Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Karra....doamne dumnezeule..bine ca nu ati patit nimic!
Eu am intrat sa va spun ca am vb cu Laura mami de Edy.Va pupa, transmite felicitari proaspetelor mamici cat si celor care sunt acum insarcinate.Nu are de unde sa scrie ca are calculatorul defect.
Sambata sper sa reusesc sa ma intalnesc cu Ela...am vb cu ea azi si era pe plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Doamne, Karra, m-am socat cand am citit ce ati patit. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav.

Da soferitelor, conduceti, conduceti, asa cum zice si Ioana. Ca io am carnet de cinci ani si am condus ultima data cand am dat examenul. Bine, nici n-am ce sa conduc, dar oricum nu as avea acum curaj sa ma sui la volan.

Iunia, bine ai revenit. Abia astept s-o vad pe d-ra Nasturel in actiune

Kitty, asteptam pozele fruuumooooaseeee alea mult promise.

Tzuna, si io cred ca si tine. Nu are rost sa cari toata farmacia dupa tine in concediu. doar strictul necesar, pentru probleme uzuale. Altfel, fuga la farmacie sau la medic (dar sa speram ca nu e cazul)

Carmen si Ioana - cum se manifesta virusul asta? In afara de pustule mai are si alte simptome?

Magdutah - succes la gasirea noii casute si degetelul sa treaca repede.

Cam atat deocamdata ca mai am o gramada de treburi de rezolvat si maine plec s-o vad pe d-ra Nasturel, iar sambata o iau pe maica-sa la concert.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Anne, totul a inceput cu febra maaare, peste 38,care scadea cu antitermice, dar dupa crestea la loc.Si daca e cazul, bagat si supozitor cu paracetamol.Si gatul roooosu, pustule multe si albe .Si jena la inghitit.
Doctorul ne-a zis sa n-o fortam cu mancatul, ca poate sa verse tot.

Eu am cautat pe net, ar putea sa fie si o amigdalita, spre ex. Ca la dr nu mi-a zis ce are, decat ca e rau cu gatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Karra, bine ca nu s-a intamplat nimic rau. Acum imp e sa reusiti sa treceti peste treaba asta, sa nu ramaneti blocati(socati).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

carmen din descrierea ta eu tind sa cred ca este herpangina. da un search pe google si ai sa afli mai multe detalii, inlcusiv imagini. debutul este cu stari febrila pana la 40, dureri in cat, dificultati la inghitire, vezicule pe albe-gripe bolta palatina. D obicei dureaza cam 3-5 zile. La sfarsitul celor 5 zile febra dispare brusc si urmeaza un rash cutanat care seamana cu buitele de varicel. Dispar bubitele cam intr-o zi. De fapt si de drept nu prea exista tratament pt ea, in mod cert nu antibiotice. De cele mai multe ori este confundata cu"rosu in gat" pentru ca apoi eruptia sa fie pusa pe seama alergiei "la unul dintre medicamente".Intreaba medicul!

recomandari - lichide multe. Nu o forta sa manance pentru ca nu poate. incerca chestii pasate, creme etc. A avut si Iarina dar am avut si eu , prin licceu. Este ingrozitor de dureros. Intreaga cavitate bucala e ca o rana vie...cah. Dar daca e aia, trece de la sine si ati scapat. Veste proasta e ca sunt muulte forme si o mai poate face de n ori... nu va mai face aceeasi forma insa pentru ca dupa prima tura capata imunitate la ea.

Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Trebuie sa va spun si asta: mi-a cam stat distractia in gat! Bunica mea a facut alaltaieri stop cardiac. Noroc ca era deja in spital ca i-a fost rau toata ziua si au dus-o unchii mei.I-au taiat hainele de pe ea si au resuscitat-o. Nu mai stiam ce sa fac...eram asa departe si nici nu puteam sa plecam atunci seara (Calin bause bere), oricum 600 km nu sunt usor de facut. Mi-am petrecut toata seara facand bagajele si vorbind la telefon cu medicii de la Smurd si apoi cu cei din salon, ca unchii mei nu stiau sa spuna medicatia si istoricul medical. ERam ingrozita ca nu mai apuc sa o mai vad.
Dimineata asteptam cu sufletul la gura sa aflu cum mai e si...cand a ajuns unchiul meu acolo...bunica mea cu 7 vieti l-a certat de ce i-a lasat pe medici sa-i taie hainele. Doctorii au spus ca e stabila - era conectata la un stimulator cardiac, dar nu se poate intra la ea, asa ca toata lumea mi-a spus sa mai raman la mare, ca nu am ce sa fac acolo. Apoi ..pe la amiaza am aflat ca e in operatie, i-au implantat pacemaker, fara de care inima ei nu mai poate bate. Dupa interventie era bine...sper ca duminica sa pot sa intru la ea.

Ela, imi pare f rau ca nu am apucat sa ne vedem mai mult de atat, eram bulversata dupa cum ai vazut. Seara pe la 23,30 v-am cautat in gradina interioara si in parculet dar nu v-am gasit. Ma bucur totusi ca s-au cunoscut mamarutele si ca le-am facut cateva poze. Thea e un copil tare bun, n-a protestat cand Giulia i-a luat amandoua jucariile.

Karra, groazniiiic, bine ca nu vi s-a intamplat voua nimic rau si sper sa treci peste soc. Din pacate si noua ne-a fost furata bratara lui Raul de la botez.

Iunia pt mesaje dar ma nerfaaati rau tu si cu domnsoara Ane. Concertateeeloooooor!!

Acum suntem in Constanta, ne-am vazut aseara cu tot felul de pisici care de care mai dragute.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput