Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printesika spune:

salut fetelor...vroiam sa va intreb daca voi simtiti intepaturi in ficat...pe mine m-a apucat ieri.simteam ca-mi baga cineva cutitul in ficat,nu puteam nici sa respir...am avut asa ceva si la prima sarcina dar in lunile in care copilul era mai mare,nu acum...e normal oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Buna fetelor, haideti ca am citit si eu cate ceva din urma ca pana citeam eu o pagina voi mai scriati vreo 2..........
am vazut si vesti bune si mai putin bune....
felicitari pt o sapt noua
si se pare ca tot mai multe firme se restructureaza...
si pe mine ma intereseaza aspectul acesta cu intrarea in CIC a sotului, si eu stiu la fel ca dupa minim 42 zile de la nastere se poate, si tatal treb sa aiba diploma pt cursul acela de puericultura
vacanta suuuper , Monis
multumesc pt urarile de bun venit tututror, si sper sa stam impreuna pana la sfarsit. Tocmai ma documentam putin azi despre cursurile prenatale care le putem face. Da la noi vad ca nimeni nu ne trimite, nu ne recomanda vreun loc unde se tin aceste cursuri, folositoare pentru nastere; cu exercitii de repiratie si etc
Probabil ca la noi nu prea sunt variante gratuite..... caci de platit...da, sa mai platesti si aici....cam greu
sa va dau si datele mele : DN 28.04.1979,UM 11.02.2009, DPN 14.11.2009
siii....nu in ultimul rand.......AZI VINE WEEEKENDUUUU!!!!! URA!!!!

19+

Simonette intre timp m-am documentat. Am citit toate legile posibile.

Treaba cu puericultura n-are legatura cu concediul pentru ingrijirea copilului (CIC) ci cu concediul paternal - carer se acorda la nastere. 5 zile lucratoare minim si dacaurmeaza cursurile de puericultura se mai adauga inca 10 zile lucratoare - este legea 210/1999

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pardon - na ca te-am botezat
Pardon am vrut sa spun Simona9999

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

fac cinste fetelor.acum am venit de la eco,morfologie trim2 la iosup si sant tare fericita .nu sa schimbat sexul tot fetitaaaaaaaaa este are 310g lunguta de 23cm si cel mai important este sanatoasa.este fff activa pe zi ce trece am ajuns sa o simt de 5 6 ori pe zi si acum si noaptea.i am spus ca mai mi se intareste burtica din cand in cand si a zis ca sant contractii sa iau nospa si sa ma lungesc.offffffff tare greu imi este pt ca la munca nu pot face lucrul asta stau in picioare sant coafeza si prea multe pauze nu pot lua.este o perioada fff aglomerata ca sant nuntile si nimeni nu prea mai are rabdare sa astepte la coafor dupa o coafeza bortoasa.asta e ma mai duc si eu pana in august cand termin 7 luni si dupa aceea ma odihnesc.multa sanatate burticilor,eu nu intru in fiecare zi sa va scriu ca nu prea am ce dar va citesc cu mare placere.va pup dulce si binenteles si pe bebeii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Suzyca felicitari pt fetitza fotomodel

Tu ai deja 20 de saptamani, nu ?

15

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Si eu vin cu rezultatele de la TT: RISC SCAZUT cu ambele trisomii.
Nu ma mai duc la medic ca sa le intrepreteze. Cand mi-a dat fisa a spus ca ne vedem peste o luna, iar daca sunt neclaritati cu TT sa vin sa le vada si sa imi explice. Parea convins ca nu va fi cazul sa-l vad mai devreme de o luna.

Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

mai..eu daca ma duc la psiholog..nu mai scapa ala de mine..parca vad ca ma pune pe nu stiu ce tratament care ma face leguma
Nu cred ca in Ro sunt psihologi care sa asculte..si sa te ajute

cred eu ca e din ce in ce mai greu pt ca la odiseea lui Darius..zilnic scriu unui copilas la Multi ani....si stiu ca se apropie nemiloasa zi de 15 iulie cand l-am adus pe lume...fara sa vreau ma gandesc zilnic ce-o sa fac anul asta..si la anul...si in toti anii care vor venii..in fiecare 15 iulie..la 14:48 cand Darius a venit pe lume...
Cred ca deasta imi e greu...apoi fiecare zi are cate o semnificatie pt mine...pe 16 iulie am stat cu el toata ziua, pe 17 am aflat ca-i bolnav, ca o sa moara..pe 18 a fostr transf la Tg Mures...atunci a facut si 2 stopuri cardiace si comotie cerebrala..pe 19 iulie l-am botezat in spital...eu i-am fost nasa.. pe 20 iulie il rugam sa miste si eu si Cristi..a venit si mama la Tg Mures si la vazut...si eu si Cris am inceput sa plangem si-l rugam sa miste...si a miscat.. pe 21 iulie intra in prima operatie..pe 22 iulie intra in coma.. si tot asa pana pe 16 august..cand mi-au spus sa merg la el sa-mi iau ramas bun ca moare...

tin minte fiecare zi, fiecare ora, fiecare gest...
si pe toate o sa le retraiesc...

Azi am o zi a naibii de proasta...
..din cauza ca stiu ce ma asteapta... si mi-e frica...

Cris a zis ca pe 15 iulie la 14:48 suntem la el la cimitir cu multe flori frumoase si cu multe lumanari...
..ca daca tort nu se poate...nu se poate...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Camy, draga mea, eu merg la psiholog de ceva vreme este un om extraordinar si imi face foarte foarte bine, se numeste Daniel Cristea si marturisesc ca fara el si fara voi si eu as fi luat-o razna atunci cand iubitul meu ne-a parasit si a plecat.

Daca vrei sa vorbesti cu el, spune-mi si iti trimit numarul lui de telefon. Crede-ma cu mine a facut minuni.
Te sarut cu tot dragul

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Albinutele mele dragi... scrieti cu o viteza fantastica....
POFTA ZILEI : INGHETATA DE VANILIE LA VAFA ( vreo 5-6 asa...)
Am fost la eco si nu vrea sa arate ce e ...
Cred ca mai avem de asteptat. Voi cand ati aflat ( cu certitudine )ce este - fetita sau baietel?

17+

Eu am aflat la 13 saptamani

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Dragele mele, eu am aflat azi ca am o fetita, e 90% confirmat.

Sunt atat de incantata, i-am vazut fetisoara, ochisorii, manutele tot tot, parca e un mic extraterestru (asa se vede la 3D).
In alta ordine de idei, am inceput sa am niste dureri de cap atroce care nu imi trec deloc. Am luat ieri 2 paracetamoale ca mi-a zis doctorul sa nu iau inca alte medicamente.

Voi cu ce va oblojiti cand aveti dureri/

Saptamana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

tuturor si sa ne auzim cu bine saptamana viitoare

monis 20

Mergi la inceput