Acum o luna am pierdut o sarcina.Medicul mi-a spus ca bebe e oprit in evolutie la 5 saptamani desi ar fi trebuit sa aiba 12 saptamani.Am facut chiuretaj iar medicul a trimis probe din copilasul meu
la anatomie patologica.Ieri am luat rezultatul insa nu am avut timp sa trec pe la medic.Rezultatul suna cam asa " fragmente de endometru hipersecretor si fragmente deciduale cu degenerescenta fibro-hialina.Vilozitati cariale cu edem si degenerescenta fibrohialina stranala pe alocuri aplutinate in suprafete de hemoragie intravilozitara."Sper ca am scris corect ca nu prea inteleg scrisul doamnei de acolo de la laborator.Stie cineva ce inseamna asta?Va rog sa imi raspundeti ca stau cu sufletul la gura, ma gandesc ca e ceva grav.Si daca nu am scris unde trebuie imi cer scuze si va rog sa mutati subiectul acolo unde trebuie.Eu ajung la medic tocmai saptamana viitoar si nu mai am rabdare vreau sa stiu ce se intampla.Multumesc anticipat.
alexia_07
buna.sincer eu nu ma pricep la asa ceva dar iti scriu sa-ti spun sa te linistesti pana ajungi la doctor...e normal sa scrie tot felul de chestii stranii de la laborator ,ei analizeaza ce s-a intamplat cu embrionul oprit din evolutie,in functie de ce au gasit probabil vor incerca sa gaseasca cauza si la urmatoarea sarcina sa intervina la timp cu un tratament potrivit pt sustinerea sarcinii.Stiu ca te framanta si inteleg cat de grav este,dar incearca sa te linistesti pana te vezi cu doctorul tau.Curaj si bafta multa!
Multumesc mult pentru raspuns raluca30.Parca ca nu mai trece timpul odata pana saptamana viitoare simt ca innebunesc.Sper sa fie totul bine.
alexia_07