Fulguleti de nov-dec 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Eu ascult asta http://www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA&feature=related si asta: http://www.youtube.com/watch?v=BFtv5qe5o3c&feature=related.... Pe mine muzica ma linisteste... Vi le dedic.... Sa le ascultati cu placere.

Diana, ma bucur sa aud ca Marc e bine. Inca n-am schimbat cresa, de la 1 iulie se va intampla evenimentul si sunt tre stresata... ca zice ca ea nu vrea la alti copii....

Dimineata m-a foit ca pe mine... ca ea nu vrea asa, ca tati face asa, ca ea nu vrea aia, ca tati ii da ailalta... ca ea nu merge pe jos, ca tati o duce in brate.... Vai ce mi-a facut... si eu ma grabeam.... dar ce sa-i fac? Am lasat-o in ale ei.... Oricum la job am anuntat ca in urmatoarele 3 saptamani voi mai intarzia dimineata....

Dandusa, multa sanatate Crinutei si sa scape repede de "dihanie"....

Cam astea sunt stirile din zona noastra... Astept sa o iau de la cresa sa vad ce zice... Ca ieri cand am venit de afara l-a cautat toata casa pe tati... si atat a mai strigat dupa el...
Iar dimineata ma intreba "da tati n-a venit noaptea?" Asa dulce e.... Cand i-am zis sa ne ppregatim de cresa m-a intrebat "da nu ma duce tati?"
Aseara asa a mai bocit dupa el... Pana la urma i-am pus Doaman si Vagabondul, "vagabondu"cum zice ea.... si a stat cuminte si s-a uitat pana am pregatit eu masa....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

ralumat : LA MULTI ANI ! sa traiesti sa fi sanatoasa !!!!!!!!!!!!

pupici si o zi faina !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ralumat ! sanatate si iubire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Tot eu :). Poate va suparati pe mine si ma trimiteti la lucru (ar fi sefu' fericit).

Manu, distractie placuta: tie la mare si lui Luchita cu bunicii.
V-ati mutat in noul apartament? Tin pumnii sa fie totul in regula si sa se adapteze usor Luca!

Donia, cum rezisti cu programul asta de lucru? Am avut o perioada aproape in ritmul de care scrii (12 ore) si nu mai vreauuuuu!!!!! Nu reusesc sa-mi revin! Astept concediul cu disperare!

Lacramioara

Saryta, distractie placuta la mare!

Ruxandra, ce scump G! Asa am patit si eu cu Victor in weekend. S-au trezit cu totii sambata in zori. Mereu se trezesc in zori, dar fetele se joaca in liniste. Asa deci: dormeam lemn, insa mi-a povestit Stef, dupa ce am facut ochi, ca auzea niste fonfaneli pe la usa si cand s-a uitat, Victor isi bagase falcutele in camera, lasand usa crapata. Se uita la noi si nu zicea nimic, sa nu ne trezeasca (insa fiind putin cam mucios, fonfanea pe nasuc). :)
Poiana Marului - Piscul Ioanei

Dia, multi ani inainte, fericiti si sanatosi! Spor la bebe2!

Porumbita, am admirat baietii! Sa-ti traiasca!

Dandusa, noi tinem copiii departe de calculator pentru ca inca nu ne-am invrednicit sa ne luam unul. Eu n-as vrea deloc, dar ma gandesc sa nu ramana bursucii in urma cu tehnologia, asa incat am luat unitatea centrala (de fapt primit) si trebuie sa cumparam monitor. Sper sa nu le placa prea mult (ca eu m-am saturat; l-as tine doar pentru forum :) ).

Shoshika, daca-ti zic ca mi-ar placea tare sa am unde sa-i trimit pe bursuci la bunici (dar nu in Bucuresti), ma crezi? Tare rau imi pare ca-si petrec mare parte din vacanta intre betoane. Plus ca oricum le duc dorul la serviciu (nu ca-i acelasi lucru, stiu, dar...). Tare bine le-ar prinde undeva la tara. Vise!

Laura, super pozele si de la pescuit si de la munte. E frumos foc Dani!

Kiki, anul trecut, la mare, Victor facea caca pe plaja. Noi strangeam cu lopatica, bagam in punga si apoi la gunoi. Acum ce sa zic, anul trecut nu era nimeni langa noi pe plaja, cam pe-o raza de 200m. Anul asta sper sa fim aproape de apartament si sa reusim sa ajungem acolo in timp util. Pipi, tot pe plaja daca nu se poate altfel, dar poate anul asta va fi altfel. Cand am fost de Rusalii la bulgari, era o toaleta aproape, dar nu prea-mi placea sa mearga acolo. A facut de doua ori si pe plaja, iar eu am curatat cat de cat dupa el.
Super Garga cu replicile pe care le da. Pot s-o vad si eu cheliuta?

Nu spuneti ca nu mai sunt locuri la Danes, ca tot zic sa fac rezervare si nu reusesc sa ma mobilizez. Noi am vrea sa ajungem dupa 15 august. Citisem cate ceva despre locatie, dar mi-a povestit Lucia si m-a convins.

Am vazut ca tot discutati despre olita. La Victor nu mai sunt accidente, nici macar la somnul de pranz (asta dupa ce a avut cam o saptamana in care si-a udat "pisitzele" cu care doarme in carucior - nu va zic in ce pozitie, caci in mod normal i-ar incapea numai capul in carut :) ). Dar noaptea doarme cu pampers. Asta pentru ca nu-mi vine sa-l scol (in caz ca as reusi sa ma trezesc eu). Ma bucur asa de mult ca nu se mai trezeste in fiecare noapte, incat mai aman scosul pampersului. Adevarul e ca si bea cel putin 2 biberoane cu lapte inainte de culcare. Nici pe astea nu ma lasa inima sa i le scot.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

de ceva vreme am remarcat ca ingerul meu pazitor poarta numele "daniela", si imi intra in viata cand nu sunt pe faza , sub diverse variante de "daniela" cronologic, in ordinea "intalnirii" virtuale...

daniela (danita)... ma sustine spiritual si imi arata, la fiecare impas, ca Dumnezeu e acolo si... ne iubeste... chiar daca noi nu intelegem asta... datorita ei mi s-au deschis cai absolut intamplatoare, care... mi-au aratat in final ca... NIMIC nu e intamplator de fapt... cumva, datorita ei, am invatat sa ies din gaoacea mea egocentrica si sa intind mana spre altii...

daniela (bucuresti)... mamica de fulguleatza (eva) ce nu apare in lista. citeste, nu scrie. e alegerea ei sa prefere umbra si o respect... datorita ei si familiei ei am gasit speranta de care aveam nevoie in problemele ce ma framantau (legate de ne-vorbitul lui marc). nu as pute vreodata sa ii multumesc indeajuns pt tot ce a facut pt noi in ultimele 2 saptamani. eram o straina pt ea, o mamica oarecare de pe forum... si ea si-a deschis casa, inima, familia, mi-a pus pe tava toata caldura si bunatatea de care ei, ca familie, sunt capabili, ca si cum as fi castigat un concurs.

daniela (germania)... mamica de fulguletz (lucas) ce nu apare in lista... a scris (cred) vreo 2-3 mesaje pe acest topic. in care incerca sa ma contacteze, sa ma ajute sa merg cu marc in germania la operatie. asta era acum cateva luni. si... s-a strecurat in sufletul meu... si fara sa astepte nimic in schimb, ea ofera. si ofera in continuare, cu drag, cu suflet... e acolo, in fiecare zi, si ma ajuta sa-mi fac planuri de a-l aduce pe marc spre mai bine...

si pentru toate astea, le multumesc fiecareia in parte.
si sper ca intr-o buna zi sa pot intoarce faptele astea bune catre altii care au nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

lizzy - cata dragoste emani prin vorbele tale ... sanatate multa si nu uita ca DD are grija de cei cu sufletul mare.
Am venit de la mare bronzati si relaxati ... cat se poate ...poze .
Ne-am intalnit si cu mami de Crinuta si Raducu ... o mamica frumoasa, calda si placuta - multumim Dandusa ca ai venit sa ne vezi! ... iar Crinuta e o papusica carliontata si finuta.
Sanatate multa!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Diana, ce frumos scrii tu...

saryta, sa va fie de bine concediul...

M-am invrednicit sa descarc si eu cateva Poze cu Stefy....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

seara buna.
a adormit copiluta si sa scriu cate ceva.
de saptamana trecuta am inceput cresa din cauza de bunic care nu poate sa mai vina. lucrul bun e ca aproape am terminat cu pampersii. ii mai pun la somn, pentru siguranta, iar de cateva ori l-am gasit uscat dimineata. am ajuns in faza in care spune ca vine, dar cu cateva secunde inainte. e bine cand suntem in casa sau la plimbare, probleme apar cand suntem in trafic si in secunda 2 trebuie sa opreasca :). in rest o intreb de multe ori daca vine.. vine cu expresii noi de la cresa, parca incet incet invata sa aiba putina rabdare. mananca bine acolo, doarme, de dimineata a plecat vesela la copii, mai sa uite sa ne pupam.
partea rea e ca e racita. adica iar tuse. ceea ce ma duce tot mai mult spre o operatie de polipi, mai ales ca ea e tot timpul cu gura deschisa. si ma gandesc ca poate asta e motivul. cum luam salariul o sa facem teste de alergie si apoi sa mergem la orl sa auzim o parere. si uite asa iar v-am ametit cu problemele noastre de sanatate.
o imbratisez tare pe Lizzy care e o mamica minunata. pur si simplu m-a uimit cu puterea ei.
sper ca nu v-ati razgandit toate cu weekendul de la munte. poate manuela ne recomanda ceva pe la poiana marului, ca tot am vazut ca au fost de curand.
va pup tare pe toate.
as mai avea acum de calcat, dar nu mai am nici un chef, mai sunt si obosita ca am schimbat sarcinile pe la servici si de unde pana acum asteptam sa treaca timpul sa plec, acum n-am timp sa respir. dar asta am vrut, pana la urma am reusit sa ma mut cu mari insistente.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la multi ani Ralumat. sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiul tau.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Am venit de la mare, de la soare, si ceva vant :). Dar decat ploaia care a inceput :(. Plecaram cu Garga deranjata putin la burtica, acum s-a reglat, cel putin asa sper. De 3-4 zile e OK. Dar mica de ea avea o foame de lup si i se luase de banane, sticksuri, orez, lapte HN, paste cu branza, placinte doar din branza. Ar fi mancat orice in afara de astea. Cand a vazut iaurt le-a ras, 2:), mari.
Pun pozele si citesc si io din urma cu sufletul la gura sa vad vesti bune despre Marc.

http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi8Luni_LAMARE#

Acs, am citit ultimele randuri. Pozele vechi cu Garga cheliuta gasesti aici spre sfarsit.
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi7Luni#

Mergi la inceput