Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

revin: daca aveti placere intrati pe contul de yahoo sa vedeti cum se nasc bebelusii in germania si japonia e special!!!

Doamne ajuta!
21+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Eu nu imi voi lauda sotul (ca stie si singur ca e un baiat super, care munceste muuult de tot si intelectual si fizic), dar imi voi lauda cupilu': se intampla ca la varsta lui, Rares, sa ma verse apa, iaurt, chestii pe jos in casa. Si se duce singur la baie, ia laveta si sterge locul cu pozna. Este asa de scump cand face asta Isi duce singurel pampersul murdar la cosul de gunoi (inca ne luptam cu olita), hainutele murdare la cosul cu rufe ce urmeaza a fi spalate, isi sterge cu buretele tablita neagra de scris cu creta etc.

Fiecare cioara isi lauda puiul, vorba aceea.

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Pai nu-i corect Ramona, asteapta sa avem si noi ce lauda!
glumesc, felicitari pt baietzelul harnicutz, sunt sigura ca ai avut si tu acolo o contributie "mica" la educarea lui....si da Doamne sa-l tina tot asa, sa faca o femeie fericita in viitor

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor mie imi place la nebunie optimismul vostru cu cand voi intra in concediu...voi lua casa in spate ca melcul si o voi face sa sclipeasca ca un diamant
oare nu se gandeste nimeni ca atunci o sa fiti cu burta mai mare, va veti apleca si mai greu ? etc...etc ?? Eu mi-am infrant acest elan muncitoresc si astept sa vad ce va veni si cum voi putea sa fac ce am de facut, nu mai fac planuri ca le fac in zadar.
Ca sa punem capac la toate...noi trebuie sa ne si mutam in iulie.....dar acum nu va imaginati ca e cum eram acasa. Din noiembrie de cand am venit cu 2 valize ....cred ca am mai strans inca 3 ...si asta-i tot. Nu cred sa fie prea greu de impachetat si despachetat.
Dupa ce ma mut trebuie sa merg sa iau si leaganul acela fain, mai tineti minte ? Sper sa nu-l fi dat femeia

Hai, spor la treaba si bafta la odihna.

Doamnele si Domnisoarele Ellenuta si Manga ce fac pe ziua de azi ? Au fost surprinse de la servici ca scriu pe forum ?

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Salutare, trib matriarhal! Burtici vesele azi? Am vazut ca Biaz are ceva probleme cu contractiile. O pup si sa stea linistita ca, supravegheate, trec si astea.

Monica vad ca e harnica tare azi, inseamna ca bebe ii da spor si energie ceea ce nu-i rau de loc, numa sa nu exagereze.Si apropo, din toate mesajele ei, chiar cand strecoara caracteristica nota de ironie fina, se vede cat isi iubeste sotul, citez.."injineru meu"

Adela, felicitari pentru beb bine dezvoltat, chiar e burtica mare, ce mai, burtak serios nu gluma.Ai grija la cazaturi, sa nu se repete.

Eu citesc de zor pentru examenu meu de titularizare din 15 iulie..of,of, mai, mai...Nu va mai spun cat am umblat ieri cu sotioru pentru depunerea unui dosar, cata hartogarie, pluc ca am platit de doua ori o adev. medicala, ca pe prima desi specifica ca sunt snatoasa, nu scria "apt pt predat". Nervi si caldura si oboseala...
Nu stiu ce sa mai gatesc...eu as manca numai legume, dar sotioru e mai carnivor

LA MUUUULTI ANI, ALINUT73!!!! Ani plini si senini cu odrasle sanatoase si voioase!

THEA2225+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sunt hotarata sa termin toata treaba pana la 2 si sa nu ma mai uit inapoi, cel putin astazi!Sper sa si reusesc!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ramsan e de admirat cate face Rares. Oricum tot ce face el acum nu ar fi fost posibil daca nu te-ar fi avut pe tine langa el sa il inveti,
Sunt sigura ca si noi ne vom lauda puii nostri cand vor veni pe lume.

Thea iti tinem pumnii sa scapi si de stresul asta cu bine. Sunt sigura ca nu vor fi probleme.

Lutoniana, tu continua sa faci prezenta. Eu de frica ta imi fac aparitia zilnic acum

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

revin: daca aveti placere intrati pe contul de yahoo sa vedeti cum se nasc bebelusii in germania si japonia e special!!!
Doamne ajuta!
21+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

suuper tare anadomnica. Eu nu vreau un bebe din asta totusi.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Thea, da, il iubesc enorm. Evident ca avem si noi micile dispute inerente in orice cuplu dar... una peste alta este un sotz extraordinar, tare sufletist si stiu ca ma iubeste enorm, se simte asta

NU va faceti ganduri prea mari ca vei fi in concediu si le veti face pe toate. Va spun din experienta ca oricate planuri v-ati face nu veti putea sa le duceti la capat. VEti fi "mari" si in plus vor fi si caldurile alea groaznice de nu o sa va arda de nimic. Eu acum sunt inca ok ca greutate daaaaar, credeti-ma ca fac ceva o zi si 6 stau... EU tre sa am chef, dispozitie, sa se alinieze stelele, planetele etc... altfel nu ma misti nici cu macaraua.
Mi-am propus multe si am rezolvat doar sifonierul, frigiderul si un corp de biblioteca... nu va spun cate mai sunt pe lista ca ma apuca depresia... off si praful asta...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah,da, selenica, la odiseea trecuta ne-am lasat numerele de telefon pe contul comun de yahoo sa ne anuntam. Si fiecare dadea sms la 2-3 persoane ca nu se stie care mai e pe acasa si poate sa anunte. O sa trimit si eu mail cu numarul meu.
DE mine posibil sa va tina la curent si fetele de la odiseea trecuta ca mi-au promis ca vin sa-mi faca galerie dar o sa va trimit si voua sms-uri

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monica, Lutonia, aveti mare dreptate...fetelor nu va mai faceti planuri ca daca stati in concediu cate o sa faceti...pt ca nu o sa mai aveti acelasi spor...vad eu...si inca nu sunt chiar asa mare..dar cum mai mai spus abia ma aplec...si acum am sters jumate de biblioteca de praf si fac pauza

KIKI 25+ si

Mergi la inceput