Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (121)
Raspunsuri - Pagina 17
ane2200 spune:
Kmi
La multi ani celor care azi isi serbeaza ziua de nume.
Noutati momentan nu am, doar ca e din ce in ce mai bun prieten cu olita. Revin sa pun si niste poze .... dupa ce se incarca (greu)
Edit: aici sunt pozele promise.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ane2200 spune:
Iunia
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
carmenefr spune:
La multi ani Iunia !
Noi azi suntem consemnate la domiciliu, de ieri de cand am luat-o de la cresa parca era un pic mai calda ca de obicei(vineri, de la cresa au plecat 3 copii cu febra), pe seara a facut febra mare, de dimineata la fel...Nu mai avem de mult timp de iesit masele, dinti...asa ca azi mergem la dr sa vedem cu ce ne-am procopsit. Ca mai are si nasul infundat.
Ehhh, le rezolvam noi...
carmenefr spune:
Anne ce vrednic ti-e baiatul, da cu grebla, sterge stopurile de la masina...nu mai zic de drumetii si de baiata in lac ! Bravo Raoul !
elyanne spune:
La multi ani, Iunia !
Am patit-o si noi cu ploaia zilele trecute ne introceam din parcule de langa policlinica Pana aproape de casa nu sunt blocuri, deci nu aveam unde s ane refugiem... ne-a cam udat... baietii se hlizeau, dar Elena a comentat Pan' l-a urma ne-a lasat tati in scar blocului si s-a dus dupa masina... era deja intuneric, ploua de rupea...
absoluta spune:
La multi ani Kmi, Iunia ! Tot ce va doriti sa devin realitate, sa fiti sanatoase si implinite sufleteste!
Mamele de fetite aveti vreuna Papusa cu functii Chou-Chou (primul meu dinte)de la Zapf Creation ? As vrea sa o iau Timeei si vreau sa stiu daca se merita.
ralualexandrei spune:
La multi ani Kmi si Iunia sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
diana_jors spune:
Hello,
Kmi, Iunia
Daaa, confirm de Raul ca e un scump si un vorbaret (am avut ocazia sa ma conversez cu el cand am fost la Tusnad, mi-a explicat una-alta si in romana si in maghiara, si l-am inteles chiar si cu putina maghiara pe care o stiu ). Si vad ca e si harnicut, numai bun de insurat
Eh, si ce ziceam zilele trecute de supt degetelul... de cateva zile Alex adoarme fara sa mai bage degetul in gura - a inteles cu vorba buna ca daca mai continua sa suga degetelul face buba mai mare pe el (are deja o batatura pe el).
Noi ne-am mutat in alt apartament (chirie mai mica), inca mi-s toate gramada in mijlocul casei, mai dureaza probabil vreo 2 saptamani pana o sa le gasesc loc la toate... uf, sper sa nu ma mai mut decat la casa mea
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
tzuna spune:
Buna!
MAGDUTAH- imi pare tare rau ca iar tuseste printisorul vostru. E bine ca acum stii ce sa-i faci macar. Cat despre unghiuta.... Chiar ca a fost curajos. I-au anesteziat degetelul cu ceva? Ca imi amintesc cum si-a prins fratele meu degetul in usa acum vreo 20 de ani si ce jale la spital, i-au taiat ceva pe la unghie pe acolo, l-au bandajat si a plans saracul.....
KITTY- v-am zis eu ca e ceva. Deci Giulia nu vroia sa va boicoteze concediul....
CARMENFR- sa ne spui ce are Teodora. speram sa nu fie ceva grav si sa-i treaca f repede.
Eu am emotii. Plec la mama pe 6 si mi-e frica sa nu pateasca Maria ceva. Anul trecut a fost jale inainte de plecare cu spitalizarea etc. de credeam ca nici nu mai plecam. Deocamdata totul e ok. E sanatoasa tun. Cred ca s-a mai si ingrasat putin numai ca al meu cantar se incapatineaza sa arate tot 11,500 kg.
ABOLUTA- nu am papausa cu pricina dar avem alti bebelusi cu diferite functii si Maria ii iubeste la nebunie. Primul bebelus primit de ea e un baietel care bea apa cu biberonul si apoi il apesi pe burtica si face pisu la olita (m-am dat de gol si stiti acum cu a invatat Maria sa faca printre primii la olita)
Alt bebelus plange dupa laptic, tb batut pe spate dupa ce bea, plange ca vrea jucaria lui pe burtica, se bucura cand il imbraci. Cel putin Maria e incantata de bebelusi, bine ei ii place si bebelusul vanilat de la mini blu desi nu face nimic. Il plimba ea cu caruciorul, ii da suzeta, il inveleste etc.
Ce draguta e Teodora tunsa asa.... Mami a coafat-o?
L-am vazut si pe Raul cel harnicut. Tare bine-i sta la tara cu obrajii rosii.
Noi ca de obicei. Azi am spalat geamurile asa ca-mi iau liber de la treburile casnice pentru restul zilei. Pai m-am trezit la 6.30 pt asta asa ca merit. Am fost afara cu Maria. Sunt asa incantata de ea ca se joaca f frumos cu copiii. Imparte jucariile, nu se cearta cu ei, isi fac joculete impreuna, se fugaresc... copilarie pura.
Si legat de alti copii, nazdravani: azi in parc a venit, la banca unde eram noi mamicile de la bloc cu copiii si jucariile, inca un baietel de 2 ani si jumatate. maria i-a dat imediat si lui niste jucarii si dupa capul meu urma ca ei sa se joace impreuna. De unde. Trec peste faptul ca baietelul era f obraznicut: l-am rugat sa nu duca jucariile in nisip ca e ud si el le-a dus, sa nu ia jucariile din mana copiilor (ca si asa e greu sa-i facem pe ai nostri sa respecte regula asta si nu au nevoie de un exemplu negativ)si el ii impingea. Ok e copil, la varsta asta sunt multi copii care fac asa. Dar ce facea mama lui in timpul asta? Fuma linistita pe o banca de langa noi timp in care eu incercam sa-i spun frumos cum sa se joace. Ea nimic, era calma. Bineinteles ca asta mic nu avea nici o jucarie deci nici un motiv sa stea langa ea. Daca se juca frumos nu aveam nimic de comentat ba dimpotriva. Ei in clipa urmatoare el a inceput sa ia toate jucariile care erau pe banca (nu din mana copiilor) si sa le arunce pe jos, in nisip si peste gard. Masa nimic. Asa ca l-am luat de manuta (el tipa nervos ca l-am intrerupt) si i l-am dus la banca. Si tot ea nervoasa ca sa nu-l i-au eu de mana, sa-l las in pace ca parcul e al tuturor si ca sa ne tinem jucariile in sacosa daca nu vrem sa-l lasam cu ele. I-am explicat destul de politicos ca nu asa se face si am luat copiii si am plecat in alta parte. Nu aveai ce discuta cu nebuna aia. Prin urmare nici nu am iesit bine din parc ca ala mic a facut pisu pe el si asa a tipat la el si l-a batut..... Imi era asa o mila.... Pai aia nu are nici cea mai mica idee cum sa cresti un copil. Acel copil nu are cum sa se dezvolte bine in asa conditii...Pacat. Era un baietel chiar dragut.E mic si are toata viata in fata. Daca nu are un start bun ii va fi mai greu mai tarziu.
arissa spune:
Buna, fetele!
La multi ani Kmi si Iunita!
Va citesc mereu, urmaresc cu drag pozele; ma fascineaza evolutia copiilor nostri care sunt tot mai conturati, tot mai frumosi!
Bine ati venit pe lume, Stefan si Bianca!
Eliana, bravo pentru permis!
Noi suntem bine, Maya creste, vorbeste, intreaba, face diverse traznai. Are si ceva progrese cu olita: daca ii scoatem pampersul peste zi si-i lasam olita la indemana, se duce singura si se aseaza. Noi o laudam iar la inceput o recompensam cu cate o bombonica sau o jumatate de bombonica. Acum din ce in ce mai rar. Stiu ca nu e bine, poate, dar asa am avut rezultate. Mai sunt si accidente, dar suntem pe calea cea buna. Ieri, de exemplu, stateam la masa, ea era cam satula, s-a dus la olita si apoi a venit fericita cu ea in brate sa-mi arate ce-a facut (number 1 si number 2, de mi s-a taiat instant pofta de mancare)
Din septembrie vrem sa mergem la gradinita. Sper sa fie ok.
Eu personal nu sunt intr-o stare foarte buna, cred ca m-a ajuns monotonia, iar la munca, desi imi place ce fac, ma demotiveaza puternic felul in care sunt remunerata, dar...mai vedem.
Un lucru bun care mi s-a intamplat este ca pe 2 iunie mi-am luat si eu permisul. Inca nu am prins curaj la condus, mai ales singura.
Pentru doritori, cateva poze mai noi cu Maya.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)