MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ooo io n-am vazut cu capac inca , la mine sunt fara capac in picioare ca si soldatii unul langa altul

am facut acuma dovlecel umplut cu urda .... acuma e in cuptor si la baieti mazare cu morcovi baby .... io mai am de ieri ciorba de fasole verde cu piept de pui

am facut azi si 50 min taebo cu copii ....

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

pe pag II a ????

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

ora 12 si tot pe pag II ????

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

Ieri si azi au fost 2 zile bune.
Ieri:
MD: omleta cu sunca
P:supa pui + conopida pane
C:salata de rosii, castraveti, ardei

Azi:
MD: salata de legume
P:supa pui + dovlecei pane
C: nu stiu

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dragelor

Andanii, nu te supara, da ?

Meniu ieri:
MD: doua linguri de conopida cu maioneza, telemea si rosii
P: vreo doua briose ( aproape monti)
C: varza calita cu friptura de porc

Azi:
MD:telemea, rosii, o felie de tort
P: branza de oaie si rosii
C: varza calita cu piept de pui la gratar

O zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Pagina 2? pentru voi de la mare de la soare!!!!!

Mergi la inceput

alina fa-mi ciuda .... asa , asa .... e fain ??? imi inchipui .... of ce fain de tineeee distractie placuta va doresc .... sa faci poze sa ne arati si noua cand te intoci

puisorule imi trece ... ce sa fac

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

ce floricica frumoasa am in tabel ,de as ine-o tot asa!!!Meniul de azi:

MD:putintel cascaval,cafea
P:un mar
C:cascaval,branza,salam,castraveti,rosii.
Cam putin dar de atat am avut timp!!!va pupacesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

ceau!
Cafeaua Inka e Monti.
Eu am mancat astazi
D un mar , salata de rodii cu castraveti si cascaval dupa vreo 30 min
P fasole verde
C fasole boabe Asta nu prea e permisa in faza I asa-i?
Am o voce ... parca vorbesc din butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am ciocolata Milka cu alune in frigider, a primit-o micutza mea.M-am uitat la ea cu jind si mi-am luat o cana cu apa sa-mi treaca pofta

Mergi la inceput