prima casa

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Chiar ma gandeam ca stau linistita dupa semnarea ctr de creditare, ca nu mai am decat un pas, dar se pare ca trebuie sa stau cu sufletul la gura pana in momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare.
De 4 zile lucratoare, contractul de garantare a plecat de la Fond catre banca, prin curier si nici acum nu a ajuns la destinatie. Simt ca o iau razna.....

Andra

Mergi la inceput

Feteleee.....,unde sunteti?

In sfarsit , maine vom semna contractul de vanzare-cumparare, iar pe 1 octombrie vom primi cheile.

Bafta tuturor!!!!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

mai sunt si oameni norocosi felicitarile si dansul pe 1 octombrie

la noi, bineinteles, a expirat cf-ul cica...ha ha ha..vineri am cerut altul nou..ieri am inteles ca a mers dezvoltatorul la banca sa duca mai multe cf-uri( sper sa fi fost si al nostru) si probabil ca abia pe miercuri-joi o sa ajunga la fond...dupa aia telefoane tata pe ei ca nu mai tine vreajeala..au zis ca dupa ce vine cf-ul o sa emita decizia si contractul de garantare si o sa le trimita ..vreau s-o vad si p'asta

Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Gata, am semnat ieri ctr de vanzare-cumparare, suntem proprietari. Nici macar nu-mi vine sa cred, inca nu realizez, dar sigur imi voi da seama dupa 1 octombrie, data la care vom primi cheile.

Bafta tuturor!!

Andra

Mergi la inceput

Gata, am semnat ieri ctr de vanzare-cumparare, suntem proprietari. Nici macar nu-mi vine sa cred, inca nu realizez, dar sigur imi voi da seama dupa 1 octombrie, data la care vom primi cheile.

Bafta tuturor!!

Andra

Mergi la inceput

ce fain de tine andra

noua abia acum ne trimit contractul de garantare si ce mai trebuie trimis..sper in 2 sapt sa terminam si noi cu totul

restul fetelor, la voi cum mai sta treaba?? nu mai dati si voi niciun semn de viata??

Me, me me

Mergi la inceput

salut fetelor

in sfarsit am terminat si noi cu nebunia..am platit toate comisioanele, joi urmeaza sa semnam contractul de vanzare cumparare si sambata ne vor preda cheile apartamentului.slava domnului ca am terminat..nu ma asteptam sa mai terminam prea curand

multa bafta si voua fetelor..sper sa mai vad si alte vesti bune pe aici

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can't take it, I know your body can't take it."- Billy Blanks

Me, me, me

Mergi la inceput

Luminita sa stapaniti casa sanatosi, sa fiti fericiti in ea. Acum chiar ca poti sa dai de baut, macar si virtual.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Andra,Luminita,felicitari!

In sfarsit terminam si noi dupa indelungi asteptari.Azi am semnat contractul de garantare si joi c de credit si c de vanzare-cumparare. Nu-mi vine sa cred ca se termina; dar de fapt abia incepe.

Mergi la inceput