)...ne auzim probabil doar luni ,ca eu am un w-e plin ...aveti grija de voi si de BB-ei vostri!
miany
19+
simina_kin spune:
Nu stiu cine o sa mai scrie in wend ca toata lumea isi i-a la revedere
....si inca nu au inceput vacantele![]()

18+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
simina_kin spune:
Apropo de miscarile lui bebe...al meu nu a mai dat semne
....
Cand am simtit fluturasii prima data , i-am simtit in stanga, si o femeie mi-a zis ca-i fata dc a miscat in stg.....am avut si confirmarea la doctor ....dar ieri am mai aflat ceva de la pediatra mea... daca are piciorusele in stanga si capul in dreapta este Fata, si invers BAIAT asa imi spunea ea fara sa-i fi spus ca stiu deja sexul copilului![]()
...asa ca va propun sa-mi spuneti daca se adeveresc vorbele si la voi!!!
18+ cu
Andreea
Mariana
bebe
simina_kin spune:
Se vede ca sunt in concediu...se cam confunda ziua cu noaptea la mine
....ehhh de-as fi singura in casa ziua ce-as dormi...pana la 11 nu m-as ridica....da nu pot ca stau cu 2 tate..care dc nu se cearta intre ele , vb tare ca sa ma scol eu

18+ cu
Andreea
Mariana
bebe