Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 4

luciaro spune:
Vaaaai, Kiki, bataita, iar ai fost in Mamaia si nu ai zis nimic... Chiar ma gandeam ce e cu linistea asta a ta pe forum... si cand colo, uite unde se ascundea ea... ma duc sa ma uit la poze...

kikineata spune:
Lucia, am plecat asa necajita ca de sambata seara a fost deranjata burtica. Plus ca bagajele le-am facut in weekend ca in rest am stat toata ziua in parcuri. Nu mai stiam de capul meu. Dar, dc insisti :) mai vin vreo 2 weekenduri si te anunt personal
Iaca cu Dandusa m-am intalnit fara sa vreau. Garga tot incerca sa se joace cu niste fetite mariii care aveau treaba lor si io zic s-o indrum spre o fetita mai mica ...zic uite mami o fetita acolo joaca-te cu ea...fetitza era Crinuta :) frumu foc. Raducu murdar de pufu la gura asa dulce si linistit.
Lizzy, ce ma bucur ca totul a fost bine. Marc e un muschetar cu siguranta. Ai sughitat ca te-am tot pomenit :)???
Vorbiti de pampers. Noi suntem printre cei fericiti care am scapat ff repede de scutecele. Are un an fix de cand face kk la oala/wc si 6-7 luni de cand nu mai are pampers nici la somn de cand a inceput sa accepte si pipi. Musai sa o laud si io ca in tot acest rastimp chiar dc a fost deranjata la burta nu s-a scapat niciodata pe ea. Pipi doar la inceputuri de doar 2 ori cand era ff frig afara si mai era si preocupata de joaca. In rest dc ii spun ca nu poate face acum pipi, kk sa astepte 3-5 minute ba suntem in masina, ba in magazine, ba mai stiu pe unde imi spune ca se poate tine pana ajungem la toaleta.
scurt sa nu uit....la mare, o replica ospataritei: Tanti, stai si tu la masa cu noi. Tu de ce nu te asezi pe scaun?

Laura13 spune:
salutari mamici.
ruxandra multumim de intrebare. dani e bine, creste. suntem cu bona veche (banuiesc ca de asta intrebai ). am vorbit cu ea, a inceput sa planga rau de tot femeia ... ca ea nu face asa ceva, ca nu e adevarat ... etc. i-am spus lui dani ca s-ar putea sa nu mai vina geta ... nu pot sa iti explic cum a reactionat ... a plans, rau de tot, ca el o vrea pe geta, nu vrea sa plece geta ... ... ... so, am ales sa o tinem in continuare. sapt trecuta m-am intalnit cu o doamna, in varsta, care imi spunea ca l-a vazut pe dani in parc cu bunica, eu zic ca era cu bona. femeia surprinsa rau de tot, imi explica ce frumos se purta cu el, ca a crezut ca e bunica. nu stiu ce sa zic, sper ca am facut alegerea buna ... altceva nu prea pot sa fac.
ne chinuim rau de tot cu kk, in ciuda dulphalac-ului nu face, se tine zile in sir, plange fffff rau. duminica seara l-am dus la wc sa faca pisu si nu a mai putut sa se tina si a facut kk la wc. dar a fost un "incident" izolat, tot nu vrea, desi nu l-a durut, a facut baldabac si era tare mandru, a primit si cioco dupa ... tot degeaba .. ieri a facut in pampers ... in somn. :((( deci o luam de la capat ... e greu sa il vad asa plangand, e greu sa il vad chinuindu-se, e greu sa vad ca nu gasesc exlicatiile bune care sa ajunga la capsorul lui.
am inceput sa avem mari probleme la spalatul pe cap ... plans o ora ... desi nu ii intra deloc apa in ochi, in nas, abia daca ii cade o picatura pe fata ... azi dimineata a plans o gramada ca m-am spalat EU pe cap ...urlete adevarate, cu criza de nervi ...
in alta ordine de idei ... am fost ieri la eco la sani. nu am facut niciodata, ma apropii rapid de 30 ... am zis ca e cazul. bad news. am ceva la sanul drept, nu se stie exact ce e. o formatiune pietroasa, din fericire nevascularizata, din neferice nu e uniforma, de 10 mm, din nefericire nu are forma si pozitionarea necesara pentru a nu fi nik grav. dar nu stim exact ce e. stam pana in august, sa vedem cum evolueaza, daca se reabsoarbe sau nu, daca o sa creasca sau nu. in august, daca mai e acolo, facem o punctie sa vedem exact ce e si ce natura are. nu-s chiar panicata, sunt un pic speriata ... sper sa nu ma deprim teribil pana la sf lui august.
cam atat de pe la noi ... sunt sigura ca vor fi si vesti mai bune, dar ... nu chiar acum.
pupici la mamici.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

lizzy spune:
da da, sughitz vezi sa nu
tu ca broasca la soare... io ma plangeam ca-i prea cald in bucuresti

lizzy spune:
laura
sanatatea e cea mai importanta... tin pumnii sa nu fie nika grav. si pana atunci, daca simti cum pici... nu stiu, incercam sa te ridicam...
geta... nu mai zic nimic... tu sti cel mai bine...
cu kk... chiar nu conteaza unde face. numai sa faca... sa nu ramana cu ideea abtinutului in cap... imi pare rau... :(

danita spune:
lizzy ........ e frumos ce faci ? aduci la mine una lacrima ? norocul meu este ca ....coelgul ..... nu e ;) si nu m-a vazut nimeni !
iti multumesc EU pentru ca existi si ptr tot ceea ce faci ! te pup apasat si take care about you soul !:)
gagici , maine sunt in aeroport .....nuuu nu inca, o astept pe o pretena ....oare sa il iau si pe P ? nu cred ... ca il voi lua ... mai vedem ...
saptamana viitoare plecam la mare cu catel si purcel . e primul zbor cu avionul al lui P si ne intreaba : "dar cum vom putea urca ? " sper sa fie bine si sa ne bucuram impreuna de vacanta .
pupici plangacioase ( dau vina pe lizzy )
D

iulia-stefy spune:
Salutare!
Kiki, dar ce Gargarita frumoasa....
Laura, altceva ai incercat? Debridat? Desi cred ca e ceva psihic... saracutul de el....
Si noi am avut probleme cu spalatul pe cap, dar acum se joaca in cada cu multa apa si se lasa singura pe spate si se clateste singura, "ca e domnisoara mare" - zice ea.
Tie multa sanantate. Sa dea DD sa fie bine.
Lacramioara si Stefania Iulia

asiza spune:
Laura, sanatate multa si tie, si lui Dani!
Fetelor, sunt extrem de necajita...am intrat sa va spun de ce, dar parca nu-mi vine sa mai scriu nimic...spun doar ca ma confrunt cu o problema care m-a luat complet prin surprindere (e vorba de Denis desigur)...m-as fi asteptat la orice, dar nu la asta...si e greu tare...va pup...si daca nu mai intru pana-n 30, va rog sa trimiteti numai energii pozitive spre noi, caci e ziua in care mama va intra la operatia la san

Donia spune:
asiza, m-ai speriat tare, ce e cu Denis? Tin pumnii stransi pentru mama ta, o sa fie bine!
Laura, imi dau seama ca esti ingrijorata, gandeste-te doar ca cele mai mari sanse sunt ca tu sa nu ai probleme.
Fetele, sunt pe fuga ca am inceput acum sa lucrez nopti, 12 ore lucrate noaptea trecuta, 4 ore dormite azi... sunt cam chiauna.
Pup pe toata lumea!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

ingeras26a spune:
Asiza, ce este cu Denis?
Laura incearca metoda mea, am lipit stelutze verzi pe olita si wc la pipi si rosii la kk si a mers, in 3 zile am scapat definitiv de pampers ziua...noaptea ii mai pun, dar nu prea mai face, caci seara vrea la pipi inainte de culcare, iar dimineata cere iar repede dupa ce se trezeste. Sa ude iarba, sa creasca floricelele, sa se transforme gandaceii in flori, vezi si tu ce iti mai trece prin cap :)
poti sa-mi dai PM sau sa ma suni, facem un brainstorming impreuna si gasim noi solutia:)
Danita, de ce nu-l iei pe P cu tine?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!