MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Vin si eu sa ingros randurile fanelor dietei Montignac si sa-mi educ vointa alaturi de voi daca ma primiti.
De la 1 mai de cand am citit cartea lui Monti am scapat de 6 kg si mai vreu sa ma scap de 11.Am renuntat la paine alba, sucuri si ma lupt sa renunt si la dulciuri, uneori mai scap ca vacutza in lucerna la cate-o bucatica de prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

salut fetelor,raportez -400g cam putin, deci am 65,9 mai am 11 kg..uf
au fost atatea inghetate saptemana trecuta,chiar ma impresioneaza rezultatul
adanii am uitat sa nu bifez semnatura am trantit repede mesajul,si acolo aveam si link-ul cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bine ai venit, vacutz-o din lucerna! Vai ce pofta imi e de o bucata de cioco. Au primit pruncii ceva cu crema de ananas.

Andanii vad ca te-ai infipt tare in tae-bo. Spor la treaba. de febra musculara mi-e si mie frica ca dupa aia daca ma dor toate nu mai fac nimic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Miha mananca neagra.Si eu vreau tae-bo, pe unde gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Nico, bine ai venit . Tae bo cu Billy Blanks gasesti pe you tube sau poti sa descarci de pe Strong DC.

Nikolett, important este ca ai slabit . Pic cu pic ajungi la target.

Revin cu meniul de azi:
MD: cereale integrale cu kefir si afine
P: ciorba de fasole verde si o felie de tort pufos
C: conopida sotata cu ulei de masline si usturoi

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Moama ce ploaie a tras!Bine ca mai aveam putin pana sa intru in casa ca altfel....
Azi am mancat balarii,pe langa piersicile de dimineata,am bagat vreo 4 biscuiti digestivi,seminte de floare si 2 felii de paine neagra cu salata de icre si rosii!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

si de la mare va bantui!

va zic scurt ca trebuia sa ajungem in Albena, dar pe drum ne-au sunat cei de la agentia bulgara prin care luasem ca "le pare rau dar" si sa mergem la nisipurile de aur (of cat am fugit de nisipuri) la hotel helios3*, evident ca au corp si de 4* si de 5*, camera arata ca la noi la 2 stele, macar e curat, si ca sa nu ne suparam foarte tare ne-au dat all inclusiv (dincolo aveam UAI) dar cu facilitatile de la 4*, adika mancam la 4* , ca la 3* arata destul de rau restaurantul, a si ne-au mai dat o sampanie si un cos defructe, deci pe scurt am inceput cam rau, incerc sa trec peste dar ma sufoca statiunea asta, e atat de ingramadita si aglomerata, plina de rusi.
Vladi e foarte incantat de piscina interioara, e foarte bine ca au ca vremea se anunta nasoala in urmatoarele 2-3 zile, ne-am balacit toata dupaamiaza.
va pup, felicit fetele care au mai slabit ! si va mai bantui ca deh, am net in hotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor ma primiti si pe mine langa voi?

As vrea sa scap de vreo 6 kg in total, nu e mult insa nu reusesc de cand am nascut al doilea copil, adica acum doi ani.

Am vazut ca aveti succese bune cu stilul de viata asa ca vreau si eu suport sa scap de kg urate. Plus vreau si sa ma tonific asa ca ma voi ocupa si de ceva fizic, ceva recomandari?

Multumesc frumos, o sa urmaresc ce mancati.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii la mine-i putin plus dar nu modifica pentru ca este din cauza rusilor.
Si voi patiti la fel?Luati putin in perioada asta?

Azi am fost toata ziua plecata,ieri la fel-am stat toata ziua in parc
Am papat ok dar ma enerveaza ca sunt tare balonata

Vreau si eu taebo dar nu stiu ce sa-mi trag de pe net.
Scrieti-mi si mie denumirile celoc care v-au placut mai mult la inceput.Eu sunt pe dinafara....Vreau si eu un exemplu asa mura-n gura si promit sa ma dau jos din fotoliu

Azi am paapt:
md:omleta 2 oua cu ceapa verde + telemea hohland de vaca
p:2 carnatei(afumati) asa ne prajiti
c:nimic pentru ca nu mi-a fost foame-nu stiu ce ma apucat dar ma simt ca un balon chiar daca nu pap mult.

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

niko, luna bine ati venit , sper sa stati cat mai mult cu noi

sanse intra la sub cu taebo si acolo povestesc fetele ...io-s incapatoare , inca nu stiu sa-ti zic amanunte , mi-am dat jos de pe torente dvd urile cu billy blancks

ieri am mancat urda cu rosii si ardei de doua ori ..... gatit nimic nimic ... poate sochez ceva si dau jos
am mai mancat lillo palilo (sticksuri cu cereale integrale)
cirese si papene galben

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput