Fulguleti de nov-dec 2006 (217)
Raspunsuri - Pagina 15
deeaA spune:
Buna seara1
maria de acs!sa se faca si mai frumoasa si mai sensibila si mai desteapta si mai..si mai..
Multumesc celor care mi-au raspuns,deci nici o graba cu scosul pampersului de noapte.
iulia stefy imi pare rau ca nu-i place la gradi cea noua si mai ales de colegii cei noi,la asta ma gandeam si eu cand il invatam sa fie darnic cu ceilalti,iar ceilalti ii smulgeau jucaiile,sa ceara frumos...etc...iar ceilalti nu...aiurea...ca se uita asa intrebator la mine,iar eu...ce sa-i mai zic
TEMA sotu'...ne iubeste,ne pupaceste,ne ia ce-i mai bun,dar ajutor fizic deloc
..de cand s-a nascut nu s-a trez peste noapte niciodata sa-l linisteasca,nu i-a fac niciodata vreun bibe sa dorm si eu ceva ore legate,nu a iesit cu el in parc neinsotit de mine(si asa f.rar),am facut numai ce am crezut eu ca e bine pt copil ,el doar a aprobat....important e ca vad incercari de a se apropia,baiatu trage de el sa se joace si se duce bucuros,se mai duce cu el in parc si sta ceva ore
,e bine ca lucrurile merg spre bine
....gata eu l-am barfit destul...altcineva????![]()
danutz spune:
Ceva despre teme...
Alunitele, Acs, m-ai nimerit la fix: Si eu am aceeasi frica. vara trecuta Rares nu avea nici una. Dupa episodul Antalya, desi am avut mare grija cu statul la soare si cremuit din fir a par, i-au aparut doua. Acum are 4. Ma gandesc ca a mostenit o gena si de la taica-su, care e plin de alunite. Ce fac, incerc, si in mare masura reusesc, sa-l feresc de soare: nu iese afara acum vara decat inainte de ora 11 si dupa ora 18, folosim crema FP +50, neaparat capul acoperit cu sapca sau altceva. Dac cam atat, fiindca mai mult nu stiu ce as putea face.
Activitati, cred ca v-am povestit de fiasco de al duce la Fastruck, la grupa de Tots. Acum il luam cu noi la tenis,o data de saptamana. ne-am gandit ca poate o sa-l tenteze paletele si mingile si mai apoi o sa vrea si el. Se pare ca am avut dreptate intr-o oaresce masura, fiindca ii place sa alerge sa culeaga mingile care cad in afara terenului. Si abia asteptam sa[l ducem la Danes, sper sa vrea sa se urce pe ponei![]()
Sotul...hmmm, ma ajuta in toate, nu stiu ce m-as face fara el, poate cateodata l-as dori mai ferm si mai consecvent in relatia cu Rares.
Despre fermitate si consecventa ar fi multe de spus, ma opresc numai la asta acum...poate altadata.
Pup si week-end placut in continuare!
Lavinia_P spune:
Iaca si noi,
..dupa o saptamana de liniste, iar febra mare,fugi iar la orl,fugi la analize sange,urina...dureri de gat,musculare...planstee la manacare..2 zile a trait mai mult cu siropuri..
- ca sa aflam ieri ca e herpangina..nu am mai auzit de ea, e un virus herpetic, frate cu cel al meningitei da mai usurel.Nu stiu cum s-a pricopsit.
A facut multe afte in gurita si desi ar manca, plange la orice ia in gura.
Laura,
M-am gandit la tine..nu cumva are aceeasi treaba?
Voi ce faceti?
Iulia-stefy,
Voi?
Ca vad ca la Iasi bantuie virusii.
Despre sot..nu mi-ar ajunge sa ma plang..da imi face bine sa vad ca au si ai vostri defecte..aveam asa senzatia ca sunt perfecti
.
Va pup!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Laura13 spune:
noi f tristi. verisorul lui florin s-a prabusit aseara cu avionul, in timpul zbor de antrenament la clinceni si a murit. azi fiul lui implineste 14 ani.
suntem distrusi, era un prieten tare bun si un om deosebit.
Dumnezeu sa-l ierte!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Laura, imi pare tare rau pt. verisorul lui Florin...D-zeu sa-i odihneasca sufletul in pace!
Lavinia, si ce tratament v-a dat sa-i administrati? Tin pumnii sa se faca bine mititelul cat mai repede! 
Ruxandra, sunt alaturi de tine si ma gandesc mult la voi! Va pup cu drag 
Tema cu barfitul sotilor...eu pot doar spune ca pana acum e PERFECT...bine, mici detalii care palesc oricum in fata multitudinii de cuvinte frumoase pe care le-as avea de spus despre el...el traieste doar pentru si prin familie...m-a ajutat si sustinut dintotdeauna, si inainte de a-l avea pe Denis...a avut mereu grija de noi, a fost poate prea protector de multe ori...si e un tata minunat pentru pici....de la adus copilu' noaptea la sanul meu, la schimbat scutecu', facut baitza, rabdare nemarginita cu el, iesit cu el la joaca, scos de la gradinita si cate si mai cate, pe toate le-a facut...si as mai avea de zis, dar ma opresc aici...
Va pup. Noapte buna!
Donia spune:
Laura, imi pare rau, ce necaz! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dani cum mai e?
Lavinia, am auzit ca sunt tare dureroase aftele astea de la herpangina, da-i calmante, Nurofen, Panadol, nu-l lasa sa se chinuie, saracul Mihaita!
lizzy, sper ca si la voi toata lumea e sanatoasa!
La tema cu sotul nu prea am ce zice, pentru ca e totul la superlativ! Le e mama si tata nu doar copiilor, ci si mie. Le spuneam colegelor acum cateva zile ca el ca mi-a pus pachetul de mancare si imi ziceau: "Draga, asa e la inceput. Lasa ca vezi tu dupa cativa ani..." Cand le-am zis ca asa e de aproape 16 ani... au amutit
Doamne ajuta, e un om tare bun. Are si el un defect, nu-mi place cum da cu apiratorul. Da' acum ce sa-i fac? ![]()
Noi am petrecut o zi tare frumoasa azi, am avut niste prieteni in vizita, am stat de vorba in gradina, copiii s-au jucat, vremea a fost superba, 23 de grade cu soare, sper sa fie bine si maine. Si la fel va doresc si voua! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Vai Laura.. imi pare rau.
Am auzit stirea si ma si gandeam .. alt avion. off.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
.. sper sa-ajungem maine la concert, la Florin Chilian..
ascultam melodia www.youtube.com/watch?v=7VcgMu36qLI" target="_blank">asta, una din preferatele mele.. si-mi da putere.. o ascult la maxim... a nspea oara..
Porunca 6: Sa nu ucizi
N-ai drept sa te minti
Sa te pacalesti
Ca tot e-n zadar
Sa nu reusesti
In tot ce visezi
N-ai drept sa renunti
N-ai dreptul sa mori
Cat inca traiesti
N-ai dreptul s-o minti
Sa te amagesti
Cat alta iubesti
Si viata din ea
Vie-n viata ta
Va ucide acum
In inima ta
Tot ce ar urma
Trebuie sa stii ca stiu. E scut!
Trebuie sa stii ca maine e-n trecut
Trebuie sa stii de oamenii ce-ti fura viata
Cu un zambet nenascut
Trebuie sa stii ca stiu.E scut!
Trebuie sa stii ca ieri inca nu a inceput
Trebuie sa stii ca nu esti singur
E un drum deja facut
Ai dreptul sa stii
Ca un cuvant
Poate sa deschida un mormant
N-ai drept sa te ierti
Prea usor
N-ai drept sa omori
Visele din zori
Ce alt om zidesc
Ce-n alt om traiesc
N-ai drept sa ucizi
N-ai drept sa decizi
Ce-i bun pentru el
Chiar daca el vrea
Chiar daca-i asa
Nu e viata ta
Exista bine , exista rau
Sunt amandoua in drumul tau
Exista viata in viata ta
Exista ura si dragostea numai alegerea-ï a ta...
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Acs,
2. da, M are cateva alunite... pai ce sa facem? Cele obisnuite. Dar n-o sa-l ascund de soare, alegem calea de mijloc.
3. deloc nu pot zice ca-i timid... imi pare, deocamdata, sigur pe el. La frati-su in schimb mai tb incurajat.. Sunt firi diferite..
tema cu tatal:
A fost primul care i-a schimbat scutecele lui M (de la el am invatat si eu
), care i-a facut baie.. de fapt si acum el e responsabil cu baia. Cu copiii m-a incurajat si sustinut in momentele mai dificile.. se pierde greu cu firea. Si e asa fain sa stiu ca este acolo..
Oricum, eu nu cred ca o mama este mai presus de un tata.
Ar fi de discutat unele.. sa fie mai ingaduitor si mai incurajator.. mai bland cateodata... dar nimic din ce nu as discuta si cu mine. Avem momente si momente.. cateodata mai gresesc eu, cateodata mai greseste el..
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita.
Asiza, si noi ne gandim la voi.
Yagmur spune:
Laura, imi pare tare rau de necaz.... Condoleante
Si Luca are o alunita iesita anul asta.. sper sa nu ma mosteneasca pe mine care oricum musai sa ma duc la doctor.... mi-e tare frica.. eu ma protejez in fiecare zi si degeaba... tot am peste 150 cred.... plus ca multe s-au marit...
Sint la Bucuresti la prieteni si astept sa vina Luca de la Breaza.. am terminat de facut curat in noul apartament si sper sa ii placa si lui.. am emotii cu mutarea asta
Astept sa se incarce cateva poze de la mare.. am luat 4 kile, sint o balena, dar sper sa dau jos in 2 luni...
La tema propusa zic pas
; poate intr-o zi o sa am si eu ce sa povestesc.. insa am prieteni minunati care ne-au ajutat enorm, plus o dadaca careia ii spune mama Olimpia....
Pozele in link http://family.webshots.com/album/573361315QUgJhBYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca