MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata!

Luna, Niko, bine ati venit la noi!

Eu nu prea am de raportat mari lucruri, doar un minus de 200 de grame, care cred ca nici nu conteaza. Am cam exagerat cu ciresele si cred ca de asta nu am un progres notabil.
Am 4 saptamani de cand nu am mancat cartofi, 3 fara paine si 2 fara dulciuri (nu am renuntat insa la zaharul din cafea si nici la o inghetata mica si o bucatica de tarta acum o saptamana). In total am dat jos doar 2,2 kg. Sport am facut o singura data - 55 minute pe bcicleta. Cred ca voi relua aventura.
Am inceput de ieri sa fac electrostimulare. A mai facut careva dintre voi? E cunosc persoana la care a avut efecte faine.

Felicitari tuturor care v-ati tinut de treba si ati dat kg jos!!!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut fetelor,

Eu la cina ieri am mai mancat doar 4 felii de vanata la gratar.

Azi la micul dejun am mancat 2 cremvusti cu branza si rosii, 2 felii de wasa cu gem conform, cam mult dar trebuie sa rezist pana pe la 4-5. La pranz voi avea ardei umpluti, i-am facut doar cu carne, sper sa fie ok. Voi cum faceti ardeii umpluti?

Eu am facut electrostimulare, am fost foarte multumita. Cica echivaleaza cu 4 ore de aerobic. Cred ca mai fac si eu vreo 2 pana plecam la mare, sa-mi intaresc un pic musculatura daca slabesc sa nu atarn.

Azi n-am facut tae-bo ca n-am reusit sa ma trezesc la timp.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Somleac, cred ca am sa fac si eu niste ardei umpluti. Eu zic ca o sa fac compozitia cu carne, ceapa, ou, zarzavaturi, fara morcov si orez.

Ce o sa mananc azi?
MD: iaurt mic 1% + 2 felii de paine integrala.
P: ca ieri (cas+rosii+rulada piept pui+kaizer)
C: ciorba.

Ieri m-am tinut bine, numai ca am mancat 1 lingurita de miere, iar mai apoi am rontait niste cereale (fitness).

Bine ati venit Niko si Luna!

Daca fac salata de vinete (cu un pic de maioneza) o mananc asa goala, nu pe paine (integrala)?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,73.7,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gety salata cu maioneza o mananci goala doar cu legume gen ardei, rosii.... fara paine sau cu paine monti 50%faina integrala+50%tarate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Sanse si mie mi-a dat sotul jos cam tot ce a gasit.Din ce a mers, m-am uitat la ele si ce mi-a placut am facut. Asa ca , nu te pot ajuta nici eu prea mult.

Niko tae-bo iti pot face eu dvd cu ce am eu.

Mi s-a stricat si dvd-ul , nici nu-i de mirare cu atatia mesteri prin casa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor

O sa vad ce se indura omu' meu sa-mi "traga" si mie(taebo)

Somleac eu fac ardeii umpluti cu ceapa mai multa si ciuperci (calite) + carne.Nu mai iese asa uscacioasa carnea
Ciuperci eu pun pleurotus .Si la tocanite la fel.
Am facut si cu linte dar mie nu mi-au placut.Mai incer ca poate atunci nu stiam sa-i fac gustosi.Am pus lintea aia asa fara sa o inmoi si pe ea cu ceapa si cipercile.
Si sarmalele le fac la fel.Nu pun orez.
Dac pui ou cred ca se strang,nu?Ies mai cocolos.

Pup eu grasa care devine slaba

Intru cu meniul mai tarziu

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Buna fetelor

O sa vad ce se indura omu' meu sa-mi "traga" si mie(taebo)

Somleac eu fac ardeii umpluti cu ceapa mai multa si ciuperci (calite) + carne.Nu mai iese asa uscacioasa carnea
Ciuperci eu pun pleurotus .Si la tocanite la fel.
Am facut si cu linte dar mie nu mi-au placut.Mai incer ca poate atunci nu stiam sa-i fac gustosi.Am pus lintea aia asa fara sa o inmoi si pe ea cu ceapa si cipercile.
Si sarmalele le fac la fel.Nu pun orez.
Dac pui ou cred ca se strang,nu?Ies mai cocolos.

Pup eu grasa care devine slaba

Intru cu meniul mai tarziu

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

sanse mama eu pun si oua pentru ca se aduna parca mai bine carnea .... nu se imprastie prin cratita

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salut!
Miha vreau DVD cu Tae bo, cum sa nu.
M-ai speriat cand ai scris ca ai 1,57 inaltime ca eu am 1,56 si m-am gandit ca oi mai fi scazut putin, ca doar nu esti tu mai inalta decat mine numai cu un cm.
meniu de azi; piersici
branza cu castraveti
salata de ton cu legume si branza
seara o inghetata cu fructoza facuta de mine cred, sau poate doar fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salut!
Miha vreau DVD cu Tae bo, cum sa nu.
M-ai speriat cand ai scris ca ai 1,57 inaltime ca eu am 1,56 si m-am gandit ca oi mai fi scazut putin, ca doar nu esti tu mai inalta decat mine numai cu un cm.
meniu de azi; piersici
branza cu castraveti
salata de ton cu legume si branza
seara o inghetata cu fructoza facuta de mine cred, sau poate doar fructe

Mergi la inceput

facut modificarile .... sper ca n-am gresit nimic

fetele noi vreti in tabel ???? scrieti datele : inaltime, greutate actuala, greutate initiala, greutate tinta

ellenii la tine nu am scazut in tabel ca era prea putin sau vrei????
pusi

ANDANII

Mergi la inceput