Fulguleti de nov-dec 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Ianis e mult mai bine. E adevarat ca asta-i dupa zinnat, ce sa fac, tura asta nu s-a putut fara. Multam de urari de bine.

Despre Marc: aproape in fiecare nopate are o tura de plans. Nu-s sigura ca e treaz sau nu, ca viseaza sau nu. Aproape de fiecare data incheiem plansul la baie, pe olit, cu un pipi. Nu-s sigura ca plange de nevoia de pipi. Posibil sa planga de vis urat si apoi sa-si dea seama ca il trece si pipi. Zic asta pt plange rau rau, de parca sufera...
Zic astea pt ca azi-noapte a fost mai nasol, a plans catea minute sfasietor, si parca ii suna vocea de ‘laringita’ din gat (o raguseala specifica), care nu stiu daca e din lipsa de amigdale sau chiar ne paste ceva (ca nu are simptome decat 2 muci uscati pe zi, in nas).

Deci. Mai sunt copilasi care trag cate o... “sperietura” (daca asta o fi)/plans de noapte??

revin cu restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Yagmur, bine ati revenit si imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem... bad timing as spune...

Shoshika, concediu placut si te asteptam cu poze si povesti la intoarcere, mai ales daca ajungeti si pe la Florenta, ca in august facem si noi o escapada pe acolo...

Lacramioara, sper pt voi sa se acomodeze repede la cresta asta noua si sa fie ok... si din septembrie o sa treceti iar prin reacomodare la vechea cresa? Of...

Deea, nu tiu ce sa zic, nu mi-am propus in mod special inca sa scapam de pampersul de noapte, desi poate ar fi cazul s-o fac... de multe ori se trezeste cu el uscat, sau se mai trezeste o data peste noapte si cere sa faca pipi... poate sa-l duci la olita/wc atunci cand se trezeste pt lapte?

Lizzy, nu-mi fac niciun fel de gand a propos de kk inca, doar ca e destul de neplacuta faza asta cu facutul in chiloti... Sper sa fie doar o etapa, asa cum muuuuulta vreme seara cand il bagam in cada facea un pishu acolo...

Si da, si Serban mai are nopti cand se trezeste si urla, aparent fara motiv... Nu ma intreba ce e, ca nu stiu, poate viseaza ceva, poate nu, il tot intreb sa imi arate unde il doare, il intreb punctual, te doare maseaua, te doare burtica, etc, zice ca nu, comunica cu mine dar nu reusesc sa aflu vreun raspuns, nu pot sa il impac cu nimic, si apoi brusc se potoleste... chiar nu stiu ce poate fi, il banuiesc si de ceva paraziti dupa toate povestile Dandusei, dar uite ca ma tot lalai cu un coproparazitologic si probabil voi sfarsi prin a-l face inainte de inceperea gradinitei ca atunci nu voi avea incotro... E drept ca la noi nu sunt asa dese crizele astea, adica a facut una alaltaseara si ultima fusese pe la inceputul lui iunie cred... dar cum el nu se mai trezeste noaptea de ceva timp, ma surprind si mai tare astfel de faze... data trecuta cred ca a urlat vreo juma de ora... Si la noi se termina de obicei cu potolit brusc cum am spus si cu cerut la pishu... dar sunt si cazuri cand pur si simplu se trezeste si cere frumos pishu...deci nu prea cred sa fie nevoia de pishu cea care il face sa planga... Greu...

ma gandeam aseara la Roxanica... ce faci, cum mai esti?

Mergi la inceput

Lavinia, de ce sa te oftici ca nu mi-ai dat tu ideea? cu logopedul... era veche in mintea mea. Dar nu credeam sa gasesc pe cineva descuiat la minte acum. De regula se recomanda dupa 3-4 ani, sa coopereze copilul. Eu insa nu sunt dispusa sa pierd acest timp, atata tot. Pt ca Marc are si alte... elemente de urmarit, sa zicem Logopedia este doar un pas, cel mai simplu si usor de acceptat. Alte probleme legate de dezvoltare speram sa se estompeze singure si sa nu necesite terapie.

Aaa, si are un “cuvant” nou “aca” pt “anca”, o prietena de-a mea de pe forum, care ne viziteaza cu fetita ei de 6 luni si pt ca le place f tare s-a straduit sa-i spuna pe nume. Si a iesit “aca”. Acum face si un soi de propozitie legat de ea. “ acaaa..... baaaa.... bruaaa...” care inseamna “anca a plecat paaaa cu masina”. Daca se poate numi propozitie, mai spune “maah aaammm” care inseamna “mah vrea sa manance” sau “marc mananca”.

Unde faceti control cardio? La Iasi? Sper sa fie totul cu surprize bune
Ma bucur ca a trecut otita si ca nu mai e cazul de polipi. Dar cum vad ei daca sunt sau nu inflamati?! Asta nu pricep. Care e metoda efectiva? Se uita in nas, sau cum? Din cate stiu, vegetatiile adenoide sunt vizibile doar cu o interventie un pic mai invaziva, endoscopic...

Manu, mi-era dor de voi. Pune poze ca mi-e dor sa va vad... si de 2 mai si de vama...

Acs, te-am visat! Pe toti v-am visat de fapt... si ca mi-ati dat cheia de la voi de-acasa, urma sa va intoarceti din excursie cu copiii si hoinaream eu pe acolo de una singura. Si apoi m-a trezit alin ca era dimineata. Nu am apucat decat sa schimbam 2-3 vorbe in vis. Si stef arata altfel in poze n-avea ochelari, asta-i sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

Ianis e mult mai bine. E adevarat ca asta-i dupa zinnat, ce sa fac, tura asta nu s-a putut fara. Multam de urari de bine.

Despre Marc: aproape in fiecare nopate are o tura de plans. Nu-s sigura ca e treaz sau nu, ca viseaza sau nu. Aproape de fiecare data incheiem plansul la baie, pe olit, cu un pipi. Nu-s sigura ca plange de nevoia de pipi. Posibil sa planga de vis urat si apoi sa-si dea seama ca il trece si pipi. Zic asta pt plange rau rau, de parca sufera...
Zic astea pt ca azi-noapte a fost mai nasol, a plans catea minute sfasietor, si parca ii suna vocea de ‘laringita’ din gat (o raguseala specifica), care nu stiu daca e din lipsa de amigdale sau chiar ne paste ceva (ca nu are simptome decat 2 muci uscati pe zi, in nas).

Deci. Mai sunt copilasi care trag cate o... “sperietura” (daca asta o fi)/plans de noapte??

revin cu restul

…I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way?
Maybe one day, can it really be that simple?!
To shower you in unconditional love, not leave you to flounder,
But inspire you to test the waters of this alien land…
(‘Open Your Eyes’ - T.Granell)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

f. des. de vreo cateva ori am reusit sa scot de la el si ce visase ... ca ii lua cineva o jucarie, ca tati nu ii dadea nu stiu ce. da' plange rau si nu ma vrea decat pe mine, pe tati cand il vede incepe sa urle si mai rau. si da, urla, nu plange.
ieri si azi noapte, dormind in pat cu mine, m-a trezit de vreo 4-5 ori pe noapte, strigand ffff tare dupa mine, sa vin, sa stau cu el, sa nu plec ... a durat un pic pana si-a dat seama ca era cu mine in pat ... :(
iar daca are o zi in care e mai sacait, sau plange peste zi ... noapte e crunta. :(

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Shoshika, drum bun, distractie faina, veniti cu poze, macar asa sa vad si eu italia

Laura, cum e dani cu febra? Ianis a facut 2 zile cu vreo 3-4 maxime de 40 de la amigdalita purulenta. Cu antibiotic si antitermice am rezolvat...

Luciaro... dilema asta o am cu ianis, la gradi. L-am crescut asa, sa respecte, sa imparta, sa fie politicos, gentil... ai am tras-o mai bine de un an cu suferinte exteriorizate, mult plans, multe frustrari. Nu facea fata colegilor (2 baieti mai ales) care... erau exact invers. Asa ca... in nimicnicia mea, am inceput sa-i spun sa se apere cand este agresat... e o poveste lunga aici. Pana nu treci prin asta si nu simti durerea copilului tau, umilirile prin care trece, ridici fruntea si spui... eu nu sunt asa... eu imi cresc copilul civilizat si curat. Sufleteste. Si apoi te lovesti de... altceva. Si in ce ai crezut cu ca parinte nu se potriveste cu realitatea. Echilibrul este greu greu de stabilit. Eu sunt printre cele care cauta si cauta si nu gasesc echilibrul...

Lacramioara, i-as trage doua dupa ceafa tatalui respectiv (desigur e doar o figura de stil) dar... nu e posibil sa treci cu vederea niste hainute murdare?! Decat sa ameninti asa fara rost pt niste nimicuri... sper ca le-a fost invatatura de minte...

deeaA, mai e timp. Nu trebuie sa scapi de pampersul de noapte, mai ales ca are inca nevoie de bibe. Parerea mea e ca va veni de la el chestia asta. de vreo 2 sapt eu ii pun pampers lui marc (noaptea) dar incepe sa simta cand ii vine, noaptea, si ma trezeste, face la olita si apoi ii pun pampersul la loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Hop si eu cu vesti nu prea bune... Am adus-o de afara la ora 21... cu febra 39.6... Care dupa 5 ml de Nurofen, acum e 38.2... Sper sa fie cu bine la noapte si maine sa vina tati. Nu are nici un simptom... Nu stiu de la ce e febra. Maine probabil consultam pediatrul...

Ruxandra, nu stiu cum suna, dar... a fost groaznic...

acs, La multi ani! Mariei

deeaA, n-a fost prea bine nici azi... Pe la 10 i-a scos afara si prietena mea a trecut pe langa cresa si cand si-a vazut prietena... s-a pus pe plans... Si Cand au ajuns ele, ea statea necajita intr-un colt....
E la grupa mare, cu fetite mai mari...care "m-au necajit" s-a exprimat Stefy... Ca ea nu are fustita roz, ca nu are chilotei roz, ca nu are ciorapei roz, ca nu are tricou cu Hanna Montana... Nu mi-am imaginat ca la varsta asta pot fi atat de rai... Sunt tot copii si nu isi dau seama cat il doare pe cel de langa ei... Deci cum ne crestem copiii?
Si a venit asa necajita.. si dimineata a zis ca ea nu mai vrea acolo... Azi am fost in oras sa mai luam o fustita roz... Sincer.. eu am ajuns sa urasc rozul si ii iau hainute de alte culori....

Laura, poate nu-i cazul de antibiotic. Multa sanatate lui Dani.

Diana, ma bucur ca Ianis e mai bine. Si Stefy se mai trezeste noaptea [langand sfasietor... dar am zis eu ca viseaza urat. Cum imi aude vocea se linisteste.
Asa caut si eu u echilibru, dar sunt departe de el...
Cu cumnatul meu... nu cred ca mai face, ca au tras o spaima...

luciaro, sper ca la cresa ei sa nu mai fie o alta acomodare, desi dupa 6 saptamani...

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Si daca tot stau de garda in noaptea asta s-o pazesc si sa-i verific temperatura... va pregatesc o pentru dimineata...

Mergi la inceput

Am pazit-o toata noaptea si am tot verificat temperatura si nimic. Totusi nu cred ca a putut ajunge la 39.6 doar de la caldura de afara si de la alergat.... Zilele astea va trebui sa o urmaresc....

Deci acum va invit la si va doresc o zi usoara. Eu sunt terminata de oboseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Maria!

Acs, sa-ti traiasca dulcea bursuca.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ups.. incepe sa se stranga manusa de catifea?

La nici cateva minute dupa ce-am postat subiect la Generale cu moartea delfinului Mark (articol aici) .. mi l-au mutat la gunoi.
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=62

Am pus o intrebare la Tehnic.. sunt curioasa daca dispare si ea:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=9

edit: mda, acum au editat si ei.. mai era un subiect.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput