Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Eu am vazut ca in mailul comun exista o rubrica date contact. Ar fi ok sa punem acolo date de identificare sau ce vrem noi.

Fetelor, aveti si voi dreptate ca vom avea burtile prea mari si caldura va fi prea mare ca sa putem face tot ce ne propunem. La asta nu m-am gandit ce-i drept.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu sunt deja in concediu...si ma plictisesc de moarte!!!!
Mai merg in vizita la mama, la bunici ca sunt tot in oras.... dar tot ma plicitsesc...cata curatenie sa fac sau mancare...in 2 ore e gata...azi am calcat o gasca..si e abia ora 2!!! De fapt, probabil tb sa trec printr-o perioada de adaptare de la activitate zilnica la...nimic...dupa care ne vom adapta la a nu mai avea timp liber pt ca vine bebe!!
Eu probabil voi incheia odiseea, pt ca bebele meu e micut, e in urma cu cateva zile, are doar 500 de gr si a mers in ritmul asta toata sarcina....

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
21+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

La odiseea trecuta, una dintre noi a facut o centralizare a datelor de contact ale fetelor intr-un tabel pe care l-a postat pa emailul comun. Si de acolo luam fiecare legatura cu cine doream...

Va propun urmatorul lucru: imi puteti trimite pe emailul personal sau pe PM pana pe 31 iulie datele voastre de contact - pentru cine doreste bineinteles:
ID-ul de pe forum, un email personal pe care il verificati mereu, eventual un ID de yahoo mesenger, numele/prenumele adevarate, un numar de telefon la care puteti fi contactate.

Va rog sa comentati ce ar trebui si ce considerati ca nu ar trebui sa fie facut public din toate acestea, ajungem la un numitor comun si pana pe 31 iulie centralizez toate datele intr-un tabel pe care in postez in Date de contact pe emailul comun.
E ok asa?

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Nici nu stiti ce ma bucur cand vin de la serviciu si vad ca ati ajuns deja la jumatate de capitol nou!

Eu astazi am avut parte de o zi mai scurta la lucru..nu m-am simtit prea bine (nici nu am dormit grozav azi noapte..caldura, vise, nebunii..),mi-au masurat tensiunea si era mai mica, asa ca mi-au urat drum bun spre casa (de pe la 12)..sunt draguti colegii mei!
asa ca acum stau cu o cafeluta si cu sticloiu de apa langa calculator!

Raluk ziceam de Urinal..sunt tablete cu extract de afine si se pare ca le poti lua si preventiv..nu am reusit sa aflu daca este ok in sarcina, dar dupa mintea mea eu zic ca da..si intradevar, stiu ca afinele sau ceaiul din frunze de afin este bun pentru infectiile urinare (mai ales prevenire, ca daca o ai deja este mai indicat antibioticul); se pare ca inhiba aderarea bacteriilor de caile urinare..si inca ceva, azi am vazut afine in piata M Viteazu!! cam scumpe e drept!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ramo, super Eu sunt de acord.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Mai merg in vizita la mama, la bunici ca sunt tot in oras.... dar tot ma plicitsesc...cata curatenie sa fac sau mancare...in 2 ore e gata...azi am calcat o gasca..si e abia ora 2!!! De fapt, probabil tb sa trec printr-o perioada de adaptare de la activitate zilnica la...nimic...dupa care ne vom adapta la a nu mai avea timp liber pt ca vine bebe!!
Eu probabil voi incheia odiseea, pt ca bebele meu e micut, e in urma cu cateva zile, are doar 500 de gr si a mers in ritmul asta toata sarcina....

21+ cu - Rares Alexandru

De ce spui ca vei incheia odiseea?? Chiar daca e mai micutz, important este sa fie sanatos. La cele 21 de sapt. cate kile ai vrea sa aiba?? MIsca bine? Ai fost la controale, la echo etc.? TRebuie sa existe un motiv pentru care spui asta. Hai nu ne lasa in ceata!

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am plecat acasica, va pup!

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

21+ cu - Rares Alexandru

Eu zic sa nu te alarmezi foarte tare ca e mic bebe. Al meu e si mai mic ca al tau. Avea la 20s6z - 380g. Si sa stii ca nu e mic pt cate saptamani are. Mie asa mi-a zis dr ca e chiar in grafic. Dupa UM si ecografic are tot atatea saptamani.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

X-ggg bbelina mea avea la 22s4z doar 475gr, nu inteleg de unde si pana unde e mic?

----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai al meu la 22 de saptamani la morfo avea 568 si dr mi-a zis ca e mai mare cu 1 sapt si ceva, corespundea aproape spre 24. DEci 500 de gr la 21 de saptamani este cat se poate de grasun si bine dezvoltat. Nu mai vorbim de faptul ca oricum ecografele au o marja de eroare ..
Asa ca stai linistita te rog

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput