Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
floricik spune:
Si pe mine ma doare capul dar nu iau nimic. Nici nu cred ca ma doare asa tare ca pe tine dar e neplacut 
Ma doare toata partea stanga. Ma gandeam sa nu fie de la ochi (port ochelari)dar chiar nu mi-am obosit ochii saptamana asta...
Fetele, tot citesc aici despre baieteii sau fetitele voastre...si mor de curiozitate daca bb al meu e cu putza or ba
La spital unde ma duc la dr sunt ecografe mai vechi si nici nu-l intreb ca la prietenele mele vedea numai fetite si erau baieti 
Are si omu' un mic defect ![]()
Astept cuminte morfofetala. ![]()
15
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Lidia74 spune:
FLORICIK durerea in partea stanga a capului poate sa aiba legatura cu fierea.
SIMINA ai PM

A_driana spune:
luciandrea, ar fi fain sa punem aceiasi culoare la carucior...dar poate vom schimba saptamanile in alta zi, depinde cum creste bebelul....eu cred ca voi avea o puta ![]()
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
16+
strumfulet + poza strumfulet
simona9999 spune:
Da Miramar, ai dreptate, am mai citi si eu o data legea e vorba doar de zilele de concediu, care cresc daca are diploma de absolvire a ac curs. Eu am fost la med de familie, si nu stia despre treaba asta..... a ramas sa ne mai documentam
Merci
19+ 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui printesika salut fetelor...vroiam sa va intreb daca voi simtiti intepaturi in ficat...pe mine m-a apucat ieri.simteam ca-mi baga cineva cutitul in ficat,nu puteam nici sa respir...am avut asa ceva si la prima sarcina dar in lunile in care copilul era mai mare,nu acum...e normal oare? |
nu stiu ce sa zic...eu nu am avut probleme nici prima sarcina...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
Monis concediu placut si distractie placuta 
Lacramioara felicitari pentru fetita!
cat despre psiholog..acuma foarte serios..ce sa-mi spuna acel om? sa nu mai sufar? hai sa fim seriosi..ce om normal la cap ar simti altceva decat simt eu acum?????
Nu ma poate ajuta nimeni...poate doar eu...
oricum multumesc mult 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
suzyca spune:
floricik 20 de sapt am si urmatoarea programare o am la 32 de sapt .tare mult mai e.pup pe toate
raluci_b spune:
suzyca, lacramioara - felicitari sa fiti sanatoase
floricik si pe mine ma mai doare capul din cand in cand mai iau cate un nospa, trece pt ca ma autosugestionez ca sigur imi face bine
17+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor voua v-a dat medicul sa faceti analiza pt listeria? Lidia ![]() |
Eu am facut pt listeria, toxoplasma. Pt citomegalovirus si rubeola nu avea rost sa mai fac pt ca in urma cu cateva luni au iesit negative.
15http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png