Burtici fericite de septembrie-octombrie (77)
Raspunsuri - Pagina 5
kiki_cri spune:
Ioana felicitari pt grasunel. Asta e o veste minunata cand stii ca bebe e PERFECT..Doamne ajuta-ne pe toate sa venim numai cu vesti bune.
Selen, asa voi face...eu care eram o obsedata de curatenie si ma enervam la orice scama si fir de praf...am devenit o mare putoaresi asta pt bebeii mei...o sa am timp sa fac si dupa ce se nasc ei...apropo de treburile facute de sot...zicea cineva aici f bine ca parca are 2 maini stangi, dar nu prea am ce face,,,accept si asa superficial facut de el (la curatenie ma refer) ca vad ca eu nu mai fac fata...
KIKI 24+ si
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Kiki, sa scoatem niste si pt tine, atunci 28+ cu Ebru PRIMA POZA! nunta 9 luni |
Multumesc!!!
KIKI 24+ si
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui kiki_cri Ioana felicitari pt grasunel. Asta e o veste minunata cand stii ca bebe e PERFECT..Doamne ajuta-ne pe toate sa venim numai cu vesti bune. |
sa stii ca am avut emotii mai mult ca pana acum.
bine ca e bine !
Ioana 26+ cu
bebe Carol Ioan
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
sa stii ca am avut emotii mai mult ca pana acum. bine ca e bine ! Ioana 26+ cu bebe Carol Ioan |
Te cred...si eu am tot timpul cand ma duc... Sotul meu ma tot intreaba ca de ce am emotii...pai numai noi stim ce e in sufletul nostru cand e vb de puiutii nostri...instinctul matern
KIKI 25+ si
alex25 spune:
Ioanna felicitari pentru vesti bune!
----------------------------------------------
Alexandra 25+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui devylla Iulika te-am visat azi noapte ca ai nascut si era baiat ASa ca azi dimineata ti-am verificat semnatura,sa vad daca e baiat ori nu. Era roz,frumos si grasut! "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
DEvylla esti o scumpå..Cum m-ai visat tu pe mine..Oare chiar eram eu??MI-am luat de o grija ca nu o så am surpriza sa se schimbe sexul la bebe intre timp
Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Sotz cu doua maini stangi???? Pai sa va spn ce a facut al meu. Cand eram in spital m-am plans la el ca vai vin acasa si e dezastru ca am lasat totu vraiste. Si uite cum intru eu in casa si vad prafu sters... cand ma uit mai bine dor pe raftul de jos al bibliotecii si pe masa... comoda, masa de calculator, rafturile de sus... ioc, prafu cat casa
M-a bufnit rasu ca ce sa fac... i-am zis si mi-a replicat ca "ce, se uita cineva sus pe biblioteca???" Daaah, iooooo!!!!
Fusei in piata, luai cele trebuincioase pt ce va spusei mai devreme si in plus morcovi, telina si albitura pt o supa ca am descoperit un piept prin frigider
Acum sa vad cine s-o apuca sa le faca Mama din pacate a plecat azi la tara
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kiki_cri spune:
Monica, deci pot sa ma linistesc...toti sunt asa... al meu cica a aspirat toata casa asta la el insemnand in mijlocul camerei ca pe la colturi nu trebuie
KIKI 25+ si
monikus spune:
Monica, cand te aud pe tine ca faci atatea, imi vine sa te . Eu cand ajung acasa seara de la munca nu mai am chef de nik. Cu toate astea, tre sa fac ceva de mancare in fiecare zi pt ca vine sotul fomist si .
Imi dau seama ca imi e din ce in ce mai greu sa stau in picioare in fata aragazului. Poate se vor schimba insa lucrurile cand voi fi in concediu.
Monica 21+ cu
Emy10 spune:
Neatza si de la mine!
Nu prea am mai avut timp de scris caci mai am doar o saptamana si intru in concediu! Dar printre toate treburile de serviciu, v-am urmarit!
Vreau doar sa laud bebita caci saptamana aceasta am fost la control si avem o fetita mare de 1050 grame si sanatoasa!
Sunt extrem de fericita ca am intrat in trimestrul al treilea!
DD sa nastem toate bebei sanatosi si la termen!
Va pup pe toate!
27+ cu
Iepurica