Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 5

kikineata spune:
Asiza, vreau sa cred ca e o problema ce are rezolvare si nimic mai mult. Putere tie, sanatate mamei tale si la Denis un pupic.
Laura, of greu si la voi. Ma bucur ca macar ai discutat cu bona iar Dani ti-a zis clar ca o vrea. Consideri ca aceasta constipatie provine in mare parte de la insistenta de a renuntza la scutec sau nu? El papa fructe, bea sucuri? Acum ai si struguri, pere, pepene rosu, galben. incearca

Laura13 spune:
salutari mamici.
ingeras multumesc de idei si de oferta. la noi nu e problema cu pisu, am scapat de mult de pampers pt asta. il mai punem la somn, dar de la 1 iulie vreau sa il scot pe cel de la pranz. noaptea inca nu, pt ca e plin dimineata. la kk ... nu reusesc sa il conving sa faca. nu mai vorbim de wc (la olita nu a stat niciodata).
kikineata cel mai tare ma dispera/distreaza ce ii dau sa manance. adica mananca tot felul de fructe ... mere, pere, portocale, pepene (cate 3-4 felii pe zi), cirese, visine, piersici, caise. are o masa numai de fructe, dimineata sau la 5. si dupa masa de fructe bea lapte sau actimel. ei ... la asemenea "meniu" ar trebui sa faca pe el. plus dulphalac 14 ml pe zi. si totusi, cumva, el reuseste sa se tina si sa nu faca. vad ca de 2 zile face kk, in pampers, dar la pranz ... ii vine cumva in somn si cred ca e prea adormit sa se tina. iar la wc ... pur si simplu nu vrea. cred, sincer, ca insistam si noi prea mult cu wc-ul si de aceea el se impotriveste atat de tare. am incercat cu mita, cu exemple de alti copii, cu fete zambitoare pe perete ... nu vrea si pace. iar eu ma stresez teribil cand ma gandesc la gradi. si zau ca incerc sa ma mai relexez ... da' nu prea imi iese.
asiza please nu ne lasa asa ... zi-ne macar ca denis e bine, sanatos ... daca pot sa te ajut cu ceva ... multumesc de sustinere, incerc sa ma conving ca nu e nimic grav, sper sa imi iasa.
mamici, ma apuc si eu de treaba.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Dbunny spune:
Laura nici cu supozitor de glicerina nu face? daca plange eu zic ca ceva-i bai, mai, poate o fisura anala, dar mai interioara...iti spun pt ca nici Dani nu face. Ii dau zilnic laxant, si 2 portocale stoarse. Din cand ii cand fac mix de para, portocala kiwi si face moale moale, dar daca nu-i dau si laxant se abtine cat poate el de mult...mai stiu si de ulei pe stomacul gol, dar tre sa fie taaaare gretos. Incearca...
Tinem pumnii sa n-ai nimic la piept chiar ieri am citit intr-o revista ca nu toti nodulii la piept inseamna probleme...
cu spalatul pe cap...de cand l-am tuns scurt scurt nu mai avem probleme. Spala-l de cateva ori fara sampon, doar cu apa, cumpara-i o stropitoare de plastic sa se joace-n vana, lasa-l sa-si faca de cap prin baie nitel...nu-i bai daca spalatu-i fara sampon o saptamana, poate spuma-l scoate din sarite...
asiza hai spune-ne de Denis ca ne-ai lasat preocupate pe toate ne rugam si pt mamica ta
kiki am admirat vacanta si familia la mare, sa va fie de bine. garga o scumpa cu toate toaletele ei, frizura ta-mi place, si a gargaritei(cam scurtuta dupa gustul meu, dar la cat sunteti voi de sic cu sepcute, ochelari si gentute...va shade bine de tot)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

kikineata spune:
Laura, din ce povestesti tu papa f bine fructe. Si iaurt probabil la fel. Ei, stii ce-as face io? L-as lasa in pace, dar in pace 2-3 saptamani. Sa faca in somn, in pampers, cum vrea el. Cert e ca e foarte incordat si in somn se relaxeaza si poate face , asa deduc. Nu te mai gandi la asta si va fi bine. Sunt convinsa. Si ma gandeam azi la tine. De ce nu-ti faci punctia acum si lasi pt. mai tarziu? Poate-ti iei o piatra de pe inima. Intreb doar ca nu ma pricep la astea.
Dbunny, of si io care incerc cumva sa o rad macar de vreo 2 ori. O sa o tund mereu ca transpira ingrozitor si nush de ce ca are parul de matza. Io-s pt. confort, nu neaparat fetitzele-s cu par lung, dar in cazul ei cu ochii aia mari mie tare-mi place cum ii shade asha si cand ii fac mai-mai sau cand doarme si ma uit la ea

ingeras26a spune:
Laura, da, stiu ca voi cu kk aveti pb. dar propune-i si asa, poate vrea.
Kiki are dreptate, este bine sa-l lasi in pace o perioada, si ce daca face in pampers cand doarme? nu e nici o pb, macar sa faca. Eu Mayei si acum ii dau un biberon plin cu suc de portocale si gref, stoarse in casa, zilnic. + fructe, ca ea papa bine fructele, orice, inclusiv corcoduse si caise verzi, ca s-a distrat cand mancam eu (imi plac mult verzi) si a prins gustul tati se stramba de nu mai poate cand ne vede...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Laura, din ce povestesti tu papa f bine fructe. Si iaurt probabil la fel. Ei, stii ce-as face io? L-as lasa in pace, dar in pace ![]() Dbunny, of ![]() ![]() |
l-as lasa in pace, dar nu ma lasa el pe mine. adica vreau sa zic asa. daca ii vine in somn face kk in pampers. si desi il aud ca se foieste si se da jos din pat si stiu ca asta face nu ma duc la el. adica nu il stresez. il las sa faca, stiu ca dupa aceea vine sa il schimb. mai nasol e cand ii vine sa faca peste zi. si se tine. si e cu chilotei si nu face. si il rog sa ii pun pampers. si nu ma lasa. si plange de ti se rupe sufletul ca il doare burtica. cred ca il doare de la cat se tine. daca il pun pe wc urla. dar urla. daca incerc sa ii pun pampers urla. si reusesc sa il pun. si tot se tine. intelegeti? adica eu nu l-as stresa, dar vine la mine, cautand ajutor pentru durerea de burtica. si alta solutie decat a face kk nu e. si asta ma doare tare.
cu punctia. asa a zis doctorita. sa asteptam pana la sf lui august. sa vedem cum evolueaza. nici eu nu ma pricep. dar e dc cu care am nascut si in care am destul de multa incredere. ma gandesc ca daca era sigura ca e ceva grav nu ma mai lasa pana in august. ma incurajez singura

pupici.
Laura

Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

iulia-stefy spune:
Salutare!
asiza, da un semn si spune ce-i cu Denis. Ne pentru mama ta sa fie bine.
Laura, si eu, dupa un an de pauza, am avut niste secretii din astea... am intrebat medicul... ca aveam un nodul cat un "bob" adica fasole din aia mare... mi-a facut ecografie si a zis ca nu-i nimic. In timp secretia a disparut.... Multa sanatate. Capul sus ca va fi bine.
Lacramioara si Stefania Iulia

danutz spune:
Laura, niste analize pt tiroida ai facut?
si scurgerea de la san si chistul sau ce o fi ala, pot sa fie pe fond hormonal, sau dereglari tiroidiene. Tinand cont si de stressul pe care-l traversezi tu de o vreme incoace nici nu ar fi de mirare...
Stii de ce intreb? fiindca toti dr. endocrinologi pe la care am umblat eu, m-au intrebat de scurgeri la sani si chisturi tot pe acolo.
Eu zic sa le faci oricum, inclusiv o eco la tiroida, just in case.
Pup si tin pumnii!

iulia-stefy spune:
Am adus-o acasa si am bagat-o direct la spalat... daca vedea careva ce apa a iesit de pe ea... ziceai ca am spalat o satra de tigani.... Alearga, transpira... praf e din belsug si numai bine se aseaza pe ea transpirata... se mai aseza si pe jos...
De muci vad ca nu mai scapam....
In seara asta i-a spus tati poveste la telefon si asa a adormit. A zis ca ea vrea sa doarma cu tati... Se vede ca ii simte lipsa...
Lacramioara si Stefania Iulia

dandusa spune:
Laura,
i-ai facut de curand un coproparazitologic?(3 probe in 10 zile)exact asa am patit cu Crinuta inainte sa descopar viermisorul in kk.oxiuri pe vremea aia...,acum limbrici,dar cu dureri mai mici de burtica.criza de care-ti povesteam seamana fix cu ce spui tu.se tinea sa faca kk si urla ca o doare burtica.cand face Dani kk,ia si tu la studiat,poate gasesti ceva pe acolo.s-ar putea ca si cockteilul de fructe+laxativ sa-i dea durere de burtica.pentru el este o durere noua,pe care i-e greu s-o explice.de aici si teama de facut kk.ii este greu sa inteleaga ca ,daca face kk,scapa de durere.ii este teama de necunoscut,normal.iti tin pumnii sa fie bine si cu tine
Asiza,
oricat ti-ar fi de greu,nu-i normal sa ne lasi asa.ai inceput sa ne spui,ajuta-ne sa intelegem ce se intampla cu Denis.sanatate mamei tale
Iulia,
e scumpaaaaa.mi-e asa mila de ea,cat sufera dupa tati ei drag.offf
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro