Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada, ce trebusoare nu ai voie sa faci astazi?

Eu imi pregatisem masa de calcat si teancul de rufe, dupa trei masini de spalat, iti dai seama ce s-a strans ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna dimineata gagici!

Simonia, iti zic si eu, desi cu intarziere, ce am facut pentru endometru. Mie mi-a dat 3 fiole de Luveris, de facut dimineata in acelasi timp cu Puregon-ul si Diphereline. Se pare ca la mine a functionat, a meritat pretul (220lei/fiola).
Sa stii totusi ca nu prea am auzit de Luveris pe forum, adica nu am gasit mentionat nicaieri ca ar fi fost administrat vreunei fete. Dr. Cocei mie asta mi-a dat.

O zi frumoasa sa aveti fetelor. Eu am azi o zi luuuunga, trebuie sa termin o raportare lunara care imi mananca urechile, dar....ma descurc eu.

Am inceput sa am insomnii. Bebe-le meu e tare cuminte, nu am greturi, nu am somn, nu foame,....dar ma trezesc fie la 5, fie la 5.30,...azi dimineata m-am trezit la 6.30 (wow, ce fenomen), evident ca nu am mai adormit, la fel cum nu adorm in nici o alta dimineata. Si mor de ciuda, ca in mod normal, ceasul ar trebui sa sune la 8. Of....bebe mic si scump si drag!

Mayane....mai baga si tu o reteta mai simpluta asa....poate ma incumet sa fac. Sambata trecuta am facut placinta cu branza si stafide. Timp de preparare 15 minute, cuptor 45 minute. ....din astea ma refer.....te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaa
doarme al meu,nu pot scrie mult
am gresit:2,65 kg,47 cm-sormea 2deocamdata.
*va multumesc pt felicitari!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Da asa e... sarbatoare mare .Dar de calcat , putem calca ..doar sa spalam si sa coasem nu putem ...in rest hai la treaba
Si eu am o groaza de calcat ..a mai calcat si M din ele ..luni seara dupa ce a venit din delegatie .
Azi am o groaza de facut ...sa fac niste prajituri ptr deseara ca e ultima zi de dans in Haarlem, sa fac niste ardei umpluti ( apropo am gasit ardei ca la noi , la un magazin turcesc) cu carne tocata de miel, cred ca voi gati si pentru maine din cauza lipsa de timp.
Maine am de pus toata posta , cred ca duc si azi din ea daca e foarte multa , pentru ca vineri dimineata plecam in Germania la dantzuiala.
Aseara a fost OK , ne-am privit in ochi eu si ea ptr ultima oara pe sezonul asta ...asa ca o mai vad regulat de abia la toamna.
Daca va veni pe la vre-un speciaal , atunci bafta si norocul meu.Cand i-a pus M cutiile cu poze in masina ea s-a uitat la mine si a zis razand ( stiu ca nu era rasul ei ): 19 ani de stat impreuna , sunt acolo in cutiile alea.Se pare ca nu-mi va ajunge toata vara sa le copiez.
La care eu i-am zis : ei , stai linistita ca nu e nevoie sa le aduci pe toate inapoi .Si atunci s-a bagat M peste mine cu gura la care m-am cam enervat si i-am zis : eu vorbeam cu ea si nu cu tine si as avea rugamintea sa nu te bagi peste vorba mea.
S-a uitat chioras ...da ce sa-i fac ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna ziua fete!
Da, am fost ieri la inseminare. A durat foarte putin, a cam durut un pic. Foliculii nu erau sparti dar aveau peste 24 mm si dr. a zis ca se vor sparge in timp util. Totusi, in cazul in care nu iese cum vrem noi, mi-a dat deja reteta pt. urmatorul CM. Ieri dupa-amiaza am trandavit iar seara ne-am urcat in tren (vagon de dormit) si ne-am intors la Suceava. Abia azi ma doare foarte tare burta, nu stiu de ce, sper sa fie normal si sa ajute la ceva.
Simonia, mie mi-a dat niste pastilute rosii NOVO 282, dar de pe o zi pe alta nu a prea crescut endometrul (7,6 - o fi bine, o fi rau?).
Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine si mi-au urat ceea ce va doresc si eu cu drag!
Guze si Mayan, ca si celelalte, nu faceti treaba azi, mai bine veniti la Suceava la hram!!!

Hai cu liniutele duble!!!
Va pup!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

la pranz pe aici,
daca nu am intrat nu inseamna ca nu v-am citit, galli felicitari matusico, sa-ti traiasca nepotica.
nico, spor la calcaturi,
mayan, dar poate le rataceste sau se pierd la copiatdar sunt convinsa ca incet incet fotografiile cu voi doi vor ocupa tot mai mult spatiu asa ca probalil vorba lui nico, le vei depozita pe undeva unde sa nu te impiedici de ele...
mona, sorinake, uratica, soricica, micomic, & co

eu azi am o stare nasoala, parca sunt balonata, am o jena, de la ovulatie cred...in rest , nimic...
sunt ca naiba

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Hei, Menics, fata frumoasa, ce mai faci? Nu ne-ai spus cum a fost ultima intalnire?

Floricica cu samanta in burtica, ne bucuram ca te simti bine. Sa ne mai povestesti si noua ce simptome ai, sa fim pregatite cand o fi sa fie si la noi bb.

Libra, sper sa fie o durere suportabila si sa treci repede peste ea. Poate e de bine si cu durerea asta, o fi semn ca se "lucreaza" pe-acolo. Nu face efort si, daca poti, stai intinsa si relaxata.

Galli, matusica fericita, te-ai mai linistit?Ce face gandacelul? Cum se simte sora ta? A nascut normal/prin cezariana?

Mona, sunt cu ochii si pe tine. Sper ca nu te duci la sala/ alergari, fie si usoare.

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Hei, Menics, fata frumoasa, ce mai faci? Nu ne-ai spus cum a fost ultima intalnire?

Floricica cu samanta in burtica, ne bucuram ca te simti bine. Sa ne mai povestesti si noua ce simptome ai, sa fim pregatite cand o fi sa fie si la noi bb.

Libra, sper sa fie o durere suportabila si sa treci repede peste ea. Poate e de bine si cu durerea asta, o fi semn ca se "lucreaza" pe-acolo. Nu face efort si, daca poti, stai intinsa si relaxata.

Galli, matusica fericita, te-ai mai linistit?Ce face gandacelul? Cum se simte sora ta? A nascut normal/prin cezariana?

Mona, sunt cu ochii si pe tine. Sper ca nu te duci la sala/ alergari, fie si usoare.

Calde imbratisari tuturor!

NICO doamne numai aratari... ciudati...
voi iesi mai des la plimbare pe jos, las masina,ca poate pieton am mai mult succes.

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Menics fata frumoasa cum se poate sa nu gasesti ? Ai sa vezi ca va aparea in viata ta exact cand nu gandesti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Menics fata frumoasa cum se poate sa nu gasesti ? Ai sa vezi ca va aparea in viata ta exact cand nu gandesti.

eu sunt foarte dezamagita, sincer...

Manu

Mergi la inceput