Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu ma simt nevoita sa fac nota discordanta si sa va spun ca al meu nu este asa! se descurca de minune daca trebuie sa faca singur curatenie!

Ioana 26+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Monica, deci pot sa ma linistesc...toti sunt asa... al meu cica a aspirat toata casa asta la el insemnand in mijlocul camerei ca pe la colturi nu trebuie
KIKI 25+ si

Si al meu face tot asa. Si eu ma umplu de nervi. Sterge praful numai pe unde se vede cica. Nu ridica nimic, sterge praful pe langa obiectele de pe mobila. Da cu aspiratorul numai prin centrul casei si spala paharele cica, adica le clateste. Aoleo, rau mai e sa nu poti face cum vrei tu. Si bineinteles ca reusesc sa il enervez si pe el cand ii spun ca acolo nu e bine sau asa nu e bine. Offff

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Mamaaa...ce harnice sunteti (si la scris si la cele casnice..:))
Monica, te rog mult, mai usor cu treburile si odihneste-te mai mult.
As face si eu cea de gatit (ciulama de pui si ciuperci) si as baga o masina la spalat...dar e oprita apa...ceva revizii...mama lor....
Bebe creste incet si sigur..la fel si burtica ..la fel si kg mele (seara ating 55 kg...uraaaa).
Am pus pe webshots caeva poze mai recente. Sper sa va placa.
Adela...wow...ce burtica mareee...nu am cuvinte...
Am citit putin la fetele din odiseea de iulie-august...si deja au 4 copilasi nascuti...si ma ia deja cu emotii...

Dana 26+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Aaaaa...am uitat sa-mi laud sotul.
Al meu face curat mai bine decat mine, e mai chitibusar. Si e tare harnic. Mai nou, saracul, vine de la munca si prepara daca e nevoie si de papa pt. seara (ce stie si el...cartofi...gratarel...)si ma lasa sa ma odihnesc.

Gata, l-am laudat...ca merita din plin:)

Dana 26+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare si de la mine!
Aseara a ajuns comanda mea de pe net, asa incat acum dispun de patut, comoda, bebe monitor control, pompa de san, carusel de agatat la patut si biberoane. Am facut proba la aparatul de control, am "oracait" pe rand, eu si sotul, din camera, sa vedem cum se aude . Restul aparaturii ramane sa o mai studiez, patutul este deja asamblat.
Cred ca iar si-a schimbat orarul bebe, ca azi noapte a fost f cumintel (spre disperarea mea ), si acum misca finut .
Au inceput sa mi se umfle iar picioarele...am impresia ca ma ustura si ca plesneste pielea .
In rest, sper ca totul sa fie bine cu Biaz, Monica sa aiba spor la gatit (fara explicatii te rog ca asa imi vin niste pofte...parca miroase deja ciorba aia ), si salut si restul trupei de burtici cu dovlecei!!! . Ce ziceti de burtici cu gogosele??

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Iulika te-am visat azi noapte ca ai nascut si era baiat ASa ca azi dimineata ti-am verificat semnatura,sa vad daca e baiat ori nu.
Era roz,frumos si grasut!

..nu vrei sa ma visezi si pe mine la noapte ????? te rogggggg

Cea mai fericita 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

eu ma simt nevoita sa fac nota discordanta si sa va spun ca al meu nu este asa! se descurca de minune daca trebuie sa faca singur curatenie!

Ioana 26+ cu

bebe Carol Ioan

28+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Iulika te-am visat azi noapte ca ai nascut si era baiat ASa ca azi dimineata ti-am verificat semnatura,sa vad daca e baiat ori nu.
Era roz,frumos si grasut!

..nu vrei sa ma visezi si pe mine la noapte ????? te rogggggg
Cea mai fericita 27 + cu

Esti super scumpa

Monica 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

hahaha esti tare draguta!

m-ai facut sa rad cu o poftaaaaa.....

Ioana 26+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Emy, bine ai revenit!!!Ma bucur ca bebe e bine!

Monikus, ne puteam lua de manuta atunci cu sotiorii nostrisi eu ma enervez pe el cand vad cum face...si mai si zice ca eu nu stiu altfel.

Danuta, Ioana, felicitari pt sotiorii din dotare ca se pricep asa la curatenie....

KIKI 25+ si

Mergi la inceput